![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 08 April 2011 Skąd: Mazowieckie ![]() |
Miernik mam wiec no problemo, z tym, że ja nie podchodzę do sprawy tak - uderzone to już niesprawne. Motor ważna rzecz jak i to, że jedzie prosto hamuje prosto i nie kopci. Jeszcze jakieś rady macie Panowie?
Na co warto zwrócić jeszcze uwagę? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_mati199_* |
![]()
|
![]() |
Wcale nie neguję malowanych samochodów, jednak w tym akurat przypadku nawet na gołych fotkach widać, że to jest zebra.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Mówisz o hamowni AG Center pod Radomiem? Odradzam! Lepiej odrazu leć na Wawke.
-------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
W którym miejscu widać, że zebra?
Chodzi o ta srebrna czy granatowa s'ke? Właśnie o tej hamowni myślałem ale skoro mówisz ze kiszka to ok. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 19 November 2010 ![]() |
http://otomoto.pl/audi-s4-zarejestrowany-6...-C17337687.html oglądałem ja niedawno. Padlina jakich mało z reszta cena mówi sama za siebie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
jak już piszesz, to opisz dokładnie furę
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 July 2011 ![]() |
mato_22 oglądałeś już srebrną i/lub granatową? Jak wypadła/-y?
|
|
|
![]()
|
|
Granatową, co tu o niej powiedzieć widać ze jedna strona cała prawie malowana 2 gi lakier jest nałożony i to dość świeżo - czuć pod palcami że jest inna powierzchnia, w środku utrzymana jest ok - ewidentnie jest po dobrym praniu tapicerki. Silnik chodzi dość równo spod korka nic nie wali do góry do setki jedzie w jakieś 6.5s. Klima jest albo nieszczelna albo w s4 działają tak sprężarki ze po dlllllugim czasie dopiero zaczyna coś tam chłodnego wiać. Przebieg niby 240tys ale ciężko powiedzieć czy nie jest większy na moje oko okolice 300tys. A i bym zapomniał ekeran krystaliczny w aucie jest posiekany jak ser szwajcarski. Tu kolejne parę 100 w plecy.
Ze srebrną jaja jakieś od samego początku, z allegro nr. do brata, brata który nie posiada autka tylko o nim opowiada. Natomiast właściciel jest nieosiągalny. A zdobycie do właściciela kontaktu to wręcz walka z wiatrakami. Chcesz nr. do brata a tego niestety hmm nie dostaniesz (do właściciela auta). Bardzo mi się to osobiście nie podoba. Pisałem dzwoniłem prosiłem się 3 razy o nr do właściciela - zostałem olany. |
|
|
![]()
|
|
Klima powinna bez problemu ziębić zaraz po odpaleniu,przynajmniej ja tak mam
![]() Byłeś na hamowni w końcu? -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
Nie, nie byłem, nie opyla się jechać autkiem jeśli nie jestem pewien ze chce go kupić..
Raz ze paliwo to 300 pln najmniej i jeszcze 200 hamownia.. |
|
|
![]()
|
|
Hamownia dobra chyba nawet więcej bo liczone jest +/- 100zł od koła,więc 200 to za ośke
![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 July 2011 ![]() |
mato_22 dzięki za opis. Widać właściciel srebrnej S4 chyba sam nie wie, czy chce sprzedawać...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
od razu Ci mowie, z towim podejciem, nie dla Ciebie jest s4! bedzie tylko placz i lament! nie myślałem że ten dzień kiedyś nastąpi ale zgadzam się w 100% z kosim ![]() jak chcesz kupić jakiś samochód to w ogłoszeniach zaczyna się od tych najdroższych a nie najtańszych :-) a 500 zł przy s4....to koszt jednej tarczy z klockiem na przód :-) a to prawie zawsze jest do zrobienia na początku po zakupie...nie mówię o reszcie ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 17 January 2011 ![]() |
zna ktos ta kosiarke? http://allegro.pl/audi-80-b4-quattro-354ps...1722696675.html mam do niej 611 km wiec nie chcial bym jechac tylko na wycieczke
|
|
|
![]()
|
|
Panowie wyluzować pośladki, bo jechanie po człowieku za to, że ma inna koncepcje niż wy to troszkę nie na miejscu.
Mam inne podejście do rzeczy, i to że wam się to nie podoba to naprawdę mnie nie interesuje poza tym, temat jest o zakupie auta a nie "jak to moim zdaniem powinien ktoś to robić". Idąc tym tropem to każdą z rzędu eskę powinienem posadzić na hamowni i cieszyć się jak głupi do jajka, że kase wydaje.. Bezsens.. Autko nie podeszło tyle w temacie. Na forum też myślę, że powinno się radzić ludkom lepiej zrobić tak a nie tak itd.. A tu co pokazujecie panowie? Ehh zero tolerancji na indywidualizm panowie rozczarowujecie troszkę. S4 nie jest tanie ani w zakupie ani w utrzymaniu (ten kto kupuje s4 o tym wie - to logiczne) to raz a 2-wa czemu od razu nie znając człowieka wysuwa się takie wnioski? Skoro wy mnie oceniliście to może ja zrobię to samo z Wami i zobaczymy jak się będziecie czuli - to jak może być? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
nie mam pojecia czego tak "osobistego" doszukałeś się w mojej wypowiedzi ale ja naprawdę proponuję zastanowić się raz jeszcze nad kupnem S4 B5
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
Określenie choćby kogoś mianem ze po zakupie będzie miał tylko płacz i lament - to nie piaskownica..
Dobra nie ważne głupotą jest się sprzeczać - wyjaśnij proszę jedynie czemu uważasz że S4 to złe auto dla mnie? Możesz to jakoś uzasadnić? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
czemu uważasz że S4 to złe auto dla mnie? Możesz to jakoś uzasadnić? co prawda nie do mnie kierowane to pytanie ale pozwolę sobie odpowiedzieć na nie ![]() Jeżeli boli Cię kolego wydatek 2,3 czy 5 stówek to najzwyklej w świecie -> nie stać Cie na S4 ![]() i tyle w temacie -------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 14 October 2008 Skąd: BoatCity ![]() |
Jeżeli boli Cię kolego wydatek 2,3 czy 5 stówek to najzwyklej w świecie -> nie stać Cie na S4 ![]() i tyle w temacie Proszę daruj sobie takie komentarze bo źle świadczą tylko o Tobie. Ale z drugiej strony zgadzam się w 100% z Kosiniakiem. S4 B5 to co najmniej 10 letnie auto i każdy egzemplarz swoje już przeszedł. Nie ma co się nastawiać na idealną sztukę - bo takie prawie nie istnieją. Kolegom pewnie chodziło o to że nie ma w sprzedaży 'idealnej' sztuki do której nic nie dołożysz. Dlatego na twoim miejscu nie odpuszczałbym egzemplarzy którym coś dolega (bo dolega 99% sprzedawanych) a raczej nastawił się na doprowadzenie danego egzemplarza do dobrego stanu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 02:40 |