![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Na wiosnę planuje założyć ciekawe 19'ki. Najładniejsze dla mnie są od Continentala GT - jednak cena min. 10 tyś PLN, więc mam nad czym się zastanawiać...
1. S8 ![]() 2. R8 ![]() 3. Gallardo ![]() 4. Conti GT ![]() I na koniec pytanie - jak to wchodzi do S4 B5? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Wiesz że dla S4 fegi 19'' to :
- osadzenie ET35 - szerokość 8'' - opona 235/35 Inne rozmiary mogła kłócić się z autem lub być na "styk". gallardo są piękne ![]() ps: ja też szukam 19'' ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
IMHO ostatnie dwa wygladaja tragicznie na Audi. Same w sobie sa super, na oryginalnych autach wygladaja super ale do S4 nie pasuja zupelnie. Glosowalem na S8
|
|
|
![]()
|
|
![]() SHIFT_oldschool Dołączył: Sun, 14 November 2004 ![]() |
A np. te z Gallardo LP560-4? Z przodu są 235/35/R19.
http://img4.imageshack.us/i/koag.jpg/ Z drugiej strony myślę sobie, że takie felgi w S4 byłyby w polskich warunkach "dość" niepraktyczne, a żaden z w/w wzorów nie pasuje do linii wozu tak, żeby wzbudzić jakikolwiek zachwyt. Z tych wybrałbym te od LP560 albo od S8. BTW, jaki rozstaw śrub ma Gallardo? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 13 August 2005 Skąd: MMZ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Z w/w jak dla mnie S8, jednak jako zapalony milosnik BBS ( zachwycony wytrzymaloscia moich rs'ów na polskich drogach ) zapytam czy rozmysles nad np. LM-R w 19"
-------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Moim zdaniem te z Gallardo będą najlepiej pasować, z tym że jak pomyśle sobie jakie są przejazdy w wawie przez tory tramwajowe to aż szkoda takiego 19" zestawu
![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
Wiesz że dla S4 fegi 19'' to : - osadzenie ET35 - szerokość 8'' - opona 235/35 Inne rozmiary mogła kłócić się z autem lub być na "styk". gallardo są piękne ![]() ps: ja też szukam 19'' ![]() No widzę że narażie większość głosuje na R8 na drugim S8. Generalnie pytanie jak te wszystkie felgi weszły do S4. Napewno mają więcej niż 8 cali...? Może ktoś już to przerabiał? Wiem że 19'ki to na polskie drogi nie są praktyczne, ale miałem już 19'ki w Carlssonie 265/30/19 i nie narzekałem ;-) Mi się podobają wszystkie te felgi - jednak jeszcze nie wiem które wybrać no i jak je wepchnąć do S4! p.s. myslałem nad BBS LM-R ale cenowo 19'ki też ponad 10 tyś - a za tą kwotę wolał bym coś z tych w ankiecie... |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
Według mnie 19-tki + spora moc + PL droga = masakra i męczarnia.
Opcja nr 2 dla mnie najładniejsza, ewentualnie nr 1 (3 i 4 do B5tki raczej nie pasują). Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Docelowo auto będzie do zabawy - nie do codziennej jazdy. Stylistycznie nie będę nic przerabiał - tylko zderzak od RSa i to wszystko, więc ładne koło się przyda ;-) Zawsze uważałem że ładne felgi to pół auta ;-)
Może ktoś się też wypowie jak to zmieścić do S4. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nik trzeba odkrecic stare kola i zalozyc nowe .....
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Ja bym tez proponowal 19 bbs , mozemy pozyczyc od Pabla takie i od nowego rs4 i przymiezyc do ciebie jak chcesz
http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=3&t=29513 -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
^^ Świetne koło...Powinno extra wyglądać. Poza tym nie ma lepszej metody na wybor kol jak przymiarka
![]() -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
Ja bym tez proponowal 19 bbs , mozemy pozyczyc od Pabla takie i od nowego rs4 i przymiezyc do ciebie jak chcesz http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=3&t=29513 Super patent i koła - tyle że napewno będą wystawać :-( Ale bardzo chętnie to sprawdzę i chętnie przymierze. Wydaje mi się że zbyt dużo mają cali .. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Wszystkie felgi z pierwszego postu są ok,ale dla mnie do S4 największą robote robi BBS
![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
Nikolas poki nie bedziesz mial zawiasu niskiego to nie bedzie to przeszkadzac, mialem tkai zestaw u siebie w a4 , jak widac zderzak od rs4 tez da sie zalozyc
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Nikolas poki nie bedziesz mial zawiasu niskiego to nie bedzie to przeszkadzac, mialem tkai zestaw u siebie w a4 , jak widac zderzak od rs4 tez da sie zalozyc
![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Sympatyczie to wygląda - ale na fotce masz 18-ki - no i docelowo trochę planuje go obniżyć. A zderzak wygląda profi!
Bardzo mi się podoba BBS CH, jednak w RS4 mają 10 cali i wyglądają zajebiście, jednak w S4 mają 8 cali i wyglądają już zwyczajnie ... http://stuff.tungstentech.com/Cars/S4_Wheels/george_2.jpg http://www.audizine.com/gallery/data/2/550DSC00028.JPG |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
R8
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Ja też stawiam na R8, drugie miejsce S8. IMO 3 i 4 w ogóle nie pasują do S4
-------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 July 2025 - 15:45 |