![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
CYTAT Nie, po co? slyszalem,ze sa patenty z wypelnianiem pianka poliuretanowa (zwieksza sztywnosc) CYTAT Z aparatem nie ma problemu wcale, ma regulowane krzywe wyprzedzenia, gaźnik zaczynał być przymały, a że są to największe seryjnie produkowane webery... mamy jeszcze ida 51.5 i 58mm ale sa zajęte a chciałem się pobawić wtryskiem w celach czysto naukowych. Sa garbusy mające ponad 300koni wolnossace na gaznikach. Jesli gaznik jest dobrze dobrany to nie ogranicza mocy. taka odpowiedz mnie cieszy. CYTAT To dobrze czy źle? ![]() robi wrazenie. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
Powoli, powoli...
nowe mocowania silnika, skrzyni i zawieszenia ![]() ![]() Poszerzone nadkole i klapy przod/tyl z laminatu ![]() ![]() ![]() tniemy miejsca pod nowe mocowania amortyzatorów: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
z tego co kojarze to podchodzi do tego silnika skrzynia z 914,ma to sens?
juz rozumiem dlaczego Twoje auto to nie ''lalka''-never ending story,wiec nie ma potrzeby... |
|
|
![]()
|
|
Dokładnie - po co lakierować jak zaraz go potne bo coś tam wymyślę. Pamiętajmy, że zeszły rok to taki sprawdzian, czy to wogóle działa - teraz można poprawiać. Może kiedyś go polakieruje ale nie wiem;p Co do skrzyni - nie ma zbytnio sensu - tam silnik jest centralnie, trzeba odwracać deyfer plus mocowania są z dziwne a to co mam teraz jest trwalsze (skrzynia jest wzmocniona sporo plus quaife).
Zawias gotowy: ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
skrzynie widzialem w homologacji garbusa (z tego co pamietam).
pierwsza mysl-chodzi o przelozenia. będziesz kiedys nim probowal sil w zakretach? |
|
|
![]()
|
|
skrzynie z 914 w homologacji garbusa? Ciekawostka bo wymaga duzo modzenia. Skrzynia od 914 jest mocniejsza i sa tez 5biegowe. Do garbowej mozna dostać multum przelożeń (ja mam krótkie 3, 4) Co do zakrętów - bez sensu zwłaszcza przy tym zawiasie ale może tak dla frajdy.
|
|
|
![]()
|
|
skrzynie,badz elementy skrzyni.(z tego co pamietam to kojarze ten patent z homologacji garbusa) sprawdze to przy okazji dla pewnosci.
pytalem z ciekawosci o zakrety,bo ten fiat staje sie powoli ''pomnikiem'' ciekawych pomyslow na tym forum i jestem przekonany,ze jeszcze sporo wody w wisle uplynie zanim zostanie powiedziane ostatnie slowo w jego temacie. |
|
|
![]()
|
|
Jadźwin postanowił wspomóc projekt nowym komputerem - dzięki!:
|
|
|
![]()
|
|
Coś tam się dzieje:
Powinno być potrzebne |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 30 January 2005 Skąd: GGC Inc. ![]() |
Jakie czasy planujesz w tym sezonie?
Btw jeden z moich ulubionych projektów -------------------- Sierra P100 pick-up 89r. - SOLD
Silvia S15 Nurburgring facelift edition - SOLD M3 E46 LCI www.nissantech.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 05 May 2009 Skąd: Nowa Huta ![]() |
Bedzie robił robotę
![]() Wrzuć więcej fot. -------------------- BMW...freude am fahren...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
super to wszystko wygląda i również licze na więcej fotek.
BTW. Jago opróżnij skrzynkę, i czekam na pomoc z tym msd ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wiązka się robi powoli:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wiązka pod emu jakoś idzie. Dodatkowo zamiast ciągnąć przez auto 15 kabli to puścimy tylko 3 - taki prawie can:P
Na fotkach oczywiście dopiero przymiarki. Poszerzenie gotowe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Ile razy nie spojrze na tego malca tyle razy mowie sobie: "zaaaajebisty projekt"
![]() Kiedy planowany wyjazd i hamownia? -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
Pół roku temu?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 05 May 2009 Skąd: Nowa Huta ![]() |
Czy to peszle na kable pc?
![]() -------------------- BMW...freude am fahren...
|
|
|
![]()
|
|
w pctach ludzie też takie stosują chyba.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
super że poszerzenie nie jest jakies maga wielgachne tylko z gustem i klasą, a zarazem nie odbiega to jakoś mega od oryginału
|
|
|
![]()
|
|
Taki był cel, jak ktoś nie ma malucha to się nie pozna - a potrzebowalem 2 cm na slicki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 06:55 |