![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 24 July 2003 Skąd: Szczecin/Koszalin ![]() |
Sprzedajesz nerki, które Ci odrastają w ciągu nocy?
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Gratki to mało powiedziane, wszystko dopracowane w 100%, pozostaje pytanie..ma być 1000KM+, jakie czasy chcesz robić i gdzie to będzie można zobaczyć.
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
ten halterek do trzymania blachy pomp rozyebał mi system...ale finezja
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Sprzedajesz nerki, które Ci odrastają w ciągu nocy? ![]() Nie , organami nie handluje , a chętnie bym kupił kpl jelit bo moje zużyte jak stara prezerwatywa ![]() Gratki to mało powiedziane, wszystko dopracowane w 100%, pozostaje pytanie..ma być 1000KM+, jakie czasy chcesz robić i gdzie to będzie można zobaczyć. W moc juz staram sie nie celować . Tzn 1000 koni ma być , ale ile dokładnie wyjdzie nie mam pojęcia i staram sie nie robić z tego powodu ciśnienia . Samochód ma być szybki na ulicy ... To nie jest auto budowane do dragu bo niestac mnie na to , aby co imprezę cos urywać , a przede wszystkim nie mam na to zdrowia . Jedyna walka o czas to 100-200 , inny pomiar na chwile obecna nie bedzie mnie interesował . Ps gdzie bedzie można zobaczyć samochód ...Mhh jak znajdzie sie w przyszłym sezonie ktoś , kto bedzie chciał zapłacić koszty transportu Seata do polski , to pewnie gdzies sie pokarze , natomiast jeżeli nie to niestety nie odczuwam potrzeby za wszelka cenę pokazywania go w Pl . W de z pewnością bedzie taka możliwość i to na nie jednej imprezie . -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 May 2008 ![]() |
w tym aucie chyba nie będzie rzeczy z przypadku . wszystko przemyślane do najmniejszej śrubki .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2011 ![]() |
Ps gdzie bedzie można zobaczyć samochód ...Mhh jak znajdzie sie w przyszłym sezonie ktoś , kto bedzie chciał zapłacić koszty transportu Seata do polski , to pewnie gdzies sie pokarze , natomiast jeżeli nie to niestety nie odczuwam potrzeby za wszelka cenę pokazywania go w Pl . W de z pewnością bedzie taka możliwość i to na nie jednej imprezie . widzę tu pewną sprzeczność:zakres inwestycji w samochód,liczne starty w DE i ktoś ma zapłacić za start/-y w PL. A kto to ma zapłacić? -------------------- narkotyczny zapach dogrzanych slicków...
powered by PENRITE vmistrz klasy 2-1300 Classicauto Cup 2012 mistrz klasy 2-1300 Classicauto Cup 2015 |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: pomorskie ![]() |
Mi sie wydaje, ze rafalek chcial przez to przekazac, ze nie czuje potrzeby pokazywania sie w PL i tyle..
![]() -------------------- Szukasz wtrysków? Zapraszam ;)
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 30 April 2006 ![]() |
mam nadzieje, że się mylisz, bo idąc twoim tokiem rozumowania, powinien ten temat opisywać na rf de.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 16 January 2006 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
mam nadzieje, że się mylisz, bo idąc twoim tokiem rozumowania, powinien ten temat opisywać na rf de. głupszej wypowiedzi w tym temacie nie widziałem. Projekt jest MEGA, dbałość o szczegóły wielokrotnie przekracza 99% projektów z tego forum i tylko dlatego, że właściciel nie mieszka na stałe w PL, czy nie ma ochoty jechać do PL autem, które będzie pewnie spalać hektolitry paliwa to ma robić wypad z forum? To mój ulubiony temat na forum, podziwiam dbałość o każdy szczegół, tak samo jak czytam o tych 1000KM to mi się śmiać chce - szczerze mówiąc jakby miał ich 200 to tak samo bym podziwiał jak i z 1000. -------------------- Frezowanie, cięcie CNC
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978 |
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
mam nadzieje, że się mylisz, bo idąc twoim tokiem rozumowania, powinien ten temat opisywać na rf de. ja mam nadzieję, że już więcej nas nie obdarzysz żadną prawdą objawioną. trudno Ci pojąć, że komuś nie chce się targać 2.000 km auta po to, żeby się przejechać na dziurawym lotnisku udającym dragistrip i na koniec przyjąć wiadro pomyj od sfrustrowanej młodzieży, że nakrętka w kole jest fioletowa a zielona to byłaby fajniejsza, szybsza, bardziej profi, o lepszej aerodynamice i lans faktorze? fajnie, że Rafałowi w ogóle chce się tutaj cokolwiek pisać i pokazywać top class projekt po tym ile tu wylało się już cudzych frustracji |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 February 2008 Skąd: NMiasto ![]() |
gucior troche rozpędziłeś się z tą analizą. Osobiście nie czuję się, żebym mieszkał w rynsztoku i nawet kilka głupawych tekstów tego nie zmienią.
-------------------- A110S
|
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
chyba Ty lekko popuściłeś wodze fantazji pisząc o rynsztoku.. nigdzie tego nie napisałem i nie wkładaj mi swoich nadinterpretacji.
|
|
|
![]()
|
|
A gdzie zobaczysz wiadra pomyj o których piszesz jak nie w rynsztoku.
Cukierkowo nigdzie nie jest nawet w DE. A jak ktoś jest wrażliwy niech unika for tematycznych, bo z czapy teksty i komentarze są nieuniknione. Może już zakończmy ten boczny wątek? -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 30 April 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
a ja guciora rozumiem, nadinterpretujecie. popatrzcie na to z dystansem, nie traktując tego dosłownie słowo w słowo, to może zrozumiecie przekaz.
|
|
|
![]()
|
|
Panowie, ze swojego doświadczenia, będąc na wielu różnych imprezach i eventach motoryzacyjnych, nigdy nie spotkałem się z jakąkolwiek zawiścią, wyśmiewaniem czy innymi negatywnymi zachowaniami. Jest zupełnie odwrotnie. Miło i sympatycznie spędza się czas, a w razie problemów, nikt nie odmówi pomocy.
Jeżeli uważacie, że autor lepiej zrobi nie przyjeżdżając, ja mówię nie, niech śmiało przyjeżdża i pokaże profi zrobione auto w akcji, na Ułężu jest tylko jedna dziura ![]() ![]() -------------------- A110S
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
widzę tu pewną sprzeczność:zakres inwestycji w samochód,liczne starty w DE i ktoś ma zapłacić za start/-y w PL. A kto to ma zapłacić? A ja tu nie widzę żadnej sprzeczności . Zadał ktoś pytanie czy samochód bedzie można zobaczyć w Pl . Wiec mowię , jak ktoś zapłaci transport tego samochód do polski to bedzie to realne , inaczej nie ,bo nie odczuwam takiej potrzeby . Ps a zrozumiesz to moze jak sam zbudujesz kiedyś cos podobnego pokroju . mam nadzieje, że się mylisz, bo idąc twoim tokiem rozumowania, powinien ten temat opisywać na rf de. To masz zla nadzieje , a skoro nie masz ochoty czytania , to chyba nikt cie do tego nie zmusza i na szczęście to nie ty będziesz decydował gdzie mogą , a gdzie nie mogę go opisywać ![]() Panowie , samochód robię tylko i wyłącznie dla siebie i dla sprawdzenia możliwości niektórych podzespołów które robimy wspólnie z zaprzyjaźnionymi firmami . Chcemy zrobić gotowy set up na 1000 plus który bedzie działa w miarę bezawaryjnie Cieplak , Konrad z tsunami , vtg .... Wszyscy szukają trakcji oraz rekordowego et zza granica , a ja mam szukać w Pl ?? Bądźmy poważni . To nie ma nic wspólnego z tym ze Polska jest be fuj fe ... Itp , chodzi tylko i wyłącznie o to ze ja nie odczuwam takiej potrzeby . Rozumiem ze są osoby które maja inne zadanie na ten temat . Ale proszę nie oceniać mnie i nie mowić gdzie Mogę i czy powinienem opisywać moje auto czy tez nie . Jak ktosc nie toleruje mojego podejścia czy sposobu wykonania , to niech poprostu nie odwiedza tematu ... -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2011 ![]() |
Uderz w stół ...
![]() Panowie, ze swojego doświadczenia, będąc na wielu różnych imprezach i eventach motoryzacyjnych, nigdy nie spotkałem się z jakąkolwiek zawiścią, wyśmiewaniem czy innymi negatywnymi zachowaniami. Jest zupełnie odwrotnie. Miło i sympatycznie spędza się czas, a w razie problemów, nikt nie odmówi pomocy. O, zgodzę się z tym w pełnym zakresie. Opowiastki o zawiści to trochę opowieści z mchu i paproci. Owszem na ogólnych "spędach" że się tak wyrażę to możliwe, na imprezach tematycznych - rzadko. Rafałek, ja cię rozumiem, nastawiasz się stricte na zawody i rynek w DE - OK. Byłem po prostu ciekaw czy to kwestia opłaty za lawetę ![]() Ps a zrozumiesz to moze jak sam zbudujesz kiedyś cos podobnego pokroju . oj, widzisz właśnie zbudowałem 3 lata temu coś równie nieszablonowego ![]() -------------------- narkotyczny zapach dogrzanych slicków...