![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Pytanie jaki manual wytrzyma taką moc i moment
![]() Mam pytanko: plan macie taki aby wsadzić silnik, odpalić i latać na seryjnej mocy czy przy okazji jakieś mody będą ? ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Przekladnia zmiesci sie spokojnie w miejscu b5 . Co do manuala to jest to nie wykonalne poki co .
No chory czy jak . - wydech bez katow 2 x 3 cale - usuniety sai - wkladki k&n - fmic - i custom soft min 1 bar ma byc grubo , mesko .... czy jakos tak p.s w przyszlym tygodniu postaramy sie go tracic do zycia. Zobaczymy co elektronicznie nam brakuje aby go zagadac -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 ![]() |
wsparcie Marka + uśmiech = będzie ok, widac ze nie jest tak tragicznie jak miało być, powodzenia! Jaki Niki zajarany na fotce:d Kiera full profi:d Widziałem na zywo dzisiaj postepy z prac i musze powiedziec ze to sie naprawde uda:D -------------------- Q-SERVICE KONSTANCIN-JEZIORNA
ul. Mała 1 606-609-233 |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Racer gdzie ty tam NIKa widzisz?
-------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Przekladnia zmiesci sie spokojnie w miejscu b5 . oryginalnie w RS6 magiel jest normalnie nad skrzynią a nie w wózku jak w B8 ? jak to pasi to macie juz z górki, jesli zawiecha siądze seria to reszta to robota ślusarska i zabawa z kabelkami dla mastersa ![]() zajebiscie, teraz tylko cos co interesuje wielu ile wazy silnik + skrzynia a ile było oryginalnie z V6 ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 09 March 2006 ![]() |
Fajnie opony zalożone
![]() Nosb tak jezdzil ![]() -------------------- www.facebook.com/rotiformpolska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Opony to Pan Pikuś. Jak narazie to ekipę czeka odpalenie, obspawanie, megaklatka,body RS4, malowanie, składanie,kabelkologia, środek, Styling i mody-wiec w pytę roboty, części i czasu...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
W samochodzie ![]() Upss jak mogłem go nie zauważyć ;-) chyba auto go przyćmilo :-) -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Po fotkach wygląda obiecująco. Naprawdę może się udać !
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Fajnie się ogląda kiedy większość pomaga przy projekcie a tym bardziej żona
![]() Myślę, że nie jeden z forum zazdrości wsparcia drugiej połówki przy takich "zabawach" ![]() Powodzenia i jak najmniej problemów! -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
jesli bedzie mialo rowne 3s do 100 to bedzie szybkie, a powinno miec z uwagi na automat.
-------------------- ______________________________________________________
Tor Poznan 1,37.300 dwulitrowym wolnossacym autem. |
|
|
![]()
|
|
3,7-3,8 robi RS6 740 konne,wiec Moze sie uda. Bardzo mnie ciekawi ten automat z RS6 i jak on działa w najszybszym trybie. Muszę chyba poszukać kogoś kto ma takiego RSa i trochę nim posmigac.
|
|
|
![]()
|
|
No Sandre trzeba pochwalic wspiera Nika dzielnie w przeciwienstwie do wiekszoci samic i teksty typu " znowu kupiles cos do tego gruchota zamiast do domu " ..... ale pamietam tez zdjecia Tomka jak mu zona pomagala przy misku , pewnie dlatego teraz jej daje jezdzic
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Sam sobie zazdroszczę ze mamy z żoną wspólne hobby
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
No Sandre trzeba pochwalic wspiera Nika dzielnie w przeciwienstwie do wiekszoci samic i teksty typu " znowu kupiles cos do tego gruchota zamiast do domu " ..... ale pamietam tez zdjecia Tomka jak mu zona pomagala przy misku , pewnie dlatego teraz jej daje jezdzic ![]() kaman, nie odpuszczajcie, co tam sylwester ![]() ps.co do "samic" nie wyobrazam sobie inaczej, wprzeciwnym razie w dyby i do lochu albo w piwnicy bym zamknal az wydobrzeje... -------------------- ______________________________________________________
Tor Poznan 1,37.300 dwulitrowym wolnossacym autem. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
Grubo panowie. Ja natomiast mam jedno pytanie. Widze po zdjeciach ze wycieliscie czesci sciany gordziowej itd. A czy na przedniej czesci nie ma numeru VIN? I co z tym fantem? Sam chcialem to zrobic u siebie bo strasznie przeszkadza, ale z tego co sie dowiedzialem musialbym pisac do urzedu o przeniesienie numeru VIN i to juz by bylo nie ten teges poniewaz nadali by calkowice nowy numer VIN, rok produkcji 2010 i bylby to pojazd typu SAM. I zeby przejsc przeglad pierwszy zeby psiarnia sie nie czepiala i mozna tym bylo jezdzic po ulicy trzeba przejsc normy z roku 2010 oraz od podstaw zdokumentowac samochod u rzeczoznawcy:) Chyba ze sie myle to niech mnie ktos poprawi bo zawsze mnie ciekawila ta kwestia czy idzie to jakos obejsc?
-------------------- <tu była sygnatura komercyjna>
|
|
|
![]()
|
|
Oczywiscie ze jest nr Vin . Po przerobieniu , obspawaniu i zrobieniu klatki wroci " prawie " na swoje miejsce.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
Aa... to zmienia postac rzeczy. Myslalem ze bedziecie go probowali przniesc w inne miejsce i tego fragmentu nie bedzie. A szkoda myslalem ze macie jakis pomysl jak to obejsc. Bo szczerze bardzo by mi to pomoglo, a nie mam ochoty placic worka $ za rzeczoznawce i przechodzic procedur ktorych praktycznie nie jest sie w stanie spelnic przy modzonym aucie.
-------------------- <tu była sygnatura komercyjna>
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
zostanie fabrycznym 1,8 czy bedzie w dowodzie tfsi?jesli mialby przejsc przeglad z tfsi to nie bedzie problemu u rzeczoznawcy?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 06:59 |