![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: z Garażu :) ![]() |
Mega Cacuszko
![]() PS Jakbys jednak nie chcial zabezpieczac to daj znac. Lepiej niech pozyczy "swój" ![]() Czekamy na update'y -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 06 August 2010 ![]() |
dodatkowy GPS w czeluściach i tyle
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
+ alarm i tyle. Nie będę nim jeździł po marketach. To auto do zabawy. Garaż-spocik czy zawody i znowu garaż. Coś sie wymyśli. Wazne żeby wypluł na Hamowni dobry wynik, a potem będę myślał o składaniu i gadżetach
![]() |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
+ alarm i tyle. Nie będę nim jeździł po marketach. To auto do zabawy. Garaż-spocik czy zawody i znowu garaż. Coś sie wymyśli. Wazne żeby wypluł na Hamowni dobry wynik, a potem będę myślał o składaniu i gadżetach ![]() Mam nadzieje,ze myslisz o alarmie "custom",a nie jakims gotowcu. Najlepiej wylacznik pompy paliwa + zaplonu gdzies schowac. Wtedy pozostanie bac sie tylko lawety. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Dobrze ukryty GPS
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 15 August 2006 Skąd: POMORZE ![]() |
jak będą chcieli wziąść to i GPS niepomoże , podpina sie zagłuszarkę i naprzód
-------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
gość_Młody-Bydgoszcz_* |
![]()
|
![]() |
Najpierw była bitwa o kolor, teraz o alarm.
Prawda jest taka że trzeba będzie to auto ukradną razem z asfaltem więc nie wiem po to dyskusja. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 January 2010 ![]() |
Nikolas taka rada...zabezpiecz sobie auto tak jak się powinno i nie pisz na forum o tym bo skoro zabezpieczasz to lepiej abyś ty najlepiej o tym wiedział a nie całe RF. A rzeczywistość jest niestety taka że jak ktoś chce taki sprzęt zawinąć to i tak zawinie. Ale chętnych na zawinięcie tego auta raczej nie będzie...aby kraść ekstremalne fury tego typu to nie wiem co trzeba mieć w głowie....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
To auto dla złodzieja nie będzie przedstawiać dużej wartości, pomimo ogromnego wkładu finansowego. Najlepszym zabezpieczeniem przed złodziejami ale nie tylko (bo i przed samym sobą) jest i będzie zawsze AC. Ciekaw jestem tylko jak wyglądałoby ubezpieczenie na pełną wartość takiej zabawki.
-------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 22 February 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
nikt tego nie ubezpieczy, chyba, że ze stawkami dla sportu, każde auto przedstawia wartość dla złodzieja, jesli może na tym zarobić, a w tym przypadku pewnie znalazło by się kilku chętnych zza wschodniej granicy, ale nie o tym jest ten topic. Trzymam kciuki za prace nad uruchomieniem, widziałem ostatnio na żywo i robi mega wrażenie, szczególnie wypełnienie pod maską :-)
-------------------- dostałem drugą szansę :-)))...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
+ alarm i tyle. Nie będę nim jeździł po marketach. To auto do zabawy. Garaż-spocik czy zawody i znowu garaż. Coś sie wymyśli. Wazne żeby wypluł na Hamowni dobry wynik, a potem będę myślał o składaniu i gadżetach ![]() Osrać alarm - naklejka "Konsalnet" czy coś w tym stylu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nikt mi tego nie ukradnie, a jak już znajdzie się jakiś śmiałek to za godz będę miał spowrotem.
Myslę że temat Alarmów i AC narazie można odłożyć. Ma może ktoś info na temat czasu zmiany biegów w skrzyni 6HP26A? |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
Jedyna wrtoscia dla krawca jest tu tylko i wylacznie SILNIK !
Zlodziej nie glupi i wezmie ori auto, bo tyle samo roboty a zysk sami wiecie ...... sorry za kolejny OT -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Dyskusja bez sensu,tym bardziej jeżeli chodzi o zabezpieczenia,Nik nie będzie jeździł tak jak pisał tym wozem do marketu bo przecież do jazdy po bulki ma inne wozy,przy takim nakładzie środków,pomyślą chłopaki i o zabezpieczeniu,Ja czekam aż wszystko się poskłada i będzie jeździło i łomotało wozy po Wawie
![]() -------------------- 2.0 TFSI CLDA powered by R PERFORMANCE
www.VAG-racing.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
hehe wszystko kradną dziś u mnie na podlasiu zawineli litwina który wiózł auto na lawecie skradzione w południowej czy północnej afryce kilka dni wcześniej, szacowana wartość auta to 70tys zł
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 02 August 2010 ![]() |
Świetny projekt. Klatka bezpieczeństwa zostaje w takim set-upie jak na zdjęciach na 30 stronie tematu, czy będzie bardziej rozbudowana? Pedały zostają takie jak są czy zakładacie jakiś set "z podłogi"? Jestem ciekaw jak będzie wyglądać kwestia rozkładu masy między tylną, a przednią osią, i chłodzeniem silnika. Mam nadzieję, że obie sprawy będą dla Was na +.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 21 February 2012 Skąd: Głogów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 22 February 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Nik to Szef wszystkich szefów, mówi i ma
![]() -------------------- dostałem drugą szansę :-)))...
|
|
|
![]()
|
|
jak już by sie ktoś zdecyodwał to na bank byś je odzyskał ![]() Jeszcze umyją i zatankują. Odnośnie pytań powyżej - klatka jest bardzo rozbudowana jak w WRC praktycznie, więc oczywiście zostaje taka jaka jest. Pedały są produktem mojego tunera, połączenie pedałów z RS6 z innymi prdałami...niezłe to brzmi ![]() Ma ktoś może to info o czasie zmian biegów w skrzyni? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 04 August 2025 - 19:31 |