![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT ps. Osobami dla których ważne sa pomiary RL i mają hamownie w oczach się nie przejmuj bo oni mają swój świat. Zamknięty dosyć heh biggrin.gif tak się tylko składa że moja hamownia w oczach niewiele się pomyliła.....także jeśli właścicielowi, tunerowi i reszcie osobom z forum taki wynik odpowiada to mi tym bardziej ![]() Gratulacje !! i więcej takich projektów ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Naprawde fantastyczny wynik . Ciekawe kto pierwszy ubiturbi ten silnik . Gratuluje
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Juz uturbiamy inny
![]() ![]() -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 June 2007 Skąd: malopolska ![]() |
prawie bar doladowania w 4 litrowym silniku - przyrost 100 km
![]() instalka etc musi byc mega profi ![]() ps boost nie spada bo pasek slizga tylko te "typy" tak maja, w pierwszej lepszej ksiazce jest napisane |
|
|
![]()
|
|
CYTAT prawie bar doladowania w 4 litrowym silniku - przyrost 100 km 150 chłopie - bo seria wypluwa zawsze, kazda jedna, 250 ![]() ![]() CYTAT ps boost nie spada bo pasek slizga tylko te "typy" tak maja, w pierwszej lepszej ksiazce jest napisane Prosze o link ![]() -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 June 2010 Skąd: Mogilno ![]() |
dopełnieniem formalności będzie konforntacja z jakimś mocnym 2.7 albo 2.2T ale to pewnie kwestia czasu
|
|
|
![]()
|
|
Olsztyn
![]() -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Eee, mozna sie wczesniej ustawic
![]() Ja co prawda mam z lekka usmazone sprzeglo ale w razie potrzeby sluze swoim 2.2T ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 June 2007 Skąd: malopolska ![]() |
150 chłopie - bo seria wypluwa zawsze, kazda jedna, 250 ![]() ![]() Prosze o link ![]() Dziwi mnie to ze brniesz ,swiadczy to tylko jakim jestes ignorantem w tej dziedzinie ![]() Jesli mialbys troche pojecia wiedzialbys ze jag robi identyczny wynik na polowe mniejszym doladowaniu z silnika o mniejszej pojemnosci na komponentach ktorych uzyles Logicznym jest ze cos jest spierdolone ![]() ps Jezeli wychodzi ci pisnie na rf na googlu tez powinienes dac rade ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 29 March 2011 ![]() |
to jest masakra,powala na kolana,pozdro i szacun dla własciciela ze przeciera szlaki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Dziwi mnie to ze brniesz ,swiadczy to tylko jakim jestes ignorantem w tej dziedzinie ![]() Jesli mialbys troche pojecia wiedzialbys ze jag robi identyczny wynik na polowe mniejszym doladowaniu z silnika o mniejszej pojemnosci na komponentach ktorych uzyles Logicznym jest ze cos jest spierdolone ![]() ps Jezeli wychodzi ci pisnie na rf na googlu tez powinienes dac rade ![]() A to kiedy pokażesz swój projekt z 2razy większą sprawnością kompressora od tego ,,spierdoleńca"? Przecież wiadomo,że jak coś jest pionierskie to potrzebuje czasu na szlif,ale najłatwiej zza monitora pierdolić. O samochodzie,co tu mówić ![]() -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
gość_kubasiek_* |
![]()
|
![]() |
Poezja ciekawe jak by z 3.0 ASN wyszło
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
A to kiedy pokażesz swój projekt z 2razy większą sprawnością kompressora od tego ,,spierdoleńca"? Przecież wiadomo,że jak coś jest pionierskie to potrzebuje czasu na szlif,ale najłatwiej zza monitora pierdolić. O samochodzie,co tu mówić ![]() Kolega moze miec racje,ze kompresor po prostu jest juz przekrecony i grubo poza mapa. Lepszy wynik moglby wyjsc na mniejszym doladowaniu (np 0.7 bara). Do takich boostow ponad 1 bar to trzeba twin-screw , cudow nie ma. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
jak bedzie w Olsztynie to porowanamy zapewne. Krzysiek jak chlopaki zaopatrza sie konkretnie w NX to moze byc ciezko , no chyba ze braknie gazu to wtedy nie bedzie wogole o czym rozmawiac ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
ja nie mowie ze bedzie lekko, ma byc jeszcze Bolo, z 560 bylo ost. na gt2871.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 June 2010 Skąd: Mogilno ![]() |
szkoda, że ta dwójka tak wchodzi ale najważniejsze żeby silnik wytrzymał bo lekko nie ma, skrzynia też trochę niutona musi dźwigać
![]() |
|
|
![]()
|
|
prawie 80Ps i 260Nm roznicy miedzy moim 2,7 a tym 4,2 powinno wybaczyc tak "dluga" zmiane biegu. Chociaz mysle ze Noorec "zabilby" nas obu.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 07 February 2012 ![]() |
"prawie 80Ps i 260Nm roznicy miedzy moim 2,7 a tym 4,2 powinno wybaczyc tak "dluga" zmiane biegu. Chociaz mysle ze Noorec "zabilby" nas obu. "
Wrzućcie Noorcowi do auta brakujące 500kg, bo taka jest różnica masy w porównaniu do S4 , a ten czerwony relikt przeszłości nie ruszy ze startu. Jak już porównujemy to tylko z porządnymi autami. Gratulacje wskrzeszenia i złamania mitu doładowanego V8. Tak trzymać . Co za wytrzymałość silnika. Jestem pod wielkim wrażeniem. Nie sądziłem że dożyję ![]() -------------------- S4 2.2T
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
Gratki auta. Lubię projekty z "innym" podejściem.
Wrzućcie Noorcowi do auta brakujące 500kg, bo taka jest różnica masy w porównaniu do S4 , a ten czerwony relikt przeszłości nie ruszy ze startu. Jak już porównujemy to tylko z porządnymi autami. Ta wielce mądra wypowiedź śmierdzi pająkiem któwy miał skasować sobie konto i nie wracać na streetracing forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 15:46 |