![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
No dobra. Obiecałem że napiszę jak będą jakieś konkrety, więc piszę. Byłem wczoraj z Patrykiem na hamowni i wyszło to:
![]() Doładowanie 1.6 bara. Niestety jakaś awaria (brak boostu po tym pomiarze) spowodowała, że wróciłem do domu z boostem 0,5 i szukam nieszczelności ![]() ![]() Pod maską jest tak: ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
Prze koks. Mam nadzieję, że spotkam gdzieś to auto, bo mieszkamy dosłownie rzut beretem od siebie. Turbo od GTO fajnie nadmuchało to 2.0
![]() -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
To wykres jest z metanolem czy bez?
|
|
|
![]()
|
|
Nie no bez. W sumie nie wiem czy go będę używał bo po zmianie IC powinno być sporo lepiej. Trzeba wziąć pod uwagę, że to auto ma seryjny IC, kolektor ssący i przepustnicę, a teoria mówi, że przy tych mocach nie mają prawa dobrze działać.
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
olaboga.
![]() masz czym zmierzyc osiagi? jesli nie to chetnie Ci podesle performanceboxa. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
Jak dobrze pójdzie, to zmierzę na Bemowie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 October 2010 Skąd: wawa ![]() |
jakis filmik jak to sie zbiera to z chęcią bym zobaczył i pewnie nie tylko ja
![]() -------------------- seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
do "5" z przodu juz wiele nie brakuje -gratki bo to nie tylko jest szybkie ,ale tez super wyglada !!!
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
no to teraz jeszcze szybciej po bułki mozesz jeździć
![]() ps. jak sie tym po zakretach jeździ ? czy tylko na wprost planujesz sie scigać -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tylko na wprost planowałem, ale korci bo nawet fajnie jest odkąd mam zrobione na zamówienie amory
![]() Apropo jazdy po bułki, to setup przed strojeniem testowałem jeżdżąc autem do pracy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 September 2007 Skąd: SS ![]() |
Nie no jest kozak!
Gratki Tomku -------------------- www.premium-detailing.pl
Coupe 20VT, M5 e60, Pug 106 Rallye |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 15 November 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Love it! Czysty i blyszczacy. Gratulacje i fajnie miec takie Mitsu 'w rodzinie'
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Świetny wynik przy prawie seryjnym doładowaniu. Fajnie, że Tomek robi wszystko sam, rozważnie i drobnymi krokami. Odpukać ale w obecnym setupie samochód nie miał żadnej awarii i niech tak pozostanie
![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Nie no padłem na pysk
![]() Oszukałeś nas miało być aż 400 koni ![]() Musi być lipa jeść codziennie pogniecione bułki ale pewnie jakoś to przeżyjesz hehe -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Tylko na wprost planowałem, ale korci bo nawet fajnie jest odkąd mam zrobione na zamówienie amory ![]() Apropo jazdy po bułki, to setup przed strojeniem testowałem jeżdżąc autem do pracy ![]() ja po bułki jak jade to mam akurat fajną prostą ale potem jest pare zakrętów... no i trzeba kombinować żeby nie tylko prosto szybkie było ![]() taki colt na ciasnych torach mógłby byc dzikusem na maksa ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ja po bułki jak jade to mam akurat fajną prostą ale potem jest pare zakrętów... no i trzeba kombinować żeby nie tylko prosto szybkie było ![]() taki colt na ciasnych torach mógłby byc dzikusem na maksa ![]() Nie wiem tylko czy lekki tył nie będzie tu problemem, nie znam się. Choć przyznam szczerze, że przy takim neutralnym ustawieniu geometrii, jakie mam, jeszcze ani raz nie wyrzuciło mi tyłu. Jest jeszcze coś - na torach asfaltowych (czy np. w wyścigach górskich) ten projekt mógłby się nieźle sprawdzić, natomiast nisko umieszczona skrzynia biegów i kilka istotnych elementów osprzętu mogłoby zostać uszkodzone na bardziej dziurawych "torach". Ja generalnie lubię wyścigi na prostej, lubię wieczorem wyjechać na miasto i pognębić jakieś motory, a tutaj w rejonie Katowic mamy naprawdę przyzwoite drogi i prawie zawsze dwu- lub trzypasmowe. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 14 December 2009 Skąd: Poznań - Wagowo ![]() |
super ładniutki wynik
![]() -------------------- corsa D z12xep - 80KM - Żono-wóz LPG
wół roboczy fiat palio weekend 1.2 LPG i taka zwykła vectra b kombi ;-) Usługi parkieciarskie :-) www.parkieciarstwo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
nie no jest konkret.....musi srogo zapinać
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |