![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
które felgi są obowiązujące ? bo na jednych zdjęciach są czarne a na innych srebrne ?
-------------------- BRmotoRS
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Docelowych felg jeszcze nie ma . To sa felgi do przepychania
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
widzę że kolejne auto sobie obraliście za cel do objechania
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
niewątpliwie pionierski projekt, gratuluję zacięcia i szajby bo normalny człowiek by tego nie zrobił
![]() -------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
4 łapy to nie 2
![]() ![]() -------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
tomek postaram sie aby to auto bylo jak najbardziej streetowe wsrod dragu. Nie ma opcji to upchnac do seryjnej budy a4
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Ja wiem o co chodzi Adam. Po prostu byłem większym kibicem nieco wcześniej, co nie zmienia faktu, że projekt jest imponujący. Bezpieczeństwo przede wszystkim, nawet za cenę pełnej skóry heh
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 08 August 2010 ![]() |
ciekawi mnie ilu ludzi bierze udział przy takim projekcie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Problem polega na tym że bez klatki nie był by możliwy Stage 2 lub Stage 3. No i buda jest malutka do takiego kolosa V10TT + Automat. Ale warto poczekać na efekt końcowy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wszystkie osoby beda opisane jak projekt bedzie zakonczony sukcesem . Tak w skrocie :
Mechanika - Ja - Brt - Rafal inz. swapow - Marcin zlota raczka Kabelki - Krzysiek Masters Tuning - Marek Masters Tuning - Arek S. - Brt - Ja Reszta osob to podwykonawcy czyli - Robert - blacharstwo - lakiernictwo - Pawel Trela - klatka -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava ![]() |
zadam takie trochę noobowskie pytanie ale... czy tunel środkowy (dobrze nazywam?) nie będzie za szeroki? ja jakoś nie widze, żeby tam jakieś fotele wlazły O.o
-------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Było mierzone. Fotele wejdą.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava ![]() |
aha - bo na zdjęciach niekoniecznie było widać miejsce
![]() -------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Swoja droga temat wejscia foteli byl poruszany juz chyba ze 3-4 razy kilka i kilkanascie stron wczesniej.
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
To ja mam ostatnie pytanie dot. foteli. Z uwagi na zwiększenie szerokości tunelu środkowego zastanawiam się czy fotele nie zostaną trochę rozsunięte na zewnątrz w stosunku do seryjnych. Konkretn ie chodzi mi o ustawienie osi kierownicy dokładnie w osi fotela. Nie wszystkie samochody tak mają, ale osobiście mega mi to przeszkadza.
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Knopers jak auto zapali i wypluje serie to bedziemy modzic go po swojemu dalej. W tej chwili mrc osiagnelo 843 konie a wage auta przewidujemy jednak troszke mniej niz 1500 kg. Proponuje Ci przejechac sie rs6 nawet seria i waga ponad 2 tony zaufaj mi chodzi szczegolnie od 100-200.
Jezeli chodzi o fotele i ustawienie to praktycznie my wybieramy gdzie bedzie siedzial wlasciciel gdyz to my ustawiamy kierownice , pedaly i fotel tak wiec wybierzemy optymalne miejsce dla Nikolasa. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Jezeli chodzi o fotele i ustawienie to praktycznie my wybieramy gdzie bedzie siedzial wlasciciel gdyz to my ustawiamy kierownice , pedaly i fotel tak wiec wybierzemy optymalne miejsce dla Nikolasa. Rozumiem. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń, szczególnie pierwsze odpalenie. -------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 November 2010 Skąd: Zambrów ![]() |
co nowego pany?
|
|
|
![]()