![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Chyba mi się wszystkie fotki nie wyświetlają, bo na tych co widzę to auto seria... Przynajmniej tak to wygląda.
-------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 04 May 2011 Skąd: Lublin / Zamość ![]() |
Gratuluję Panowie! Świetny wynik, a co do EGT, to znając Witka, EGT będzie bardzo przyjemne!
![]() -------------------- Audi TT 1.8T FWD + Garrett GT28R | Stage 2 | 300 HP 400 Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT Chyba mi się wszystkie fotki nie wyświetlają, bo na tych co widzę to auto seria... Przynajmniej tak to wygląda. z zewnątrz praktycznie jak seria |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
Very zacnie. Widać że Witek ogarnia takie BiT na światowym poziomie. Przebieg momentu w funkcji obrotów musi robic robote-Gratki;-)))
BTW. Adam u Ciebie pewnie będzie mniej elastycznie ale bardziej hardcorowo co? -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Jak z zewnątrz nie widać cięć zderzaka to wypas. O to mi chodziło. Piękny stockowy sleeper, jak lakierek pójdzie nowy to będzie bardzo dorodna S4
![]() -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
widac, ale bedzie teraz praktycznie jak w serii
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT BTW. Adam u Ciebie pewnie będzie mniej elastycznie ale bardziej hardcorowo co? Taki jest plan - życie jednak zweryfikuje.....na 2x GT30 elastycznego dołu się nie spodziewam nawet na strokerze 3 litrowym ![]() |
|
|
![]()
|
|
Panowie, zeby uciac wasze spekulacje i dziecinne podejcie z wielka zazdroscia do tematu! Auto jest nadal na k04!! nie na gt28 po Adamie, ktore to jedno sie polamalo po wypadku a drugie jezdzi u tego Pana (mam nadzieje ze sie nie pogniewa ze podlinkowalem) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=301...e=3&theater
To ze wam sie nie udaje, to naprawde nie moja wina! Jakby juz cos bylo, to gt2871 albo gt30, ale ze zabraklo kasy, to prosze o to tez nie miejcie do mnie pretensji! Nauoczony doswiadczeniem Adama, nie wlozylbym sprezarek ktore daja tyle mocy co k04, no chyba ze bylbym tak inteligentny jak osoba co sobie ta afere wymyslila! palcem nie bede pokazywal kto......... Zapraszam do obejzenia auta, sprawdzenia wszystkiego co w nim siedzi, jezeli sie okaze ze sa k04, wkladam kij w dupe jak w mrowisko! Jak ja jechalem do Witka, to sie balem czy przekrocze 450ps! jak silnik nie generuje mocy, to skad ona ma sie wziac? tu sie udalo i chwala za to Witkowi! gdyby motor byl trup, to i na nie wiem jakich sprezarkach mocy by nie bylo! |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 10 February 2010 Skąd: Wałbrzych ![]() |
hehehe... może w końcu uda się spiknąć bo jadę znowu do bałdygi w poniedziałek. looknąłbym na furacza
-------------------- www.wspinaczka-sportowa.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 04 May 2011 Skąd: Lublin / Zamość ![]() |
Pewnie, że się nie pogniewam
![]() ![]() ![]() No i jeszcze raz napiszę. Świetny wynik i gratulacje!! ![]() -------------------- Audi TT 1.8T FWD + Garrett GT28R | Stage 2 | 300 HP 400 Nm
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
gratulacje 500
-------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Pieknie
![]() Jak sobie przypomne te nasze sciganie w 2009 to teraz by to pewnie zupelnie inaczej wygladalo ![]() Gratuluje fajnego wyniku! -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Panowie, zeby uciac wasze spekulacje i dziecinne podejcie z wielka zazdroscia do tematu! Auto jest nadal na k04!! nie na gt28 po Adamie, ktore to jedno sie polamalo po wypadku a drugie jezdzi u tego Pana (mam nadzieje ze sie nie pogniewa ze podlinkowalem) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=301...e=3&theater To ze wam sie nie udaje, to naprawde nie moja wina! Jakby juz cos bylo, to gt2871 albo gt30, ale ze zabraklo kasy, to prosze o to tez nie miejcie do mnie pretensji! Nauoczony doswiadczeniem Adama, nie wlozylbym sprezarek ktore daja tyle mocy co k04, no chyba ze bylbym tak inteligentny jak osoba co sobie ta afere wymyslila! palcem nie bede pokazywal kto......... Zapraszam do obejzenia auta, sprawdzenia wszystkiego co w nim siedzi, jezeli sie okaze ze sa k04, wkladam kij w dupe jak w mrowisko! Jak ja jechalem do Witka, to sie balem czy przekrocze 450ps! jak silnik nie generuje mocy, to skad ona ma sie wziac? tu sie udalo i chwala za to Witkowi! gdyby motor byl trup, to i na nie wiem jakich sprezarkach mocy by nie bylo! Krzysiek ja ci mowilem od samego poczatku ze bedzie 500 skoro ja mialem 508 na zwyklych k04 oraz zwyklym chinczyku ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
to już całkiem niezły wynik chociaż daleki od możliwości maszyny
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Witek i Kosi, strzelam focha z mocnym przytupem. Mogliscie dac znac ze bedzie dzialane, podjechalbym:( Moze wreszcie bysmy z Kosim uscisneli sobie dlon, bo tak to tylko przez net gadamy.
Co do Ski wyszlo mega fajnie, Przebieg momentu podobny jak u mnie tylko nie te cyferki ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
nie klam! przeciez widzielismy sie w Jablonnej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ziom ja wtedy nie dojechalem
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 13:59 |