![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
Fajnie, że Antek posprzątał i temat znów nadaje się do czytania.
Jak za każdy ciekawy projekt, trzymam kciuki! Jest nietypowo i duużo bardziej niż ambitnie. Co więcej, jeśli przed 2012 uda się to odpalić na bezpośrednim wtrysku, tak by sprawność silnika/skrzyni była na poziomie fabrycznym - przyjadę do Was osobiście pogratulować, z butelką lub kwiatami. Temat o kolorze kwiatów które mam kupić otworzymy jak projekt będzie już bliżej końca ![]() Powodzenia! -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Temat posprzątany duzo lepiej się czyta ...ale widze ,ze dalej pojawiają się posty o wyglądzie( propozycję ) lub posty nic nie wnoszące do tematu jak mój teraz.
Sorry za OT ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 October 2010 Skąd: Silesia ![]() |
Buda już do was jedzie, coś czuje że ta noc będzie długa bo jest co robić, powodzenia i czekamy na pierwsze relacje z prac...
-------------------- GromoService
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Trochę się pogubiłem.. Nik czyli buda S4 kombi idzie na sprzedaż i robisz bude RS4 sedan + V10 ?
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 03 January 2007 Skąd: www.ProTires.pl ![]() |
Trochę się pogubiłem.. Nik czyli buda S4 kombi idzie na sprzedaż i robisz bude RS4 sedan + V10 ? Tak, kompletna S4 Nika jest na sprzedaż, będzie budowany nowy samochód w budzie sedan. -------------------- Opony UHP, Semi-slick, Slick - rajdowe i wyścigowe BFGoodrich, Michelin, Kumho, Avon, MaxSport, Toyo, Yokohama, Pirelli i inne!
www.ProTires.pl - opony dla tych, dla których jazda jest czymś więcej...! |
|
|
![]()
|
|
Trochę się pogubiłem.. Nik czyli buda S4 kombi idzie na sprzedaż i robisz bude RS4 sedan + V10 ? Tak robi...i dobrze,bo s4 w całości łatwiej sprzedać ....po za tym limo bedzie oryginalniejszym i lżejszym projektem ![]() Edit: Nergal szybszy -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Dokładnie jak napisali poprzednicy-sprzedaje w całości auto (S4 GT28RS) i buduje RS4 B5 Sedan z silnikiem,skrzynia i podzespolami z RS6 V10 5.0 TFSI.Wygladem zbliżone Bedzie do białego sedana z linka który był podany w wątku,felga i hamulce z Lambo, a środek tak jak w linku od Cantony.
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 August 2007 Skąd: Swietokrzyskie ![]() |
Buda na miejscu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 17 February 2010 ![]() |
Życzę powodzenia w umieszczaniu motorowni na miejscu ;]
Czekamy na fotki z prac |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
![]() ![]() ![]() to juz prawie ostatnie zakupy. Zostaly mi jeszcze duperele jak pedaly i galka zmiany na lewarek. Buda sedana jednak ladna a po kuracji bedzie nie dosc ze ladna to napewno lekka. Za ok 2 tyg powinnismy robic pierwsze ciecia i przymiarki. Tak wiec nie zrobcie balaganu przez te 2 tyg zebym mial gdzie pisac. -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: Skarżysko Kamienna ![]() |
heh.. to już chyba będzie czwarty silnik w tej budzie
-------------------- Punto GT 2.0 16vt
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 21 November 2010 ![]() |
CYTAT heh.. to już chyba będzie czwarty silnik w tej budzie Z tego co wiem to będzie piąta były 2x 1.8T AEB i 2x 2.7bit ARE i AGB ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 August 2007 Skąd: Swietokrzyskie ![]() |
No odpalajacych to bylo 4 rozne do tej pory
![]() ![]() ![]() hz10 ja Ci dam zlom ![]() A serio panowie to nie zasmiecajmy : praca ruszy bedzie co komentowac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
moim zdaniem zle zrobiliscie kupujac "goła" karoserie jak widze,
będzie pózniej sporo latania za zdobyciem akcesorii, osprzętu budy, środka i itp. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
I tak w moim polowe trzeba było by zmieniać-body,zawias,hebel,koła,silnik,skrzynia,deska i nowy środek itd Wiec jest to przemyślana decyzja.Powstanie film po Swietach o Avancie zrobiony przez AMW na pamiątkę,bo dziś auto jedzie na kołach do Niemiec:(((Szkoda mi go,bo chodzi jak masakrator.Wczoraj dlubaną Vette na kompressorze z rolki brałem aż miło,ale pora na nowy projekt i V10.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
W sensie Malika pogoniłeś
![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem-czarny mat,carbonowa maska z garbem.Była opisywana gdzieś...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
A gdzie o nim mozna poczytąc ?
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 April 2003 Skąd: Kwidzyn/Grudziądz ![]() |
"AUDI S4 B5 5.0 TFSI, relacja z budowy"...... i tego tematu sie trzymajmy
-------------------- zaciski hamulcowe BREMBO-renowacja-lakierowanie proszkowe-adaptery do zacisków BREMBO-serwis rajdowy RPP/RSMP/GSMP
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 13:13 |