![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 October 2010 Skąd: wawa ![]() |
same graty od 15tys do fantazji własciciela
-------------------- seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 22 April 2007 Skąd: WPI ![]() |
Nie wiem czy to dobry wybór, to sprężarka od 2,5l z ar 12 nie wstanie tak szybko jak 9,8 czy 10,5. Wyżej napisałeś ze nie chcesz kuć silnika wiec po co taka sprężarka ? 2,5 l w evo? Ta turbina to w tej chwili jedna z najlepszych opcji. Wstaje jak zła. ![]() -------------------- 3S-GTE
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 December 2011 Skąd: radom ![]() |
2,5 l w evo? Ta turbina to w tej chwili jedna z najlepszych opcji. Wstaje jak zła. ![]() ooo ! wreszcie dobre wiesci . czyli nie kombinowac i zostawic to T ? bo mam juz na oku T z evo 8 -------------------- audi S3 BAM ->270KM/380Nm by compsport patryk
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 22 April 2007 Skąd: WPI ![]() |
ooo ! wreszcie dobre wiesci . czyli nie kombinowac i zostawic to T ? bo mam juz na oku T z evo 8 Jeśli tylko Ci się zmieści to nawet się nie zastanawiaj. ![]() -------------------- 3S-GTE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 22 May 2010 Skąd: Węgrów ![]() |
wydawało mi się ze X ma już 2,5 ale z czymś mi się popierniczyło co nie zmienia faktu ze strona gorąca jest spora.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
Bedzie ciasno
![]() -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
w tym przypadku ciasno nie znaczy przyjemnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 14 January 2010 Skąd: lublin ![]() |
jakie turbo by to nie było to tak jak napisał ktoś wcześniej musisz wyjąc silnik żeby cos wyspawać..
Turbo z X strzał w X:) Jak ja kupowałem swoje td05-16g to cena tych z X była zaporowa.. |
|
|
![]()
|
|
![]() tylko sie bardziej nastawiam pozytywnie .. nie chce zrobic babola i cierpiec potem ze wydalek kupe kasy a nie jestem zadowlony . . przemkowi wierze ze jak sie zabierze za to to posklada .. kwestia wystrojenia .. no i potem trwalosci i bezawaryjnej pracy : ) -------------------- audi S3 BAM ->270KM/380Nm by compsport patryk
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 06 June 2006 Skąd: warszawa ![]() |
http://www.sumo.boo.pl/wp-content/uploads/...7/Ubiq417KM.gif
to jest 2.0l na mega słabej głowicy i walki pokroju 23X stopni wiec , w bam powinno byc tylko lepiej -------------------- Mini r53....
sprzedam adapter 1jz/2jz - 350z 6speed . pw |
|
|
![]()
|
|
link nie dziala
-------------------- audi S3 BAM ->270KM/380Nm by compsport patryk
|
|
|
![]()
|
|
juz chyba działa ?
-------------------- Mini r53....
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
no
![]() Ojej dopiero zauwazylem ze rozmowa przeniosla sie na dwa tematy , prosze moderatora o przeniesienie , paplaniny na temat turbin z e10 do jednego tematu . -------------------- Mini r53....
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Odrazu uprzedzam ze przemek nie wyspawa Ci kolektora bez wyjmowania silnika. Możesz tą myśl rozwinąć? Bo to przemyślenie w stylu, że evo X ma silnik 2,5 l, które wcześniej napisałeś. -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
Możesz tą myśl rozwinąć? Bo to przemyślenie w stylu, że evo X ma silnik 2,5 l, które wcześniej napisałeś. Poprostu wkładałem bardzo podobną sprężarkę gabarytowo i rozmawiałem z nim czy zrobił by podobną aplikację do s3. Odpowiedział ze bez wyjmowania silnika nie chce tego robić bo poprostu nie ma jak z braku miejsca. |
|
|
![]()
|
|
mam nadzieje ze podejmie sie tego projektu i ze wszyscy bedziemy zadowoleni z efektu ..
|
|
|
![]()
|
|
dla mnie to bez róznicy , jak chce niech wyrywa motor to on ma spawac i jak oceni ze sie nie da , to go wyciagnie
![]() -------------------- Mini r53....
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
oczywiscie, wszystko sie da. koncowy efekt rozbiaj sie tylko o wystawiona fakture
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Po dzisiejszej rozmowie z Przemkiem, stanowczo zaprzeczam konieczności wyjmowania silnika. Nie siejcie fermentu Panowie
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 05 July 2025 - 16:04 |