![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 19 May 2006 Skąd: LBN ![]() |
IMO to za te 250 zł to mogą być. Za porządne laminatowe to trzeba z kilka stów wydać i bardziej się pomęczyć ze spasowanie. Efekt co prawda lepszy i można się mniej starać przy wycinaniu błotników (bo jest czym przykryć) ale czasem trzeba brać co jest.
-------------------- https://www.facebook.com/ztunepl
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 13 March 2007 Skąd: WGM ![]() |
miałem nie wrzucać, ale znowu sie zajarałem
![]() ![]() Tył już mam pospawany, został dużo łatwiejszy przód do roboty. Negatyw z przodu troszke zmniejszę, będzie taki, żeby ładnie zgrać koło z nadkolem, ale przód jak widać narazie trzyma sie na taśmie z tyłu za to prawdopodobnie poszerze wahacze poprzeczne, żeby nie iść w dystanse po ponad 5cm (jak usłyszałem najtańszą cene ~500zł za 1kpl na oś to zaniemówiłem) BTW. jak by ktoś sie zastanawiał jak bardzo bezinwazyjne są te poszerzki to może sobie zobaczyć http://imageshack.us/g/28/upierdoli3h.jpg/ niby takie łatwe, a trzeba wiercić, ciąć, spawać i szlifować po czym trzeba jeszcze wyczyścić, zapodkładować, zabezpieczyć i polakierować. banał -------------------- size is nothing... boost is EVERYTHING
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 25 August 2008 ![]() |
wygląda świetnie
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 02 May 2012 Skąd: Poznań ![]() |
Jest bojownik
![]() -------------------- My hobby, my hole life - Astra GSI Turbo
Przemieszczacz - Audi A4 1.8 Avant |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 11 January 2008 Skąd: Łomża ![]() |
aaaaaa!!!
zakochałem się ![]() chyba se kupię takie DajHajsu ![]() -------------------- e36
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
aaaaaa!!! zakochałem się ![]() chyba se kupię takie DajHajsu ![]() A weź i kup...tego praktycznie nie ma ![]() Samo gtti było swego rodzaju moim marzeniem streetfightera,ale właśnie problem z dostępnością jest straszny ![]() -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 04 July 2005 ![]() |
mobile, autoscout24 tam tego jest duzo
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
taaa oczywko
na mobilu zero na ebayu zero na autoskaucie cale 2 multum i zatrzesienie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
sorry ale jednego znalazłem na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=2370823127
kiedy planujesz wyjechac? ![]() pozdroo |
|
|
![]()
|
|
licze na to że jeszcze w czerwcu zostanie polakierowana, później powinno być z górki. z tego też powodu odpuszcam chwilowo temat megasauirta.
PS. ta czerwona jest kumpla. mam nadzieje że nie sprzeda i sobie ją zostawi, bo to z pewnością jedna z najlepszych sztuk w PL i to za pasztet kase. -------------------- size is nothing... boost is EVERYTHING
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 February 2010 Skąd: Mazowieckie ![]() |
Jak go skończysz to mi go sprzedasz. Jasne?!
![]() -------------------- Stage3
|
|
|
![]()
|
|
Mały up
Przeklejony z innego forum, nie bede tutaj pisał o pierdołach typu łatki, czy zabezpieczanie podwozia... W każdym razie przed totalnym rozebranie spasowałem ogólnie całą fure i założyłem nakładki progowe z pakietu. wyciąłem błotniki przenie pod poszerzenia. Jakoś tak to wygląda: ![]() ![]() Taką rurke do kanalizacji wygiął mi Szeszkin, ![]() ![]() ![]() Mimo, że wymiary podałem na odległość to przypasowało idealnie. Tutaj już moja robota: ![]() ![]() ![]() ![]() Docelowo: ![]() ![]() Oprócz tego jak sie przypatrzycie to widać nowe bezpieczniejsze mocowania do foteli z rurki klatkowej Jutro jak mi stwardnieje lakier na klatce to biore sie za podkładowanie wnętrza. Przyszło do mnie troche JDMu w postaci elektryki: ![]() ![]() ![]() ![]() różnica w stosunku do manualnych odpowiedników 2,3kg (masa całkowita 8.4kg) łącznie z wiązkami i wszystkim, czyli nie tak źle. Zająłem sie od razu zmianą koloru przełączników z OEM szarego na czarny jak reszta wnętrza. ![]() Udało mi sie nawet napisy zostawić ![]() -------------------- size is nothing... boost is EVERYTHING
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 June 2012 ![]() |
Super i profi robota, miło się na to patrzy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 06 March 2005 Skąd: Witten/Radzionków ![]() |
Robi mnie to auto ach robi ...
![]() -------------------- Poprostu Szołpas ;)
Polska mysl techniczna na niemieckiej autobanie ... 176b9000 + td04 ^ 0,8 bara - stage 1 ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Bardzo fajny projekt, jeden z niewielu, które przeglądam z uwagą. Szacun za profi własną robotę. Trochę szkoda, że zrezygnowałeś z autorskich poszerzeń. Stay tuned? Will do!
![]() -------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
Taki wóz to igła w stogu siana - mam sentyment do takich samochodów po mojej mazdzie 323 GTX BF
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Taki wóz to igła w stogu siana - mam sentyment do takich samochodów po mojej mazdzie 323 GTX BF Prawda ?! Do tego właściciel jest bardzo młody i ma już spore pojęcie o tym co robi i co zrobić. Jest to na prawdę godne podziwu. Chyba rośnie nam nowy tuner w kraju ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
zauwazylem te mocowania foteli,ktore usztywniaja bude dodatkowo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 23 May 2005 Skąd: Gliwice ![]() |
Zająłem sie od razu zmianą koloru przełączników z OEM szarego na czarny jak reszta wnętrza. http://img72.imageshack.us/img72/966/14434045.jpg Udało mi sie nawet napisy zostawić ![]() Czym malowałeś? -------------------- '91 Sierra kombi 24V (BOA)
|
|
|
![]()
|
|
Już nie pamiętam. Chyba VHT, albo motip do vinylu.
-------------------- size is nothing... boost is EVERYTHING
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 15:03 |