![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
MODEL: Audi S4 B5 AGB Avant Quattro 99'
SILNIK: 2,7 BiT+ K04 z RS6, głowice z 2,4, silnik odprężony by AW69, dodatkowa chłodnica oleju. UKŁAD DOLOTOWY: FMIC + orurowanie by AW69, porting kolektora ssącego, komplet silikonowych lacznikow, Filtr powietrza K&N. UKŁAD WYDECHOWY: Down Pipe 2x3calowe przechodzące w 2x2,5cala dalej wydech przelotowy z dwoma tłumikami 2x2,25cala UKŁAD HAMULCOWY:Zaciski hamulcowe przód 6cio tłoczkowe Brembo, tarcze 345mm + przewody hamulcowe w stalowym oplocie przód i tył UKŁAD NAPĘDOWY:Sprzęgło Clutch Masters Fx400, 6cio łopatkowy Spiek, zmieniona skrzynia i dyfer, stan gabinet ![]() ELEKTRONIKA: Strojenie By Witek, MRMotors, 500,1Ps/576Nm UKŁĄD PALIWOWY: Bosch 044, Siemens Deca 630cc ZAWIESZENIE:Gwint Koni. KOŁA: 18' z AUDI RS4. ŚRODEK:dodatkowe wskaźniki, BOOST i EGT, piękne, jasne, skórzane Recaro ![]() CAR-AUDIO:Zestaw audio Alpine, Hertz, Audison - stereo + subwoofer, mialo wylecieć, po 2 tygodniach stwierdziłem ze zostaje ![]() MOC: xxx MOC i MOMENT PO MODYFIKACJACH:500,1PS/576Nm ![]() OSIĄGI PO MODYFIKACJACH:??? Poza tym, w aucie wymionionych wiele nowych tematów, jak np: - Nowe czujniki temp spalin - EGT - Nowy zarór N75 - Nowe zawory DV - Nowy przepływomierz, - Nowe wszystkie cewki zapłonowe Bosch, - Nowe świece od RS4, - Chłodnica oleju. - Nowy, kompletny rozrząd- pasek, rolki, napinacz, termostat. - Komplet nowych popychaczy zaworowych, uszczelniacze wałków rozrządu, uszczelki pod kapami, - Nowe tarcze i klocki tył - Nowe sondy lambda 2 sztuki, - Nowe czujniki stukowe, - Nowe poduszki pod silnik, - Nowa pompka dodatkowego obiegu płynu chłodniczego. Zdjęcia: ![]() ![]() ![]() ![]() Filmy |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Noooo! Wkońcu odpowiednie auto i plany
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Witamy z powrotem
Dobry ruch, ale szkoda marnować potencjał tego auta tylko na 500PS ![]() -------------------- [Honda Civic 320KM] [Audi S4 B5 500KM] [Skoda Octavia vRS 260KM]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Ladna ta eska , widzialem ja na allegro juz jakis czas temu , nie mialem pojecia ze to byla ta twoja :-)
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
No po dlugim noszeniu sie z planami zakupu wreszcie sie udalo
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
gratki z powodu powrotu na "stare smieci" jakby to rzec skoro wczesniej juz bylo twoje
![]() no to teraz modzimy Panie modzimy! ![]() PS. mam nadzieje ze kolor zostaje ten sam?! -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
Vauxhall Astra GTC Vauxhall Vectra 1.9CDTI |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
moze tym szybciej wpadniesz do mnie Kociniaku
![]() pozdro |
|
|
![]()
|
|
moze tym szybciej wpadniesz do mnie Kociniaku ![]() pozdro zbyt srednio zorganizowana jest ta twoja grupa przestepcza ![]() Witamy z powrotem Dobry ruch, ale szkoda marnować potencjał tego auta tylko na 500PS ![]() taa szkoda ![]() ![]() Reszcie dziekuje, tak kolor oczywiscie ten sam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
Lubię to !
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Lubię to ! ![]() Ja też! @Kosi: lakierowanie na ten sam kolor rozumiem? -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
HA!
wiedzialem ze nie wytrzymasz dlugo bez quattro ![]() Gratki kolego ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
To w ile celujesz? 7-8XX?
ps. juz doczytałem +- 500 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 November 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Grartki ski
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
dokladnie ja też bym obstawiał regeneracje fachowa niz położenie na nowo lakieru... szkoda auta , oryginal to zawsze oryginal....
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
tam jest za duzo odpryskow i innych "grubych" defektow. regeneracja niestety pewnym elementom nie pomoze.
-------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 26 October 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Myse ze chodzi korekte lakieru, czyli usuniecie zarysowan tych glebszych jak i plytkich. Niestety nie na wszystkich elementach jest to mozliwe, jesli sa odpryski to nie da rady nic z nimi zrobi. Takze najczesciej jest tak ze malowane sa przednie blotniki maska i p zderzak reszta poddawana jest korekcie.
Swoja droga mysle ze wiem gdzie Kosiniak moglby oddac auto jesli zecydowalby sie na reanimacje lakieru bez malowania ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 28 March 2006 ![]() |
nie lepiej było wrócić do EK4?
![]() ładna sztuka! daje dysHkeE! |
|
|
![]()