![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 20 October 2011 Skąd: szczecin ![]() |
dzisiaj proobowalem zrobic lepszy czas na 1/4 mili (13.7stary), niestety jestem zawiedziony 14.0 to bylo max co dalem rede zrobic,
byly jeszcze: rs4 b7 12.2, rs4 b7 13.1, s4 b8 12.3, s4 b7 13.5, s4 b7 14.2 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 January 2009 ![]() |
To zycie jest piekne jak s4 b8 robi RS4 b7
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
To zycie jest piekne jak s4 b8 robi RS4 b7 Fakt żenada, może RS4 B7 zawalone nagaraem, a B8 jeszcze niezawalone ![]() ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Albo to s4 było 3,0TFSI i nagar ma w dupie
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Albo to s4 było 3,0TFSI i nagar ma w dupie ![]() I nie ma pewności czy seria, 400KM jest do ogarniecia. ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 01 May 2003 Skąd: Stockholm ![]() |
Witam!
Zastanawiam sie nad kupnem Audi S4 rocznik 2004 w automacie, niestety nie moge znalesc opini na temat skrzyni biegow. Mam zle doswiadczenia z automatami i zastanawiam sie czy taka skrzynia da sobie rade z moca czy padnie mi po 2 miesiacach jazdy ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Witam! Zastanawiam sie nad kupnem Audi S4 rocznik 2004 w automacie, niestety nie moge znalesc opini na temat skrzyni biegow. Mam zle doswiadczenia z automatami i zastanawiam sie czy taka skrzynia da sobie rade z moca czy padnie mi po 2 miesiacach jazdy ![]() ![]() automat na 100% wytrzyma, a przy kupnie musisz zwracac uwage na to co sie zwykle zawraca, przejedz sie nim, wylacz radio, i sluchaj czy cos nie stuka, nie piszczy nie brzeczy, jak jestzadbany itd, powodzenia |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 04 July 2008 ![]() |
adi czym robiliscie pomiary? mozesz napisac cos wiecej o poszczegolnych autach co zmodyfikowane??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 01 May 2003 Skąd: Stockholm ![]() |
Ten egzemplarz w automacie okazal sie niezlym zlomem, mam na oku pieknego avanta w kombi ale przebieg nieco wiekszy (140 000km). Zobaczymy co z tego wyjdzie, na zdjeciach prezentuje sie przepieknie, widac ze samochodzik jest bardzo zadbany, oby mechanicznie tez bylo wszystko cacy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ten egzemplarz w automacie okazal sie niezlym zlomem, mam na oku pieknego avanta w kombi ale przebieg nieco wiekszy (140 000km). Zobaczymy co z tego wyjdzie, na zdjeciach prezentuje sie przepieknie, widac ze samochodzik jest bardzo zadbany, oby mechanicznie tez bylo wszystko cacy ![]() no i oto chodzi zeby sie tylko nie napalac, bo mozna wtedy kupic samochod problem, sprawdzaj wszystko powoli i dokladnie, temperatura spada ale pamietaj zeby sprawdzic czy dziala klima, duzy wydatek a te s4 sa znane z tego ze klima pada, jak dobrze pamietam problem z kompresorem |
|
|
![]()
|
|
adi czym robiliscie pomiary? mozesz napisac cos wiecej o poszczegolnych autach co zmodyfikowane?? pomiary byly na zamknietym tracku, nie bede sie zabardzo rozpisywal o wszystkich autach, wkrotce wstawie wam link, jedynie 1 rs4 bylo seryjne reszta aut mniej lub wiecej z modami |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 09 October 2009 Skąd: Polska ![]() |
Albo to s4 było 3,0TFSI i nagar ma w dupie ![]() Ale tam jest kompresor więc może być różnie ![]() no i oto chodzi zeby sie tylko nie napalac, bo mozna wtedy kupic samochod problem, sprawdzaj wszystko powoli i dokladnie, temperatura spada ale pamietaj zeby sprawdzic czy dziala klima, duzy wydatek a te s4 sa znane z tego ze klima pada, jak dobrze pamietam problem z kompresorem Często pada czujnik ciśnienia, który kosztuje ok 250PLN, wymienić można samodzielnie, o padających kompresorach nie słyszałem, jeśli trafisz na igłę z padniętą klimą, to chyba warto jednak kupić i jeździć narazie bez klimy a do lata odłożyć na remont ![]() Nie ma co rezygnować z auta przez jakieś pierdoły, jeśli nie jest mocno bite i nie zajeżdżone, to z resztą sobie z czasem poradzisz. -------------------- S8 D3 5.2 V10
A8 D3 4.2 TDI V8 S6 C6 5.2 V10 S4 B7 4.2 V8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 07 October 2007 Skąd: cała polska ![]() |
kompresor klimy 600 zł.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Szczególnie że dostęp do kompresora jest taki że ktoś powinien za to wisieć...
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
A tak bajdełej.... tęsknie za moim S4. Doprowadziłem go do takiego stanu że nie chciało się wysiadać..... W związku z tym zapadła decyzja. RS4 B6
![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
A tak bajdełej.... tęsknie za moim S4. Doprowadziłem go do takiego stanu że nie chciało się wysiadać..... W związku z tym zapadła decyzja. RS4 B6 ![]() ostatnio coraz wiecej ludzi zmienia s na rs, jak pykne 6 w srode to tez zmienie ![]() po za tym myslalem ze jestes wielkim fanem s, i ja pusciles, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 July 2025 - 16:22 |