![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
nie sądze aby Witek pojawił się gdziekolwiek na jakiejś "ćwiartce". Ten wóz nie był budowany do tego
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Wszystko wszystkim pieknie łądnie , ale opracowanie elektroniczne - mam na myśli strojenie motronika , przeróbka sterowania n/a na sterowanie turbina . n75 , map i cala masa rzeczy z tym zwiazana robi robote. Szacunek po prostu.
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT Tak, PiSi mial to w swoim R32T, chyba teraz ma go zlos. Zweryfikuj dobrze swoje informacje, bo zapewniam Ciebie że jesteś w mega błędzie. Z tego co mi wiadomo żadne inne R32T w Polsce, na seryjnym sterowniku niema zrobionego sterowania sprężarką/sprężarkami przez N75. A juz napewno nie Zlosia R32. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
bardzo ładny efekt koncowy, wykres marzenie... no i ładny wygląd, ładny dupowóz no i kurcze co jak co ale po octawii to mało kto sie spodziewa ze wyskoczy z 4 łap spod swiateł jak dzikus, sleeper na maksa
pokaż te zegary i działanie FISu bo zdaje sie ze to swietny bajer, działa tam pokazywanie obrotów z turbin ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
bardzo ładny efekt koncowy, wykres marzenie... no i ładny wygląd, ładny dupowóz no i kurcze co jak co ale po octawii to mało kto sie spodziewa ze wyskoczy z 4 łap spod swiateł jak dzikus, sleeper na maksa pokaż te zegary i działanie FISu bo zdaje sie ze to swietny bajer, działa tam pokazywanie obrotów z turbin ? ![]() Pokazywanie obrotów z turbin nie, ponieważ FIS pokazuje to co masz w szynie CAN. Tak wiec obroty z turbin wstepnie musiłby "widziec" sterownik silnika i wystawiac ten sygnał dalej. Obecnie moduł przerabiam dalej ponieważ denerwuje mnie zbyt wolna praca obrotomierza (na jedynce jestem juz na odcince a obrotka dopiero na 5000-5500rpm) Zapomniałem dopisac: 1. sprzęgło SACHS PERFORMANCE tarcza organiczna na seryjnym dwumasowym kole zamachowym - trzytarczowy-tilton na stalowym jednomasie nie nadaje sie do jazdy na codzien. Co do maski i otworów to moim zdaniem dobrze pasują do kształtów nadwozia, a swoja droga są to sprawy gustu... Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
Zweryfikuj dobrze swoje informacje, bo zapewniam Ciebie że jesteś w mega błędzie. Z tego co mi wiadomo żadne inne R32T w Polsce, na seryjnym sterowniku niema zrobionego sterowania sprężarką/sprężarkami przez N75. A juz napewno nie Zlosia R32. racja. ![]() -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
Gratulacje!! Witek.
Ta skoda musi obłędnie jeździć przy 4 łapach, na prawdę zazdroszczę auta. Już widze miny zdziwionych kierowców ![]() -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Wykres, zakres prac, modyfikacje sterownika robią piorunujące wrażenie. Gratuluję Witek.
![]() -------------------- S2 Coupe, Coupe quattro, Cabriolet V6 USA
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Jak dla mnie samochod doskonaly!!!
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
ciekawe jak sprzegło bedzie sobie radziło na obecnym setupie. producent podaje jego wytrzymałość na 520+nm
-------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 April 2009 Skąd: zabrze ![]() |
Gratuluje:) Dlugo czekalem na wykres tego auta:) Jezeli chodzi o sprawy elektroniczne. Jestem pod mega wrazeniem:) Gratki za wiedze i za rozwijanie sie w tym kierunku.
-------------------- <tu była sygnatura komercyjna>
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 May 2008 ![]() |
Gratulacje ukończenia projektu !!!!!!!!
Autko wygląda i pewnie jeździ obłędnie . Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Maska na zywo wyglada naprawde fajnie, nie jestem zwolennikiem takich rozwiamn ale wyszlo naprawde ladnie i na moj gust pasuje genialnie. Co do pojawienia sie Witka na jakis zawodach to mysle ze da rade, o ile ktos mu przedluzy dobe do minimum 30h, skoro ktos siedzi w robocie 12h dziennie i jedynym wolnym dniem jest niedziela to watpie zeby mial czas pojawic sie gdziekolwiek procz wlasnego domu. Super ze auto wreszcie zaczelo jezdzic
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Widzę że poruszyłeś ważną kwestie. Z tym obrotomierzem to problem wydaję mi się jest nawet na serii takie mam czasem wrażenie - że odcięcie na 1 biegu już dawno a obrotomierz nie nadąża za wskazaniami. Ciekawe którą linijkę softu w zegarach trzeba grzebnąć aby zmniejszyć opóźnienie.
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 19 November 2008 Skąd: SGL / M / GAP ![]() |
Projekt klasy światowej. zakres zmian, dbałośc o szczegoły, szczególnie elektronika robi mega wrażenie. Gratuluję
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 10 March 2011 Skąd: 22 ![]() |
Pierwsza Octavia, która mi się podoba
![]() Gratulacje, kawał dobrej roboty. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Witek gratulacje, pamiętam wibracje otoczenia po jej odpaleniu już w maju, a tu wyszedł taki 600-konny potwór
![]() Koniecznie zmierz go jakimś sprzętem, myślę, że nie tylko mnie interesuje czas 100-200 (co byś nie katował go od zera do 100 na dwumasie - i tak wiadomo jakiego rzędu jest to czas). Koledzy z Wawy na pewno Ci pożyczą RL dla zaspokojenia własnej ciekawości ![]() Jeszcze raz gratulacje i duża pochwała za schludność (przykładam do tego uwagę). |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
Dla mnie mega projekt...jexdzilem ostatno golfem r32 z moca 570 koni i stwierdzam ze oprocz gtr-a czy nowego zdłubanego rs6 nie ma nic lepszego .....zazdroszcze:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 06 July 2010 Skąd: Łowicz ![]() |
Gratulacje Witek!
Projekt pierwsza klasa, fajnie ze to Skoda, wreszcie cos innego niż wiekszosc. Odwaliłeś przy tym sprzecie kupe dobrej roboty pokazujac jednoczesnie ze jak sie chce to mozna duzo ![]() Podoba mi sie ze auto zrobione jest z dbaloscia o ład, porzadek i detale, tworzy to zajebista calosc. Auto oprocz przypadkowego spotkania na ulicach moża bedzie gdzies obejrzec na jakiejs imprezie? niekoniecznie 1/4. Współczuje straty rodziców, dedykacja- piekny gest. A. -------------------- B4 Competition quattro 1.8 20VT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Wóz MEGA. Przez dziury w masce trochę mniej cichociemny ale grunt, że zapodaje
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 08 July 2025 - 00:35 |