![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 April 2010 ![]() |
Normalne ASO. Ostatnio na gwarancji miałem haldex naprawiany - zawór, sterownik nowe. Gdybym nie miał POPRAWEK, jeździł po torach, upalałbym na przegrzanym, seryjnym silniku byłoby lepiej? Zagotowany silnik możesz kupić z 1.000 km przebiegu... Cena jak cena. Dla biedaka idiotyzm, dla bogacza kaprys. EOT normalne ASO niestety zlos nie uzna gwarancji w aucie ktore z 270 ps ma 360 ps-musisz miec dobre uklady, sprzedaj je przyszlemu nabywcy w cenie auta... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Idąc tym tokiem rozumowania musiałbym mojego Colta sprzedać za 3 tysiące PLN, bo tyle kosztuje Colt 93'... A ja głupi chciałem 50 k PLN !
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 April 2010 ![]() |
Można długo tak pierdolić bez sensu - nie mam układów. Po prostu znam prawo. Ponownie EOT. jak znasz prawo to glupi jestes ze piszesz takie rzeczy na tym forum... tak sie sklada ze z ASO VW-AUDI mam duzo wspolnego i wiem ze jak ktos by sie uparl to gwarancje milabys dawno zblokowana w dawnym Kulczyk - Tradex |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Idąc tym tokiem rozumowania musiałbym mojego Colta sprzedać za 3 tysiące PLN, bo tyle kosztuje Colt 93'... A ja głupi chciałem 50 k PLN ! Chcesz powiedzieć, że Golf "po wydechu i programie" a samochód zbudowany od podstaw, przypominający Colta to to samo? Poza tym, Twój Colt się jednak nie sprzedał. Nie piszę tego dlatego, iż uważam, że tuningowane auta to kupa nie warta kasy (bo jest zupełnie odwrotnie, zakładając że było to robione z głową, tak jak w przypadku Twojego Colta), tylko dlatego, że takie są realia i ja tego nie wymyśliłem. |
|
|
![]()
|
|
jak znasz prawo to glupi jestes ze piszesz takie rzeczy na tym forum... tak sie sklada ze z ASO VW-AUDI mam duzo wspolnego i wiem ze jak ktos by sie uparl to gwarancje milabys dawno zblokowana w dawnym Kulczyk - Tradex Masz jakiś duży problem, nie jestem jednak lekarstwem na Twój brak wiedzy. Nie mam zamiaru uczyć kogoś, kto jedzie mi z głupka. Doucz się i wróć tutaj, bo chwilowo się kompromitujesz wmawiając mi, że to co wiem jest gorsze od tego, co ty nie wiesz. Istnieją dyrektywy UE, które dokładnie regulują to, co może takie ASO i kiedy. Niezależnie od tego, co chce. 200 zeta u prawnika będzie dobrą inwestycją. Ten sam Kulczyk wielokrotnie przywracał gwarancję po jednym piśmie z kancelarii, przypominającym pewne numery dokumentów. Prawo jednak nie zwalnia z myślenia i na pewno powieszenie wiaderka po kartoflach w miejscu wydechu usunie gwarancję. Gwarancję na wydech oraz układy z nim połączone. Nadal jednak obowiązywać będzie gwarancja np. na nawigację. jeszcze 1-2 miesiące temu była R-ka na otomoto biała 5-drzwiowa, dsg,navi,skóra szyberdach - 2010r przebieg 19.000 km salonówka za 106 tyś brutto... sam chętnie bym taką kupił ![]() Była, chyba kojarzę. Po solidnym dzwonie, prawdziwy czteroślad. Powodzenia życzę w takich zakupach, gdzie taniej jest lepiej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Chcesz powiedzieć, że Golf "po wydechu i programie" a samochód zbudowany od podstaw, przypominający Colta to to samo? Poza tym, Twój Colt się jednak nie sprzedał. Nie piszę tego dlatego, iż uważam, że tuningowane auta to kupa nie warta kasy (bo jest zupełnie odwrotnie, zakładając że było to robione z głową, tak jak w przypadku Twojego Colta), tylko dlatego, że takie są realia i ja tego nie wymyśliłem. Nie sprzedał się, bo ja zrezygnowałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 12 August 2011 ![]() |
Masz jakiś duży problem, nie jestem jednak lekarstwem na Twój brak wiedzy. Nie mam zamiaru uczyć kogoś, kto jedzie mi z głupka. Doucz się i wróć tutaj, bo chwilowo się kompromitujesz wmawiając mi, że to co wiem jest gorsze od tego, co ty nie wiesz. Istnieją dyrektywy UE, które dokładnie regulują to, co może takie ASO i kiedy. Niezależnie od tego, co chce. 200 zeta u prawnika będzie dobrą inwestycją. Ten sam Kulczyk wielokrotnie przywracał gwarancję po jednym piśmie z kancelarii, przypominającym pewne numery dokumentów. Prawo jednak nie zwalnia z myślenia i na pewno powieszenie wiaderka po kartoflach w miejscu wydechu usunie gwarancję. Była, chyba kojarzę. Po solidnym dzwonie, prawdziwy czteroślad. Powodzenia życzę w takich zakupach, gdzie taniej jest lepiej. no to nie tylko chyba ale napewno nie kojarzysz... pomylilo Ci się cos z Twoją " R " |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Widze, ze niektorzy naprawe sobie tutaj grubo pozwalaja, zenada. Mam nadzieje,ze ktos zrobi porzadek.
Cena to sprawa sprzedajacego. Rozumiem, ze mozna miec cos do tego i wyrazic swoja opinie ale takie prywatne wycieczki i wyzywanie od glupkow, to spora przesada -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 June 2007 Skąd: WG ![]() |
to je Polska
-------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 13 April 2006 ![]() |
Możesz jeszcze wystawić u Szwedów na blocket.se (lub innym ichnim portalu ogłoszeniowym, ale ten chyba jest największy), może kolega Artix by pomógł zredagować ogłoszenie.
ps. czemu ma służyć komentowanie ceny? jeśli jesteście chętni to kupujcie ten egzemplarz za 106 tys zł, a jeśli nie to po co w ogóle o tym gadać? |
|
|
![]()
|
|
Możesz jeszcze wystawić u Szwedów na blocket.se (lub innym ichnim portalu ogłoszeniowym, ale ten chyba jest największy), może kolega Artix by pomógł zredagować ogłoszenie. Nie znałem, dzięki za hinta ![]() Rybak też ogarnia szwedzki, zaraz zapnę go do roboty. A może po angielsku też chwyci (boję się telefonu po szwedzku)... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 23 May 2010 Skąd: CHEŁMNO ![]() |
Niestety niektórzy ludzie z pokolenia neostrady jeszcze nie dojrzeli...
Ja po raz kolejny namawiam na zmianę zawieszenia... Jeśli się autko nie sprzeda to carbonowe fotele do przodu, maska, błotniki + gwint KW (funkcję DCC się dezaktywuje) -------------------- Seat Leon FR
|
|
|
![]()
|
|
Ja po raz kolejny namawiam na zmianę zawieszenia... Jeśli się autko nie sprzeda to carbonowe fotele do przodu, maska, błotniki + gwint KW (funkcję DCC się dezaktywuje) Nie Ty jeden namawiasz mnie do zbrojenia zawiasu ![]() Do Golfów jest już dedyk zawias KW z zachowaną funkcją DCC, więc nie trzeba niczego deaktywować: http://www.kw-suspensions.eu/pdf/KW-ddc-co...ochure-2011.pdf |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 24 May 2011 ![]() |
ale kor... o co chodzi jak by chcial to zawola 200k jego auto jego sprawa,osobiscie wole dacx za to auto 140k niz 106k za nie wiadomo co.A przeciez z tych 140 cos by zeszlo
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 February 2009 ![]() |
Może mi ktoś coś więcej powiedzieć o tym golfie ?? http://moto.allegro.pl/vw-golf-r-salon-pol...2032896397.html Moc podobna tuner ten sam , a rozbieżność cenowa spora...... Dla mnie ręczna skrzynia tutaj na +
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
niech ktoś to uprzątnie
|
|
|
![]() ![]() |