![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
No własnie, a co z tym kompressorem? Ile wyszło wkoncu? Bo jak narazie Arek nawet z tym syfem juz wszystkie B7 i nie tylko pozamiatał.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_mati199_* |
![]()
|
![]() |
Te b7 powyżej 160 to dosłownie stoją
![]() |
|
|
![]()
|
|
Odpowiedz jest w tym temacie. Stoją bo maja po 330-360 koni i syf w silniku. Stań z Arka b7 po czyszczeniu i ten mit zostanie obalony
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 17 January 2010 Skąd: z Garażu... ![]() |
moze ktos zapoda jak jezdzi ten rs "Arka"
![]() -------------------- Ibiza Cupra R Powered by DIGITUN.PL - sold...
350z - sold A8 D3 4.2 Scirocco 2.0TSI |
|
|
![]()
|
|
Film ma koleżanka z Adrenalineshoot, a czasy z RL Best: 0-100 4,36 i 12,6X 1/4. Trzy paki idzie bez problemowo wg predkosciomierza.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 24 March 2010 ![]() |
Nikolas według RL to zrobiłem 4.33 do 100.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Wedlug producenta Stempla rs powinien niezle zapierdzielac ..... dlatego chcialem postawic naszego po czyszczeniu i zobaczyc czy oby napewno te 50 tys zl cos daja
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 02 October 2005 ![]() |
Na filmie miał zapchane katalizatory
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
ale forum Sida chyba lezy od 2 miesiecy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
hmm ciezko jest zapchac metoalowe katy o duzej przepustowosci ...... zostawiliscie tam szmatki ?
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT wink.gif bo po filmie szczerze powiem ze slabo. Rs-a oddaje w tym tygodniu ( Arek zbieraj kase ) wiec w weekend mozemy sie sprawdzic . Ja na filmie widze 100 - 200 w 11 sekund....wiec czas juz zacny...Dla przypomnienia dodam że Kosiniaka M3 wg race logica robi 10.3 - 10.5 100 - 200....a z rolki lał Arka Rs'a jak małe dziecko i do tego bez trakcji z dwoma koniami w środku po ponad 100 kg.....Wnioski wyciągnij sam |
|
|
![]()
|
|
dla mnie to deko idiotyczne porównywanie takich samych aut w wersji wolnossącej i doładowanej.....tak samo postaw M3 z kompresorem i M3 wolnossące....ciekawe które wygra
![]() |
|
|
![]()
|
|
Arka RS miał juz slizgajace sie sprzeglo i jak widać syfu tez trochę, co nie zmienia faktu ze Kosiniaka auto było szybsze z rolki. Zobaczymy jak będzie teraz, ale chętnie bym zobaczył porównanie z RS4 na kompresorze
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
No to już Pany ustawka pod Obi w J.
![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
Ja na filmie widze 100 - 200 w 11 sekund....wiec czas juz zacny...Dla przypomnienia dodam że Kosiniaka M3 wg race logica robi 10.3 - 10.5 100 - 200....a z rolki lał Arka Rs'a jak małe dziecko i do tego bez trakcji z dwoma koniami w środku po ponad 100 kg.....Wnioski wyciągnij sam Jak już tak mówimy. To przypomnijmy że M3K trakcje złapało dopiero przy 80kmh/h i wtedy faktycznie dostałem łomot niesamowity. Ale jak startowaliśmy z 40kmh a potem z 60kmh to odjeżdzałem na kilka ładnych długości. Więc jak miał trakcje to lał mnie potwornie ale jak jej nie miał to ja odjeżdzałem. |
|
|
![]()
|
|
Ja na filmie widze 100 - 200 w 11 sekund....wiec czas juz zacny...Dla przypomnienia dodam że Kosiniaka M3 wg race logica robi 10.3 - 10.5 100 - 200....a z rolki lał Arka Rs'a jak małe dziecko i do tego bez trakcji z dwoma koniami w środku po ponad 100 kg.....Wnioski wyciągnij sam Jak już tak mówimy. To przypomnijmy że M3K trakcje złapało dopiero przy 80kmh/h i wtedy faktycznie dostałem łomot niesamowity. Ale jak startowaliśmy z 40kmh a potem z 60kmh to odjeżdzałem na kilka ładnych długości. Więc jak miał trakcje to lał mnie potwornie ale jak jej nie miał to ja odjeżdzałem. Ale warunki były wtedy słabe to mówię od razu dlatego M3 nie mogło złapać trakcji. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
hmm ciezko jest zapchac metoalowe katy o duzej przepustowosci ...... zostawiliscie tam szmatki ? Tak Poniedziałek zostawił tam rękawice od spawania -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
Arek my wtedy trakcji nie mielismy ani z 40km/h ani z 60 km/h......z jedną zasadniczą różnicą że z 40 km/h to nas "miotało jak szatan"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Adam tak jak pisałem wcześniej zrób test na następnym kliencie( oczywiście za zgodą) ...oprócz tego co robisz...przepoleruj kanały dolotowe i zawory ..tak żeby syf nie miał czego się złapać . Dalej idąc off egr,....a dalej to wtrysk czegoś co pozwoli utrzymywać kolektor ssący ,kanały i zawory w głowicy w czystości np benzyna ,metanol ![]() Adam jesteś w stanie odpowiedż na moją myśl .czy odpowiadasz na posty wybranych osób ??!!! -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Kiwi odpowiadam wszystkim w ramach mozliwosci , ale czasami nie mam poprostu czasu. Poczekaj jeszcze ok tydzien wszystko opisze .... a dokladnie to co cie interesuje .
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 17:38 |