![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 18 August 2009 Skąd: Sobótka ![]() |
Nie bez powodu krąży opinia, że saab to auto dla lekarza
![]() ![]() Tak poważnie to nie martwisz się że w przypadku nowych kolektorów może stać się coś podobnego ? czy te to jakieś lepsze/ inne części pozbawione tej wady? -------------------- e36 318Ti zabawka -było
E36 325 sedan - nowa zabawka |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
400KM i 600Nm to to nie wytrzyma. Coś klęknie. Albo silnik, albo skrzynia, albo napędy. Żeby nie było, trzymam kciuki mimo wątpliwości Rozmawialem jakis czas temu z jednym z inzynierow tej firmy, i zapytany o silniki powiedzial: "stare to mozna bylo fajnie podkrecic i dlugo jezdzily" a na pytanie o nowe, dostalem odpowiedz: " nie sa takie zle, 300tys powinny przejechac". Jak wspomnialem o podkrecaniu, to tylko sie usmiechnal ![]() -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 December 2002 Skąd: Tychy/Kraków ![]() |
Więc mały update... auto wróciło do "prawie" serii i jednak muszę się go pozbyć
![]() Turbo zostało zmienione na oryginalne. Zostały kolektory by MG (specjalnie wymyślone bo oryginalne kilka razy pękały - dzieje się tak nawet na serii) i cały wydech by MG przez co ładnie brzmi i ma tylko 1 katalizator sportowy. Sprzedaż nie jest bezpośrednio powiązana z problemami z modyfikacją - może trochę mnie zniechęciły do dalszego dłubania... Trafił się okazyjny (od rodziny) zakup Volvo XC60 diesel którym jeździ moja żona a ja postanowiłem zostawić sobie Volvo S60R bo mam świetny egzemplarz i jakoś bardziej mi pasuje. Właściwie większość gratów przypasuje także do niego a nawet w ofercie mojej firmy jest więcej części do S60R niż do Saaba. Niedługo wątek o Volvo a link do ogłoszenia na forum o sprzedaży Saaba jest tu: http://www.racingforum.pl/Saab-TurboX-Spor...08-t100047.html Pozdrawiam. -------------------- Every weapon needs a master.
JKRacing.pl - Chiptuning VOLVO, Saab, Ford, BMW, Mercedes i innych marek. Tychy. Poszukujemy nowych przedstawicieli! |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 April 2010 ![]() |
Stojąc przed takim wyborem jak ty tzn S60R czy Saab turbo X dokonałbym takiego samego wyboru. Czekam na opis R-ki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 07 April 2007 ![]() |
mozna już gdzieś przeczytac opis modyfikacji Rki? JarekK możesz podac do siebie maila lub opróznic skrzynke forumową?
-------------------- 147 GTA do odreagowania
S60R do przemieszczania |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Skoro auto zostało przywrócone niemalże do serii i wystawione na sprzedaż, uznaję że można zamknąć ten wątek.
r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 09:14 |