![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
Kamil...a jak mi robiles auto nie miales takiej fajnej firmowej koszulki
![]() ![]() Dalej zderzak mnie nie przekonuje, bo psuje calosc, przod nisko wisi a jak ktos popatrzy z boku to jakos tak dziwnie zapewne...teraz przydaly by sie jakies monster progi i tylny zderzak ![]() Ale jak mowia przedmówcy...pierwsze co to auto ma zpier*** ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 June 2006 Skąd: WA ![]() |
ok. o gustach się nie dyskutuje. osobiście wolałbym pociąc seryjny zderzak i zrobić bliżej SID'a lub bliżej tym poniżej. Domyślam się że cooler może jest nieco większy więc spróbowałbym pokroić ten z rs4 o ile jest bardziej pojemny. Jakaś opcja musi być. Mimo wszystko, auto może mieć nawet i 800km ale wyglądając jak wygląda będzie budziło skrajne emocje...
![]() Kratka może i jest imitująca rs4 ale na większej powierzchni wygląda słabo. W obecnym stanie zastanowiłbym się na pyknięcie coolera z wszystkimi widocznymi złączkami i orurowaniem na czarno bez głównej kratki no i np. bbs lm 18-19" w czerni. -------------------- 2.0t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Ten cooler ze zdjęcia jest mniejszy - u mnie jest naprawdę sporych rozmiarów, więc tu też by wyglądało podobnie.
To nie jest auto do lansu i nigdy nim nie będzie! Są planowane dalsze mody na 700+ więc kto widział jak wygląda sytuacja z miejscem pod maską w S4 rozumie jakie to wyzwanie. Auto nie musi się podobać wszystkim. Kto oglądał na żywo nie miał żadnych negatywnych zastrzeżeń. Uważam że dobra 19ka rozwiąże w jakimś stopniu problem sporego zderzaka - a reszta to mnie wali - auto musi zapie...ć i tyle. W moim odczuciu nie wygląda jak jakiś potwór. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
Kazdy przejal sie tym przednim zderzakiem, a i tak wiekszosc bedzie jedynie tyl tego Audi ogladala
![]() ![]() Moze nie jest szalowy, ale czysto, estetycznie, wszystko schowane. Ale LM'y 19'' by sie przydaly ![]() Gratuluje samochodu. Zapina bardzo ladnie! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zderzak z rs4 jest nie mozliwy praktycznie do poklejenia bo jest zrobiony z dziwnego tworzywa , Nie skleja sie chemicznie ani na goraco. Kupno zderzaka ladnego to ok 1 tys zl + przerobki itd wyjdzie pewnie 2 to chyba slaby pomysl bo obecny wyszedl 200 zl + malowanie.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Wejdą, masz przecież duże ET - będziesz musiał dokupić dystanse, ale jakie to pomierzysz sobie jak założysz chociaż po 1 feldze na przód i tył. Ja obstawiam 17 mm max ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Niki do twojego auta tylko felgi lekkie, OZ i podobne
jesli upalasz i liczysz na dobre czasy/400m nie bierz jakis ciężkich prosiaków. optymalne ET dla S4 B5 to 35 przy feldze 7,5 - 8" polecam dla Ciebie dwa komplety kół: lekkie 17" na obecnych oponach do upalania i 18-19" cokolwiek do lansu jak sie uprzesz zreszta na temat felg już było - aby znowu temat nie urósł o nowych 10 stron ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
panie Sernawit, wez pan moze wylez w koncu z garazu i przypomnij sobie jak sie jezdzi autem, jak sie zmienia biegi................
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
panie Sernawit, wez pan moze wylez w koncu z garazu i przypomnij sobie jak sie jezdzi autem, jak sie zmienia biegi................ ![]() a gdzie by znalazł czas przecież przemyca zwierzęta z Indonezji na zamówienie... ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 10 April 2006 Skąd: Krakow ![]() |
Nik w sprawie felg zagadaj z uzytkownikiem Nosb. Ma taki u siebie
|
|
|
![]()
|
|
Prosze przestac mnie lustrowac
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
to nie jest zwykła siatka , tylko coś w rodzaju miodu pszczelego Leje się ze słoika tę siatkę? Czy miałeś na myśli plaster miodu? ![]() (przepraszam, nie mogłem się powstrzymać, back on topic) -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
O, skads je znam (moj RS) : ![]() ale mam jakie podroby "RH Turbo" i dystanse - takie kola kupilem na aucie. Co do skrzyni i 2ki to zle wroze - wymienilem na nowych czesciach i ustawilem praktycznie caly mechanizm wybierajacy poza skrzynia i niestety nic nie pomoglo. Teraz mi szwaby rozbieraja skrzynie na pojedyncze srubki, jak bede mial raport co tam pada ze sa te typowe problemy z 1 na 2 to dam znac, moze pomoze nastepnym w naprawach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Jakos tak wyszlo ze dzis z Nikolasem sie spotkalismy na pewnej miejscowce
![]() ![]() ![]() Jak widac Nik byl b szczesliwy ![]() ![]() ![]() No i prawie 900KM pod mcdonaldsem ![]() ![]() Nikolas jsli naklamalem z doladowaniami u Ciebie i tymi dlugosciami to aktualizuj i pisz jak to widziales ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za spotkanie! Pierwsze porównania z rolki bardzo pozytywne, ale biegi wchodzą kiepsko
![]() ![]() Kamil Punto idzie jak złe! p.s. było jak powiedziałeś - różnice bardzo małe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
tak sie nie parkuje
![]() ![]() -------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
ja mam skret w lewo na jeden obrot kierownicy, wiec tak tylko dalo rade zaparkowac:P Korekty nie bylo, Nikolas sie dostosowal
![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
1.1 jak mial to wyplul 467 koni z tego co pamietam. Hmmm wiedzialem ze ten manual ze starego setupu nie jest dobrym rozwiazaniem dlatgego za 3 tyg wlazi apexi avc-r jak nic
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
No wlasnie, bo zeby zmienic boost Nikolas musial latac pod mache :/ Bardzo mu sie podobalo apexi u mnie i ta fajna mozliwosc zmiany boostu ze srodka wozu
![]() 467 to i tak niezle wzgledem tego co ja mam to ok 120KM wiecej. Roznica wagi i naped widac nie zabieraja tych 120KM ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 24 July 2025 - 00:49 |