![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 31 May 2005 ![]() |
Dziękuję za mile słowa
![]() ![]() Heh, luzik Panowie. Auto jest jakie jest, ma potencjał jaki ma - i tak jest bardzo szybkie. Ale czasem trzeba położyć uszy po sobie i zdać sobie sprawę w własnych możliwości sprzętowych. Fajnie, że właściciel jest normalnym człowiekiem i doskonale o tym wie ![]() Ja jedynie czekam na przyszły rok i czasy na 1/4. A i jakieś zakręty zapewne nie miały by nic przeciwko temu sleeperowi. Jeszcze raz gratuluję - fajnie, że fiaty się zbroją. Mam kolejną motywację, by swojego w końcu odpalić ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
jak wyglada konfrontacja z 911 turbo bo o jednym na pewno wiem
![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Witam tak jak obiecałem zamieszczam filmik z przyspieszeniem mojego punto.
Wartość licznikowe na moich kolach (205/45R17) w przedziale 70-180 km/h to po uwzględnieniu obwodu kół licznikowe 80-200km/h na seryjnych kolach(185/55R14). ![]() By maciekm2000 at 2010-10-24 tak więc licznikowe 80-200km/h puntek robi w 11 sekund;) chyba OK;) Jeszcze raz dziękuje Patrykowi i Szymonowi z COMPSPORT:) http://www.youtube.com/watch?v=tIR4-JPJLDg&translated=1 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
wszystko ladnie pieknie ale ciemno jak w dupie u murzyna
nie mozna bylo siakiejs latarenki zaswiecic? mniejwiecej jak mozna bylo ledwo dojrzec autko ladnie zapina powodzenia -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 21 January 2005 ![]() |
a tak z ciekawosci? dlaczego wszystkie kontrolki przy wskaznikach (paliwo, tem.cieczy i cos tam jeszcze) świeca?
-------------------- Za szybko jechałem? Nie. Za nisko Pan leciał....
323 GTR user |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Bo one zawsze swieca bracie. Zwroc uwage ze podswietlenie czerownego pola albo na liczniku kilomerow wskaznik pokazujacy setki metrow tez jest taki czerwony. Swoja droga widze ze kazde liczniki w Punto swieca jakby chcialy a nie mogly :/
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Hahahahaha no masakra czasem ledwo je widać
![]() Ps. a te niby kontrolki to tylko wartości graniczne podświetlone na czerwono;) Bo one zawsze swieca bracie. Zwroc uwage ze podswietlenie czerownego pola albo na liczniku kilomerow wskaznik pokazujacy setki metrow tez jest taki czerwony. Swoja droga widze ze kazde liczniki w Punto swieca jakby chcialy a nie mogly :/
|
|
|
![]()
|
|
moga byc troche mylace?
![]() ![]() -------------------- Za szybko jechałem? Nie. Za nisko Pan leciał....
323 GTR user |
|
|
![]()
|
|
moga byc troche mylace?
![]() ![]() nie ma tam bova? nie slychac pssss?.... -------------------- Za szybko jechałem? Nie. Za nisko Pan leciał....
323 GTR user |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: Skarżysko Kamienna ![]() |
Trzeba zobaczyć te zegary w normalnej jakości to napewno nic się nie pomyli nikomu
![]() -------------------- Punto GT 2.0 16vt
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
szacunek
![]() ja wprawdzie za fwd nie przepadam, ale cichociemne diably szacuneczek mieć muszą... choćby chodziły na rękach ![]() -------------------- Za szybko jechałem? Nie. Za nisko Pan leciał....
323 GTR user |
|
|
![]()
|
|
u mnie tez bova nie slychac przy takich szybkich zmianach biegow,a jest mega glosny
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Nie mierzylem, ale mysle ze nowy wlasciciel napewno to uczyni bo w tym temacie bedzie bardziej ambitny niz ja
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 23 January 2006 ![]() |
Maciek, jeżeli byłaby możliwość z przyjemnością spotkałbym się z z Tobą i porównał nasze sprzęty, bo jestem z okolic Bielska.
-------------------- Robin & Calibra RS4 Limited Editon 801PS i 822 Nm
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 26 August 2025 - 06:05 |