![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 15 June 2010 Skąd: Łódź ![]() |
Dzięki. Z wyglądu raczej będzie MR, popłakałbym się jakbym pogiął klasykowe zderzaki z kłami albo atrapę. Poza tym klasykowe detale są coraz droższe i trudno dostępne.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 06 June 2004 Skąd: JAWORZNO ![]() |
Śmiem stwierdzić że przy całokształcie projektu oraz ilości zwykłych kantów na drogach rodzaj atrapki ma znaczenie najwyżej trzeciorzędne. Auto urwie dupę niezaleznie od tego, co będzie przypominać. Pamiętam jak jakieś 10 lat temu albo i więcej miałem kanta w czarnym macie z silniczkiem 2.0 na dwóch wałkach i mostem od trucka wtedy rzeczywiście był to pionierski kant jeśli chodzi o kolor i wzbudzał mieszane uczucia(szukam zdjęć Mojego auta byłem w łodzi w 2002 na Tuningparty start ) tym bardziej cieszy Mnie że buduje się taka piękna bryka i żal dupę ściska że to nie moje auto menzuramenzura Gratuluję Projektu gdyż Wspomnienia powracają min. lotów nad ziemią fiacikiem ![]() 200km/h kantem niezaprzeczalnie bezcenne -------------------- Civic 1,6 125ps@142 Nm / 329ps@445Nm
Lepiej zrobić coś czego będziesz chwilę żałował niż żałować , że tego nie zrobiłeś ! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 22 May 2011 Skąd: Będzin ![]() |
Pamiętam jak jakieś 10 lat temu albo i więcej miałem kanta w czarnym macie z silniczkiem 2.0 na dwóch wałkach i mostem od trucka wtedy rzeczywiście był to pionierski kant jeśli chodzi o kolor i wzbudzał mieszane uczucia(szukam zdjęć Mojego auta byłem w łodzi w 2002 na Tuningparty start ) tym bardziej cieszy Mnie że buduje się taka piękna bryka i żal dupę ściska że to nie moje auto menzuramenzura Gratuluję Projektu gdyż Wspomnienia powracają min. lotów nad ziemią fiacikiem ![]() 200km/h kantem niezaprzeczalnie bezcenne KFAS to TY? Już zapomniałem jak wygladasz ![]() -------------------- 1-sze w Polsce 1,8T + K04-530 by Digitun.pl
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 January 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
Szkoda jeszcze że nie kombi, wtedy w ogóle by porażał na ulicy
![]() -------------------- Było:
Astra F Kombi GL '92 1.4 8v -> 2.0 8v. Vectra B Kombi Sport Zender '01 2.6 24v. Jest: Volvo V70 '98 T5 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 05 May 2009 Skąd: Nowa Huta ![]() |
Coraz wiecej projektow opartych na polskiej mysli technicznej. Oby tak dalej. Ps: saab'o mania zapanowała:-)
-------------------- BMW...freude am fahren...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jak już jest taka rzęźba może warto zrobić wersje 2d ...bo słupek ''B' zasłania Ci pół Świata
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 14 November 2007 Skąd: Tarnów ![]() |
kiedy to zacznie jeździć ? sam jestem ciekaw efektów
![]() -------------------- Jest ryzyko , jest zabawa :) Polonez EFI v3 in progress
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
ostro , coś czuje że ja będę podobnie siedział
![]() Pozdrawiam EDIT Rzuciła mi się w oczy jeszcze jedna rzecz , jest spora różnica w szerokości przodu i tyłu , będziesz z tym walczył ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 18 January 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 April 2010 ![]() |
też jestem za 2d. przy takiej rzeźbie z resztą auta taki mod nie powinien być dla właściciela zbyt trudny
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
czy ja wiem czy to taka mała rzeźba , nie ma tak "łatwo" jak w polonezie bo nie ma skąd wziąć długich drzwi a z krótkimi będzie wyglądał beznadziejnie .
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 20 January 2011 ![]() |
Fiacik konkret, ups fiaabik konkret
![]() Tniesz drzwi w i przedłużasz tak jak tu: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
mozna zobaczyc wiecej tego fiata 2d?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
kolejna kwestia wsiadanie...ciężko będzie wpakować się gdy jest tak kolumna kierownicy cofnieta .
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
Jak się wsiądzie w takiego fiaciora to nie będzie się chciało wysiadać
![]() -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 November 2004 Skąd: Warsaw ![]() |
Ale po co robić takiego kundla, samochód już jest na tyle pionierski że świetnie będzie wyglądała seryjna bryła.
|
|
|
![]()
|
|
Wbrew pozorom wsiadam i wysiadam przednimi drzwiami
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 24 December 2006 Skąd: 3CITY ![]() |
Adam B, przedluzanie spoko dla ogarnietego blacharza buda tak samo a co z szybami ? poliweglan ??
Wyglada kozacko. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Szyby w kancie akurat chyba są płaskie, więc tutaj nie powinno być dużych problemów z tym
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 23 July 2025 - 04:53 |