![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
Pasów nie zapiął.
-------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Tomek kurde ubiegles mnie chcialem napisac ze to wstek tak piszczy
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Co to za różnica co to piszczy? Skoro właściciel ujeżdża auto, zrobił test i wrzucił film, to chyba by się nie kompromitował żeby to był zły znak.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 21 February 2012 Skąd: Głogów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ok juz wiem ze to EGT napewno sam Kosiniak to potwierdzil
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 18 May 2009 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Szybko.... albo badanie rynku..
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 16 July 2007 Skąd: WE/CRY ![]() |
Raczej badanie, za tą cenę można porządne nie wypierdziane rs4 b5 kupić
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
RS4 za tą cene? porządne? pokaż mi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Norbi kupił i do dzisiaj śmiga heh, ale trzeba mieć w ch.. szczęścia,
P.S. Kosi za mało mocy? jednak trzeba było wsadzać gt28 ? -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Raczej badanie, za tą cenę można porządne nie wypierdziane rs4 b5 kupić Kosiniak prosił przekazać: porownywanie tego do rs4 pod wzgledem osiagow, modyfikacji i poniesionych kosztow to jak swini do konia ![]() ![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 03 June 2010 ![]() |
auto długo sprzedawane przez poprzedniego właściciela w Poznaniu (sam byłem zainteresowany).
kupione za 30-34 tyś a tutaj taka cena +50 tyś zł ? raczej chęć zarobku. nie ma co porównywać do RS4 bo to nie jest RS4 ! a porównywać osiągami do RS4 można nawet poloneza. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
kupione za 30-34 tyś a tutaj taka cena +50 tyś zł ? raczej chęć zarobku. Wrzucił nowy osprzęt, lakier, koła i inne żeby zarobić ![]() ![]() ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 09 July 2011 ![]() |
auto długo sprzedawane przez poprzedniego właściciela w Poznaniu (sam byłem zainteresowany). kupione za 30-34 tyś a tutaj taka cena +50 tyś zł ? raczej chęć zarobku. nie ma co porównywać do RS4 bo to nie jest RS4 ! a porównywać osiągami do RS4 można nawet poloneza. Wnioskując po Twojej niezbyt mądrej wypowiedzi mam rozumieć że 500 konne s4 ma kosztować 35tys zł ? Takie rzeczy to chyba tylko w erze ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 16 July 2007 Skąd: WE/CRY ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Z Kresów Wschodnich ( White Stock) ![]() |
auto długo sprzedawane przez poprzedniego właściciela w Poznaniu (sam byłem zainteresowany). kupione za 30-34 tyś a tutaj taka cena +50 tyś zł ? raczej chęć zarobku. nie ma co porównywać do RS4 bo to nie jest RS4 ! a porównywać osiągami do RS4 można nawet poloneza. Nawet jeśli, to masz z tym problem? Wolałbyś kupić te auto za 60kpln, ale ze świadomością, że właściciel ma na nim plecy? ![]() Za koła, nowy lakier i mody można szybko zgubić 20kpln, jeśli ktoś woli zrobić (i umie) to samemu, ew. mieć serię S4, to po prostu nie jest to oferta dla niego... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
Wnioskując po Twojej niezbyt mądrej wypowiedzi mam rozumieć że 500 konne s4 ma kosztować 35tys zł ? Takie rzeczy to chyba tylko w erze ![]() Całkiem niedawno Cantona ogłaszał na sportaudi swojego RS'a za 55k do małej negocjacji. Fakt sam zaznaczył, że auto idealne nie jest bo ma parę rzeczy do dopieszczenia. SID swojego avanta też miał przez chwilę wystawionego na sportaudi za 40k. Inna sprawa, że właściciel na tyle ceni swoje auto, i za tyle wystawił, a po co to bicie piany to nie wiem, i tak nikt z Was tego auta nie kupi ![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Bez sensu gadanie. Chciał za tyle to wystawił. A czy sprzeda czy nie sprzeda to już inna kwestia. Znam osoby które po zakupie auta odrazu je wystawiają za najwyższą cenę na portalu A. i jeżdżą aż sie nie sprzeda. Każdy robi jak chce, więc nie widzę problemu.
|
|
|
![]()
|
|
Od Kosiego:
CYTAT("maron d") Całkiem niedawno Cantona ogłaszał na sportaudi swojego RS'a za 55k do małej negocjacji. Fakt sam zaznaczył, że auto idealne nie jest bo ma parę rzeczy do dopieszczenia. A widzisz, dzwoniles, pytales? czy tylko wyciagasz wnioski tak naprawde nie wiedzac nic? Zapewne wiesz ze silnik byl do wymiany? Zdajesz sobie sprawe ile kosztuje silnik do rs4? Jak nie to wyprowadze Cie z bledu Jakies 6 tysiecy Euro z odzysku CYTAT("maron d") SID swojego avanta też miał przez chwilę wystawionego na sportaudi za 40k Czemu o tym zapomniales napisac jak juz porownujesz jakies oferty? Wiesz jaka to kwota, tak na szybko? Minimum 15-20tysiecy pln. CYTAT("SID") ako płatną opcja mogę dołożyć :
- mocniejsze sprzęgło - turbo RS6 - wydech Milltek - wzmocnione podpory w zawieszeniu - itp itp .... |
|
|
![]()
|
|
Wybaczcie post pod postem, ale trochę mediów mam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |