![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 October 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
przecież to facet wielki jak dąb
![]() -------------------- http://scirocco-club.pl
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 24 May 2011 ![]() |
Autko wstępnie zmierzone racelogic'iem:
0-100kmh: 4,4-4,5 sek 0-200kmh: 16,5-16,7 sek 1/4: 12,5-12,6 sek Po nowym sofcie lekka poprawka na wszystkich parametrach, jest bono : wracajac do samego auta to osiagi na poziomie 1m i m3 gratki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
a koszt auta 2-3x mniejszy
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
zlos Ty wazysz pake? ![]() ![]() złoś jest 197 cm długi, waga 95 kg, skoro już musisz wiedzieć ![]() Autko wstępnie zmierzone racelogic'iem: 0-100kmh: 4,4-4,5 sek 0-200kmh: 16,5-16,7 sek 1/4: 12,5-12,6 sek Po nowym sofcie lekka poprawka na wszystkich parametrach, jest bono : wracajac do samego auta to osiagi na poziomie 1m i m3 gratki. Poprawka: dobre paliwko daje 16.0 sek 0-200 km/h a koszt auta 2-3x mniejszy ![]() m1/m3 to super auta i miło mi, że ktoś porównuje z nimi auto dla niemieckiego bauera. jakby emki miały xdrive'a, to poważnie bym się zastanawiał nad kupnem... |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 07 December 2010 Skąd: Szczecin ![]() |
jakby emki miały xdrive'a, to poważnie bym się zastanawiał nad kupnem... [/quote] Tomek,Ty chyba jeszcze nie doszłeś do siebie po wczorajszej,pozlotowej imprezce ![]() |
|
|
![]()
|
|
Z tego co pamietam to nowe M5 ma miec xdrive, ale to juz chyba zdecydowanie inna liga pieniezna
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Nowa M5 nie ma xdrive.Stage 4 by Compsport i można zapomnieć o emkach
|
|
|
![]()
|
|
Gdzies w filmikach i zdjeciach bylo o nowej M ze moze miec Xdrive. No ale nie wazne. Mysle ze teraz moza juz zapomniec o Mkach tam brak trakcji a w Golfie onajest na starcie
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Gdzies w filmikach i zdjeciach bylo o nowej M ze moze miec Xdrive. No ale nie wazne. Mysle ze teraz moza juz zapomniec o Mkach tam brak trakcji a w Golfie onajest na starcie Miała mieć,ale nie ma i jest ok.100 kg cięższa od poprzedniczki,ale z trakcją nie jest tam aż tak żle dzięki nowszej technologi,ale to i tak nigdy nie będzie to samo co czterobut ![]() |
|
|
![]()
|
|
Poprawka: dobre paliwko daje 16.0 sek 0-200 km/h
no to super a zwazywszy ze motor ma potencjal na 500ps to sa spore mozliwosci i rezerwy przy 450-500ps realne wydaje sie zejscie 0-200 12-13s jak nie lepiej,to sa czasy nowego m5 ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 October 2003 Skąd: Wawa ![]() |
Swietne auto, zmusiło mnie wczoraj w Ułężu do sporego wysiłku ;-))
Pzdr Luca -------------------- M3RS Cup Bluefin in. Summer <mode on>
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
zlos pamietam ze kiedys dawales jakies filmiki i tam bylo 0-250 ale mi sie cos tnie wiec pytam tu jaki masz aktualnie czas 0-250.
|
|
|
![]()
|
|
nie mierzyłem 0-250, filmik pokazuje 250km/h wg licznika, a nie wg prędkości mierzonej RL. Wg RL nie osiągnąłem tam 250.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Zlos to nie Ty latałeś ostatnio po eSce z pewną Suprą.....
![]() -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
to nie wiem czy bedzie jeszcze okazja na Esie...
|
|
|
![]()
|
|
Do jazdy po esce zniechęcają mnie bardzo panowie w mundurach, zabawa w chowanego i stanie gdzieś pod mostem do północy. Kiedyś na pewno wpadnę, ale jakoś bez entuzjazmu.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
to fakt ale dodatkowo mundurowych do czestszych wizyt zachęcił pewien Pan który postanowił pokonać betonowe bariery na nawrocie.I o ile bariery owszem pokonał to jednak latarnia stwierdziła ze nie ustąpi....
|
|
|
![]()
|
|
to fakt ale dodatkowo mundurowych do czestszych wizyt zachęcił pewien Pan który postanowił pokonać betonowe bariery na nawrocie.I o ile bariery owszem pokonał to jednak latarnia stwierdziła ze nie ustąpi.... O tym nie wiedziałem, gratuluję mu pomysłowości, iście ułańskiej. Skoro rozumku mu zabrakło, nie zostało mi wiele antyżyczeń pod jego adresem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 05 July 2025 - 18:06 |