![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Byle by nie zawinoł tego na jakim słupie zaraz bo zal by było.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 22 July 2003 Skąd: www.gt-four.pl ![]() |
Szkoda, że nie został w kraju - prawdziwy unikat !!!
-------------------- GT-FOUR.pl Romanowski Classic Cars | www.gt-four.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Nowy właściciel wydaje się być fajnym człowiekiem. Ma już chyba ze dwa zmodyfikowane Evo i co do Colta ma też fajne plany. Wiem tylko, że będzie przygotowany od podstaw na tor i pewnie dostanę info, jak tylko coś będzie zrobione to wtedy podzielę się tutaj.
Aha - Colt pojechał 800 km na kołach. Respect dla nowego właściciela ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
jak wrzuciłeś to zimowe foto to miałem napisać że mam fobie jak widze nowe posty w temacie o colcie , bałem się że to już koniec tej historii na forum no i sie stało...
Szkoda . pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 03 January 2010 ![]() |
Tez mi szkoda colta to taka Polska wizytowka ze polacy potrafia robic piekne auta szybkie wyjatkowe pozdrawiam zycze nowych fajnych aut
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 20 January 2008 Skąd: WLKP/BDG ![]() |
IMHO, fajnie ze colt znalazl sobie nowy dom, a za razem bedzie nowy rozdzial w zyciu wlasciciela.... nie ma czegos takiego jak never ending story... tak w zyciu jak i w autach.
Czekam za nowym projektem ktory to dorosnie albo i przerosnie baby EVO. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
To niesamowite co tutaj piszecie. Jest mi bardzo miło czytać te wszystkie słowa. Znaczą one dla mnie więcej, niż każdy wynik z hamowni, timeslip czy nawet średnica hamulców
![]() Z mojej strony mogę obiecać, że jeśli zbuduję następny wóz, nie będzie na pewno gorszy ani mniej ciekawy od tego. Dzięki ! |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
Jak nic będzie Insignia 600 koni
![]() -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
taaaa - to by potwierdzalo zapowiedz czegos " nie mniej ciekawego"
![]() apropo Insigni - MMC zamowilo w JP partie 60 szt Evo w wersji gsr bez spoilera i z automatem. W PL będą doposazane o multimedia Alpine oraz obicia z Alcantary. Wszystko po to, zeby stworzyc konkurencję dla Insigni wlasnie - oczywiscie tej w wersji 4x4 z targetem wyższa kadra manadzerska -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
Mam już info, że nowy właściciel szczęśliwie dotarł do Hannoveru. Przesłał mi również ostatnią fotkę, którą zrobiliśmy przed odjazdem spod mojego domu
![]() ![]() Poniżej kilka cytatów z jego emaila: "Car runs really good, Need new Ears, but Car is Running Great! Engine and Everything Else is really working fine and we will Continue with the Good work you did Hopefully. (...) We will start on Weekend with continuing the Project, see what we can optimize (if it’s in any way possible) on your Project" |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Klasyczny Aryjczyk
![]() Nie żałujesz trochę? |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
stoperow sobie niemiacha nie wzial na droge?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 11 January 2011 ![]() |
Gratulacje Tomek, szczerze nie sądziłem że się sprzeda... Nie wiem dlaczego, ale mam dziwne przeczucie że długo na kolejny projekt nie będziemy czekać
![]() |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Trendy sie odwracaja. Kiedys to Polacy jezdzili do rajchu po auta, a teraz rajch przyjezdza do nas
![]() -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
Na prośbę TJung otwieram.
Pojawiły się nowe mody. -------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 02 February 2010 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Żałuję tylko, że nigdy go nie widziałem w realu mimo, że poruszając się po S-c miałem oczy dookoła głowy i wypatrywałem go odkąd zobaczyłem temat na forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
Super! Gratuluje zadowolonego klienta, to musi być naprawdę przyjemne być tak docenionym przez nowego właściciela własnego projektu.
Pozdrawiam G -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 12 July 2025 - 01:50 |