![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
heheheh Gratulacje ziomus gratulacje . Dlatego dobrze ze Cie namowilem na ciut wieksze skoro masa skody sie powieksza. Niestety nie bedzie takich turbin sa na tyle duże że downpipy byłyby na wysokosci przednich foteli ![]() ![]() Co do VRów biturbo to w Polsce jest juz kilka a w niemczech to chyba co drugi ? Czy byłby ktos chętny do zrobienia VT mam kilka pomysłów na dodanie większego smaku pieknej linii nadwozia O1 ![]() Pozdrawiam. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
pochwal sie pochwal no .... no . ...
blagam tylko nie pisze ze k03 ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Hybrydy K03
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
jak tam prace...bedzie auto gotowe na tegoroczny sezon ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 01 March 2011 ![]() |
Niestety nie bedzie takich turbin sa na tyle duże że downpipy byłyby na wysokosci przednich foteli ![]() ![]() Co do VRów biturbo to w Polsce jest juz kilka a w niemczech to chyba co drugi ? Czy byłby ktos chętny do zrobienia VT mam kilka pomysłów na dodanie większego smaku pieknej linii nadwozia O1 ![]() Pozdrawiam. Ja Ci mogę zrobić ![]() tutaj masz moją stronkę z vt.. http://emagielik.deviantart.com/ |
|
|
![]()
|
|
Ale kotleta odgrzebaliscie starego
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Ale projekt dalej aktualny ?
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
aktualny, aktualny robi się
![]() -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
![]()
|
|
no pewnie, konczy sie powoli
![]() Ps szymon jest pózno idziemy spac :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Ciekaw jestem co wyjedzie pierwsze czy Evo z cmentarza MR czy Octavia by MR ???
![]() Projekt mega zacny się kroi ![]() -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ciekaw jestem co wyjedzie pierwsze czy Evo z cmentarza MR czy Octavia by MR ??? ![]() Projekt mega zacny się kroi ![]() Sądze,że evo bo to jednak trochę inna liga jeżeli chodzi o Witkową skodę a reinkarnację twojego Evo ![]() -------------------- 2.0 TFSI CLDA powered by R PERFORMANCE
www.VAG-racing.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Sądze,że evo bo to jednak trochę inna liga jeżeli chodzi o Witkową skodę a reinkarnację twojego Evo ![]() Wiem, ze zakucie evo to inna liga ![]() ![]() -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
jak tam octawia... słyszałem że cos tam poszło do przodu...
moze jakiś apdejt ? czy bedzie wielki finał ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kurde dajcie pracowac
![]() Ale zobacz Cowboy jak wysoko poprzeczka ustawiona ten mój kloc bedzie musiał miec z siedemsetek żeby jakkolwiek sie poruszac ![]() http://www.autoklub.pl/news/najszybsza-skoda-swiata,36608 Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Kurde dajcie pracowac ![]() Ale zobacz Cowboy jak wysoko poprzeczka ustawiona ten mój kloc bedzie musiał miec z siedemsetek żeby jakkolwiek sie poruszac ![]() http://www.autoklub.pl/news/najszybsza-skoda-swiata,36608 Pozdrawiam. Nie no misiek dasz rade na mientko ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
Skoda jest nadal Twoją własnością? Czy robisz już to auto komuś innemu?
![]() -------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
Moja moja dlatego nie ma na nia zbyt wiele czasu
![]() Juz prawie jest wszystko na miejscu oprócz rzeczy zdemontowanych do malowania proszkowego. Z ciekawostek bedzie mocny układ paliwowy na dwóch 044, srednica AN8 z listwa paliwowa z dwoma wejsciami, turbiny z czujnikami obrotów, modyfikowany licznik z wieloma pozytecznymi rzeczami min. jak sygnalizacja lampką/miganie - gdy cofa zapłon ect. Wiec zabawa powinna byc dosyc fajna przy strojeniu i upalaniu. Silnik oczywiscie pozostał seryjny odprężony kanapeczka nie ma napinki na moce. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
jakie turbiny ??
![]() -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
Garety, juz nie pamietam jakie ale sprzedawca powiedział ze wyjdzie 50at koni wiecej niz u Nikolasa... wiec wziałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
Garety, juz nie pamietam jakie ale sprzedawca powiedział ze wyjdzie 50at koni wiecej niz u Nikolasa... wiec wziałem ![]() ;D brzmi tajemniczo jak gdyby mialo byc z 5 z przodu ;D -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 07 July 2025 - 09:08 |