![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 10 August 2007 Skąd: Tychy ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 April 2010 ![]() |
seryjny duł silnika to wytrzymuje ?? po odprężeniu. Nie wiem ale mało kto wytrzyma taki analfabetyzm. dUł??? W słownik zainwestuj a nie martwisz się czy komuś silnik wytrzyma. Wiem, to nie forum humanistów ale są jakieś granice tolerancji dla niedbalstwa przy pisaniu. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 24 January 2010 Skąd: kraków ![]() |
Nie wiem ale mało kto wytrzyma taki analfabetyzm. dUł??? W słownik zainwestuj a nie martwisz się czy komuś silnik wytrzyma. Wiem, to nie forum humanistów ale są jakieś granice tolerancji dla niedbalstwa przy pisaniu. słownik w Mozilla mam, musiałem tego nie zauważyć . ja dmuchał będę na dniach w taki silnik i jestem zainteresowany ile on wytrzymuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 21 November 2007 Skąd: Koszalin ![]() |
ja dmuchał będę na dniach w taki silnik i jestem zainteresowany ile on wytrzymuje. Niezła kolejność... ![]() -------------------- Who Dares Wins
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Jak nie wytrzyma to się składa następny i zabawa trwa dalej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 18 January 2012 ![]() |
wszystko zalezy jak mu sie zapoda mape doladowania a nie dywagacje ile wytrzyma
jak bedzie zle zrobione to i bara nie przyjmie powodzenia w modach |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 15 January 2010 Skąd: okolice częstochowy ![]() |
nie wiem tylko po co w kadecie takie moce, ja przy 3,2 na nitro przy 336 koniach i 498nm nie byłem w stanie ogarnąć machania wahaczami mimio obspawania budy, połaczeniu mocowań profilem tuż za miską i innymi manianami, z resztą wystarczy pooglądać weissnerkadetta żeby zobaczyc pracę koła tył-przód. potem wsadziłem wszystko w c-b i powyrywało podłużnice od grodziówki więc teraz wiem jedno trawers to podstawa więc wsadz od razu wózek z astry-calibry razem z kawałkiem podłogi
-------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Najwyraźniej twoja buda była w słabej kondycji...
|
|
|
![]()
|
|
@2m-garage dziękuje za sugestie, jak i rady, zobaczymy co będzie, dopiero wtedy będę się tym martwił, a póki co wahacze się nie przesówają w żadną stronę, chyba, że na tulejach, co za chwilę też będzie zniwelowane do minimum, buda jest dość znacznie powzmacniana, także tym się nie martwię
natomiast wracając do Twojego pyt. po co takie moce w kadecie, odpowiadam dla zabawy i przyjemności, a także z braku funduszów na jakieś auto sportowe np skyline`a czy gtr |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 18 January 2012 ![]() |
wg mnie porownywanie nitro do turbo ma sie nijak jak kij do dupy
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
jak ci mówiłem wcześniej tylko naped 4/4 najlepiej jakiegoś haldexa
-------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
Jarek do wszystkiego się dojdzie, spokojnie na razie muszę się odkuć
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 15 January 2010 Skąd: okolice częstochowy ![]() |
buda jedna jak i druga była zdrowa a kadett był naprawde dobrze obspawany, poprostu to nadwozie nie jest giętkie dołem i tyle, zobacz sobie kadetta z e-b-tuning.de
z czasów 4x4 jak ładnie podłoga astra-cali siada. a co do nitro, to nie działało w systemie 0-1 czyli jeb i juz tylko progresywnie, wiem jedno narobisz się a potem będziesz wk..wiał że na jednym pasie nie da się go utrzymać przy bucie -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
@2m-garage, jeśli tak będzie to wtedy zajmę się budą, póki co jestem za nią pewny
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 September 2009 Skąd: www.Mickey-Garage.pl ![]() |
kadett przeszedł kolejny etap w swoim zyciu, tym razem do 3,2 z pod maski doszły
skrzynia biegow z audi tt ![]() turbosprężarka holset h1e ![]() Emu: ![]() oraz hamulec 312mm + zacisk brembo: ![]() boost strojony progresywnie od 0,8 przy 4500obr do 1,1 u góry, a o to wynik: ![]() wiecej zdjęć tutaj: http://www.mickey-garage.pl/projekty/45/op...o---460km-560nm -------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
Części wykonywane indywidulanie Racing Custom Parts zapraszam ![]() ![]() Tsunami 0-100km/h - 1.7sec - 1231KM 1171Nm - ET@8,471 / 275km/h |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 26 November 2011 Skąd: Radom ![]() |
Teraz to się bedzie napędzać
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 07 December 2012 ![]() |
1.1 bara i 460 kuni, pięknie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 January 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
A to jest FWD czy 4x4 ?
-------------------- Było:
Astra F Kombi GL '92 1.4 8v -> 2.0 8v. Vectra B Kombi Sport Zender '01 2.6 24v. Jest: Volvo V70 '98 T5 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 07 December 2012 ![]() |
narazie fwd ale vagowa skrzynia chyba miała tam wyjście na wał
![]() ![]() |
|
|
![]()
|