![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
ale na Słowacji/Węgrzech w krótkim podkoszulku byś ze startu pojechał na park maszyn ![]() Mickey, mówią że najbardziej radykalni są neofici i zaszyci ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
ale na Słowacji/Węgrzech w krótkim podkoszulku byś ze startu pojechał na park maszyn ![]() I bardzo dobrze. Wstyd przyznać ale z tego całego stresu nie miałem ze sobą nawet kasku (co dopiero mówić o kombinezonie) a zawsze używam go nawet w 100konnych cywilnych autach. Absolutnie tego nie popieram i jeśli organizator by mnie wywalił - nie miał bym pretensji. Prędkościomierz jak i cała reszta kontrolek, zegarów, pomiar czasów na 60ft, 1/8mili, 1/4 mili i przyciski na kierownicy idą po "CAN'ie" i nie wszystko jest jeszcze odpalone. Najbardziej jaram się kierownicą - kumpel tak to ogarnął, że mogę mieć na niej dowolną ilość przycisków, kontrolek i wyświetlaczy a wszystko (zasilanie i dane) idzie po kablu od klaksonu |
|
|
![]()
|
|
Toldi - w przejezdzie z Tobą miałem chyba wysoką 12 jak nie niskie 13?
|
|
|
![]()
|
|
A tak na marginesie to silnik jest już na stole w kawałkach - robimy mody żeby na nowy sezon się wyrobić hahahaha:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 September 2009 Skąd: www.Mickey-Garage.pl ![]() |
Mickey, mówią że najbardziej radykalni są neofici i zaszyci ![]() niemowie o kombinezonie ![]() ![]() ![]() ![]() inna sprawa że ja za brak kombinezonu dostałem opierdziel od najszybszego w tym kraju ![]() ![]() -------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
Części wykonywane indywidulanie Racing Custom Parts zapraszam ![]() ![]() Tsunami 0-100km/h - 1.7sec - 1231KM 1171Nm - ET@8,471 / 275km/h |
|
|
![]()
|
|
ale myśle że przestrzeganie takich pierdół też u zawodników wzbudzi coś na miano profesjonalizmu, Oczywiście, że tak, i masz w zupełności rację. W.g. mnie kask powinien być obowiązkowy nawet w klasie street. No ale nic - kombinezon, rekawiczki, balaklawa, kask a nawet skarpetki leza i czekaja na nowy sezon. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 May 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
Jakbyście, świrowali po tej fajnej miejscówce to dajcie znać ;p Pomacałbym taki fajny projekt
![]() -------------------- Lanos 1.6 Turbo
_https://www.youtube.com/user/vakiros/videos |
|
|
![]()
|
|
Nie w tym roku - silnik jest już w kawałkach:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 April 2007 Skąd: Płońsk ![]() |
Wilk w owczej skórze
![]() -------------------- _https://www.facebook.com/punto16vT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
Toldi - w przejezdzie z Tobą miałem chyba wysoką 12 jak nie niskie 13? wydawalo mi się ze lepiej, około 12.5 .....ale...co było to było - jeszcze raz gratki bo startuje to jak rakieta. Musze cos ze swoim porobić bo nie dzialo się nic dawno ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
Szczerze mówiąc to siedząc w tym bobie wszystko mega szybko znika, no i nic nie słychać - myślałem, że to seryjny seat:D Pewnie potem mnie spokojnie goniłeś ale tego już nie widziałem:P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
jago wyczysz pw proszę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zrobione.
Jakieś fotki z weekendu - najpierw "Bezpieczne wyścigi" potem Maluch trophy |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Czy silnik w takiej specyfikacji dałby radę przejechać "parę" kółek po torze?
tzn. czy da się go zastosować do auta np. na track-day? |
|
|
![]()
|
|
Na e85 - tak. Na pb98 - watpię. Powodem jest fakt, że te konkretne glowice maja bardzo mało żeberek chłodzących - trzeba by kupić inne.
Ale np jakieś Kielce to bez problemu. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za odpowiedź.
Jeśli to nie tajemnica, to czy mógłbys napisać, ile by kosztował silnik, który można by używać na torze z PB98? |
|
|
![]()
|
|
od kilkunastu do 100 000pln bez problemu.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 22 May 2008 ![]() |
Ja mam Zaz-a 968M silnik podobny V4 chłodzona powietrzem, czytając twoje posty próbuje wymodzić coś podobnego, oczywiście jak na swój budżet i możliwości
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Cośtam się ruszyło, powoooli.
Głowice dostały nowe gniazda z brązu i odpowiednią obróbkę przylgnii ![]() Nowy shifter - działa meeega - nie do opisania ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 14:44 |