![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
nie wiem czy widziałeś:
http://www.efterz.com/lars/turbo_guide/how...di270_turbo.htm i tu niezła maszynka widze: http://www.efterz.com/car-uk.asp?car=18 -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 December 2008 Skąd: wuwua ![]() |
wydech z EL-TEC, chłodnica oleju, może jeszcze jakieś graty AMS? Mam pytanie do właściciela, po co to robisz? Bardzo trafione pytanie na forum zboczeńców i fanów motoryzacji. W zasadzie mozna je wkleić do 90% tematów zakładanych w dziale projekty. ..Sebek, po co to robisz, przecież i tak nie będziesz miał 600 koni, a to auto i tak sobie w poznaniu nie poradzi. SPAL ten kiosk.. !!!! Przez ten i wiele innych (tego typu) komentarzy na tym forum, cała masa fajnych projektów (oryginalnych) nigdy nie zostanie przedstawiona publice !! SZKODA ..a jak jakimś cudem dorobisz sie tych 600ciu set koni w berlingo, to dalej będziesz kretynem, bo taka moc w FWD jest niedopuszczalna i publicznie nieakceptowalna !!!!!!!!!! -------------------- 206 S16T 300KM 400Nm by ital-performance
|
|
|
![]()
|
|
![]() Może nie jest to 600KM, ale cieszy jak by było te 600 ![]() Ostatnie modyfikacje: ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 01 October 2008 ![]() |
kilka tys wlozone w auto i tylko tyle powera? Poplakalem sie! Do roboty kupilem caddy 105km z padnietym turbo zaladowalem odrazu duze od arl + program » 183km czyli mozna powiedziec ze sam program zrobilem i to tyle z kosztow! U ciebie to sie mija z celem! Zmien baze bo szkoda siana. Fakt fajne uczucie jak passaty 170 zostaja czy calibry albo 320d
![]() |
|
|
![]()
|
|
Niech ktoś mi powie czemu ten wykres jest taki zagięty do dołu przy 3200rpm?
Przy ilu obrotach zmieniać bieg by wykręcić jak najlepszy czas? I najważniejsze pytanie kto wystroi to lepiej niż Masters? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 20 July 2012 Skąd: Leżajsk ![]() |
Moc fajna, sam bym chciał z mojego 90KM wykrzesać przynajmniej 110KM
![]() Powodzenia w dalszym dłubaniu. |
|
|
![]()
|