![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
dokładnie jest tak jak mówisz.. ja swoje 369koni sprzedaje juz kwile i za stosunkowo małą kase a wiecznie tylko Panie a ile to pali a sprzeglo cięzko chodzi itp itd Polska ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
Odpaliłem mobile.de oraz autoscout24.de - Waszym zdaniem warto jeszcze gdzieś?
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
chyba nie ma już lepszej opcji...niestety w Pl uważa się ze wymiana tarcz i klockow to juz ekstra mod a dla mnie to zwykle utrzymanie auta w "czystosci:...przyjdzie wiosna to i zainteresowanie bedzie wieksze..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
NIk jakbys zdecydowal sie ze sprzedaza Ski 10 dni wczesniej to by zostala prawie w rodzinie
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Jakby nie patrzec, to to jest uzywany golf za 140tys. Trzeba fana marki, na dodatek zamoznego, zeby to kupil.
-------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Jakby nie patrzeć, GT3 to zwykła 911...
Jak się uchowałeś z takim podejściem do 4 kółek na tym forum? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
Ale taka jest prawda,to mocny Golf za 140k. Musi sie znalezc pasjonat z kasa, bo wiekszosc ludzi za takie pieniadze kupi cos innego,a za polowe mozna kupic GTI.
GT3 tez kupuja pasjonaci bo po co komu GT3 jako dupowoz skoro w tym temacie Carrera czy CS sprawdza sie lepiej i taniej a wciaz to 911. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Sprawdzicie ceny w Europie, 30k euro, tyle chyba chodza seryjne
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
140 to kosztuje nowy z dsg 5d z dcc. na 18kach
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
cena jest dobra. trzeba znalesc amatora. ot co ;-)
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Będzie ciężko, choćby dlatego, że za tą samą kwotę można kupić 400PS/600Nm EVO X z 2010 roku. Poza tym niepisana zasada jest taka, że koszty tuningu przy odsprzedaży bardzo mocno tracą na wartości o ile w ogóle zostaje im jakaś wartość. Mimo wszystko życzę powodzenia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Na Ebay'u jeszcze możesz spróbować
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Ale taka jest prawda,to mocny Golf za 140k. Musi sie znalezc pasjonat z kasa, bo wiekszosc ludzi za takie pieniadze kupi cos innego,a za polowe mozna kupic GTI. Przeczytalem kiedys na vortexie dobry tekst. "gdyby golf r byl dla wszystkich nazywal by sie gti" i idealnie to tu pasuje. EVO nie ma co porownywac do Golfa bo to samochody o innym przeznaczeniu i innych kosztach utrzymania oraz usterkiwosci. -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
140 to kosztuje nowy z dsg 5d z dcc. na 18kach Moja specyfikacja, sprawdzona przed chwilą w konfiguratorze kosztuje 163 990 zeta. Nie sądzę, aby VW dało 23k upustu, ale mogę się mylić. Do tego okolice 50.000 inwestycji w auto. Więc cena 139.000 za auto na gwarancji powinna być do przełknięcia. Fakt, że może tylko dla entuzjasty ![]() Sprawdzałem, w Europie zachodniej moje 31.500 EUR jest najatrakcyjniejszą ofertą w klasie serynych erek z 2010 roku. Obecnie wiszą tylko droższe. Przeczytalem kiedys na vortexie dobry tekst. "gdyby golf r byl dla wszystkich nazywal by sie gti" i idealnie to tu pasuje. EVO nie ma co porownywac do Golfa bo to samochody o innym przeznaczeniu i innych kosztach utrzymania oraz usterkiwosci. +1 Masz za to ode mnie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 April 2010 ![]() |
Moja specyfikacja, sprawdzona przed chwilą w konfiguratorze kosztuje 163 990 zeta. Nie sądzę, aby VW dało 23k upustu, ale mogę się mylić. Do tego okolice 50.000 inwestycji w auto. Więc cena 139.000 za auto na gwarancji powinna być do przełknięcia. Fakt, że może tylko dla entuzjasty ![]() Sprawdzałem, w Europie zachodniej moje 31.500 EUR jest najatrakcyjniejszą ofertą w klasie serynych erek z 2010 roku. Obecnie wiszą tylko droższe. +1 Masz za to ode mnie ![]() ciekaw jestem w ktorym ASO udziela Ci gwarancji na taki samochod... jezdzisz autem 2 lata, upalasz po torach, zrobiles 40 000 km i chcesz jak za nowego... oczywiscie popieram wszytskie przerobki, jest to standard przy modyfikacjach TFSI ale ta cena.... |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
nie ma co drzeć kotów- rynek sam zweryfikuje cenę
jeżeli szybko się sprzeda to znaczy, że tyle warta, a jak nie to znaczy, że cena przestrzelona i żadne argumenty tu nie mają sensu |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 February 2006 Skąd: Poznań ![]() |
jeszcze 1-2 miesiące temu była R-ka na otomoto biała 5-drzwiowa, dsg,navi,skóra szyberdach - 2010r przebieg 19.000 km salonówka za 106 tyś brutto... sam chętnie bym taką kupił
![]() |
|
|
![]()
|
|
ciekaw jestem w ktorym ASO udziela Ci gwarancji na taki samochod... Normalne ASO. Ostatnio na gwarancji miałem haldex naprawiany - zawór, sterownik nowe. jezdzisz autem 2 lata, upalasz po torach, zrobiles 40 000 km i chcesz jak za nowego... oczywiscie popieram wszytskie przerobki, jest to standard przy modyfikacjach TFSI ale ta cena.... Gdybym nie miał POPRAWEK, jeździł po torach, upalałbym na przegrzanym, seryjnym silniku byłoby lepiej? Zagotowany silnik możesz kupić z 1.000 km przebiegu... Cena jak cena. Dla biedaka idiotyzm, dla bogacza kaprys. EOT |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 12 August 2011 ![]() |
jeszcze 1-2 miesiące temu była R-ka na otomoto biała 5-drzwiowa, dsg,navi,skóra szyberdach - 2010r przebieg 19.000 km salonówka za 106 tyś brutto... sam chętnie bym taką kupił ![]() Też widziałem cena adekwatna do roku i stanu samochodu - naprawde było warto No a tutaj popieram użytkownika bakutomek . ten kto ma pieniądze i kaprys niekonieczznie chce przerobionego 'dziada' w cenie nowego . pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 17 July 2025 - 01:29 |