![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 28 November 2010 ![]() |
To może jakieś szpiegowskie foto.
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 November 2010 Skąd: Tczew ![]() |
Niecierpliwe Bestie
![]() Sory za OT. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 22 July 2003 Skąd: www.gt-four.pl ![]() |
klatka zrobiona pro!
Czy jest ona robiona zgodnie z załącznikiem j, czy nie "ograniczaliście" się? -------------------- GT-FOUR.pl Romanowski Classic Cars | www.gt-four.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Mam szpiegowskie info... za tydzień auto wraca na hale juz z klatką i body RS4 i zaczyna sie ubieranie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 23 September 2009 ![]() |
Nikolas zadzwoń do mnie bo skasowałem twój nr przez przypadek w piątek jadę do Wawy to wezmę to co chciałeś
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Nikolas zadzwoń do mnie bo skasowałem twój nr przez przypadek w piątek jadę do Wawy to wezmę to co chciałeś a forum niema PW by tu mu napisać ? kilaset osób na forum musi przeczytać ten wspaniały wpis bo dostało maile z powiadomieniem że jest nowy post na forum zakaz pisana na 7 dni na forum w nagrodę -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Albert, może od razu dożywocie, albo kara śmierci?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Albert, może od razu dożywocie, albo kara śmierci? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dla Ciebie w ramach wakacji 14 dni wolnego od forum -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 November 2010 Skąd: Tczew ![]() |
Nik , ma zasraną skrzynke na priv . Jest za bardzo rozchwytywany ;D Nie bądz taki surowy .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
Mam szpiegowskie info... za tydzień auto wraca na hale juz z klatką i body RS4 i zaczyna sie ubieranie ![]() Na kiedy planujecie mieć jeżdżące auto? Soft i wydech zapodajecie od razu, czy najpierw będziecie testować wszystko na serii? -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
Gdzieś chyba było napisane, że początek to jazda na serii, ale w sumie wydech też będzie customowy z racji innej podłogi auta. A może jednak seryjny z lekką modyfikacją?
-------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Nik , ma zasraną skrzynke na priv . Jest za bardzo rozchwytywany ;D Nie bądz taki surowy . a czy to istotne, zawsze lepiej dojebać, niż nie dojebać ![]() dożywocie, czy szubiennica...? -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Wszystko zalezy od tego ile po drodzę będzie problemów,ale wczesniej niz w lipcu 2011 to nie liczę + testy. Na początek ma odpalić i ruszyc na prawie seryjnym osprzęcie (mody: dolot,wydech, IC). Po testach i usprawnieniach pomyslimy. Co do mocy to sie nie pytajcie. Zobaczycie na pierwszym spocie z udziałem V10
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ja do lipca czekać nie bedę
![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
widze ze wiosna i userzy sie obudzili wiec powtorze
- silnik seria - wydech 2 x 3 cale - fmic Wszystko to dlatego ze nie mam seryjnego miesca oraz sama konstrukcja wymusza na nas takie mody. Jakub hmm wysle ci info tylko wez 3 dni wolnego bo bedzie co opijac jak to przejedzie xx km . Poza tym Pmn ma wpasc z kwiatkami a bullit z dodatkowym litrarzem whiskey. p.s panowie chill jeszcze chwilka i wroci -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
no to na takiej "serii" uda się dogonic porsche? w końcu podpis wątku do czegoś zobowiązuje chyba co?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
takimi glupimi postami doprowadzicie do tego ze watek zostanie zamkniety i bedzie otwierany na updatey w dodatku jak sie niektorzy zarejestrowali po to zeby klepnac cos w tym watku to moze najpierw go przeczytaja 3 razy zeby nie zadawac 5 razy tych samych pytan.... . czy tak ciezko jest siedziec na tylku i czekac na info od Nicka czy Sportmile'a ??firma ani projekt pod ziemie sie nie zapadna...
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
takimi glupimi postami doprowadzicie do tego ze watek zostanie zamkniety i bedzie otwierany na updatey w dodatku jak sie niektorzy zarejestrowali po to zeby klepnac cos w tym watku to moze najpierw go przeczytaja 3 razy zeby nie zadawac 5 razy tych samych pytan.... . czy tak ciezko jest siedziec na tylku i czekac na info od Nicka czy Sportmile'a ??firma ani projekt pod ziemie sie nie zapadna... Jak bym mógł wyróżnić Twój post z pewnością bym to zrobił. Polecam przeczytać to każdemu, może zrozumiecie o co chodzi nam, moderatorom. -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Auto juz zaczyna wygladac ..... jak auto . Mialem poczekac z finalna wersja ale wkleje male spy foto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Kolorowo
![]() Jeszcze progi i parę pierdółek i niech już wraca do was na składanie. Będzie ciekawa fotorelacja jak fruty zaczną przychodzić ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 24 July 2025 - 13:41 |