![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 16 January 2007 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Jeszcze trochę i będzie kluczyki podprowadzał
![]() P.S. Jedziesz może Sosnowiec?? Czy darujesz sobie tą naszą piękną nawierzchnię?? ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Jadę w Sosnowcu. Nawierzchnia jest jaka jest, więc ani ja ani innym proponuję nie robić sobie nadziei na dobre czasy
![]() A jeszcze w kwestii sponsoringu - gdybym nie sprzedał auta i dostał jakieś duuuże wsparcie, przygotowałbym auto ponownie od podstaw. Rozebrałbym go do ostatniej śrubki, odnowił gruntownie podwozie, założył klatkę i być może zmodyfikowałbym pod kątem szeroko pojętych "zakrętów". |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 June 2008 Skąd: KrK/RbK ![]() |
Brawo Tomkku za miejsce w klasie !!!
![]() ![]() Miło było poznać osobiście ![]() -------------------- Toyota MR2 sw21 (5sfe(2,2 N/a) --> 5sfTe(2,2 + T) --> 3sgTe(2,0 T) -> 1MZfe(3,0 V6) --> ??) powered by Me & Tyłozmyk :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 03 January 2011 Skąd: SO ![]() |
Bardzo fajny samochód, każdy wyścig który widziałem wygrywałeś z palcem w d*pie
![]() Pozdrawiam zioma z Sosnowca ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
jakie ET ?
jest 11-tka ? -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 June 2008 Skąd: KrK/RbK ![]() |
z tego co pamietam padła jedna wysoka jedenestka et bez rt
![]() ![]() -------------------- Toyota MR2 sw21 (5sfe(2,2 N/a) --> 5sfTe(2,2 + T) --> 3sgTe(2,0 T) -> 1MZfe(3,0 V6) --> ??) powered by Me & Tyłozmyk :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Dzięki. Jaja były jak cholera.
W pierwszym przejeździe miałem ET 16,7 haha. Przy normalnym ustawieniu doładowania, czyli 1.6 bara od razu na starcie nie skleiło sprzęgło i ślizgało się do czwórki :/ W drugim obniżyłem mocno boost (na jakieś 1.3 bara) i wyszło ET 11.8, ale RT prawie zawsze miałem jakieś dramatyczne, bo ruszałem z ręcznego, żeby auto się nie stoczyło... Próbowałem jeszcze chyba dwa razy, ale to SERYJNE sprzęgło chyba ma już dość ![]() Tutaj fotka z ostatniego przejazdu haha: THX to tomtat ![]() By tomaszjung at 2011-06-19 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 15 November 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Rewelacja!!! Gratuluje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
No Tomek bardzo bardzo
![]() -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Jakim cudem w tak rozbudowanym i doinwestowany projekcie znajduje się nadal seryjne sprzęgło?
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
znalazłem na innym forum
ciekawy tytuł, "colt zapierdalacz" ![]() -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
Jakim cudem w tak rozbudowanym i doinwestowany projekcie znajduje się nadal seryjne sprzęgło? ![]() Szczerze? Mam niewielki moment, a w Evo długo jeździłem na serii z podobnym momentem i wyszedłem z założenia, że przy lżejszej budzie będzie ono miało łatwiej. Nie ma ![]() Poza tym, to już jego drugi sezon. Niech spoczywa w spokoju. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 16 January 2007 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Fotka kosztuje jeden strzał z nowego sprzęgła ze mną na prawym
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Patrząc na zdjęcie... jezdnię i te koleiny to troszkę do drag stripu brakuje
![]() ![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 03 July 2011 ![]() |
No graty Tomku, na twoim miejscu nie sprzedawałbym potwora. Szkoda go, Heh kiedy go widziałem te pare late temu u Ciebie to nie spodziewałem sie ze az taka zrobi furure hehe.
|
|
|
![]()
|
|
nie spodziewałem sie ze az taka zrobi furure hehe. Szczerze mówiąc ja też nie ![]() A tak przy okazji, trochę szczęśliwie, ale "winning is winning" ![]() ![]() Natomiast co do sprzedaży to chwilowo nieaktualne, chociaż dostałem dwie propozycje prawie nie do odrzucenia, w tym jedną ze znanej stajni rajdowej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Fajnie miec mieć coś takiego na półce i to za pierwsze miejsce
![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 26 February 2010 Skąd: München ![]() |
Fakt ze nawierzchnia szalu nie robi,a te koleiny to smierc w oczach!Ze tam sie jeszcze nikt nie rozj....l?Samochod mistrz naprawde sazybki i wygladajacy:)Ps zona super,fajnie razem podlubac przy aucie:)
|
|
|
![]()
|
|
Skoro już temat odgrzany, to wrzucę jakieś nowe zdjęcia. Po tym, jak zdechło mi sprzęgło w pierwszym przejeździe w Sosnowcu postanowiłem iść mocno budżetowo i za 90$ kupiłem tarczę spiekową ACT, do której planuję zastosować seryjny docisk i koło zamachowe Exedy, które dostałem po znajomości jako zużyte i obrobiłem.
![]() Niestety bidny teraz trochę jestem, więc dwutarczowego Carbonetica nie będzie ![]() Niestety mam też bardzo mało czasu, więc podchodzę do auta po pół godziny i tak pieprze się z tą wymianą już 2 tygodnie: ![]() By tomaszjung at 2011-07-29 ![]() By tomaszjung at 2011-07-29 ![]() By tomaszjung at 2011-07-29 ![]() By tomaszjung at 2011-07-29 ![]() By tomaszjung at 2011-07-29 ![]() By tomaszjung at 2011-08-06 ![]() By tomaszjung at 2011-08-06 ![]() By tomaszjung at 2011-08-06 Problem jak zwykle pojawił się przy demontażu wewnętrznej półośki łączącej transfer ze skrzynią. Wcześniej miałem okazję ją wyjmować kiedy cały zespół silnik+skrzynia miałem poza autem. Teraz było trudniej, więc postanowiłem dorobić home - made wybijak, co po 5 minutach pozwoliło ją wyjąć: ![]() Uploaded with ImageShack.us Miejsca do pracy nie mam zbyt wiele, więc warunki ciężkie, ale sądzę, że dam jakoś radę ![]() Chyba wykorzystam też okazję i odnowię elementy podwozia/napędu pokryte rudą, a co. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 15 July 2025 - 17:36 |