![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Nie jestem pewien,ale wygląda mi to na auto kolegi z A4 klubu które odsprzedał jakiś rok temu. Auto sprowadzał osobiście ze stanów z przebiegiem 40 tys km, absolutnie bezwypadkowe i w stanie kolekcjonerskim ![]() Było shamowane na 320KM, czyli nieźle jak na S4, ale cena faktycznie zaporowa, w tych pieniądzach RS4 można wyrwać. Tak to auto - obecnie w rekach mojego kolegi z Kalisza. Znam to S4 i jest idealne od A do Z. Jezdzilem nim ostatnio - dzwiek porazajacy -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Tak to auto - obecnie w rekach mojego kolegi z Kalisza. Znam to S4 i jest idealne od A do Z. Jezdzilem nim ostatnio - dzwiek porazajacy W takim razie zainteresowany może odezwać się do usera o nicku Malik na A4 klub. -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Była fura Pablo była w okolicy 100k He he ale mówimy o bezwypadkach ;-) -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
He he ale mówimy o bezwypadkach ;-) Tam nie było tragedii, tego nie można nazywać wypadkiem... -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
zgadza sie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 02 May 2009 Skąd: PL ![]() |
czytam ten temat i czytam o S3 jest mało.
Czy za ~25kPLN da rade w ogóle znaleść zdrowe S3 8l ? na alegrodo pojawiło się sporo tego w okolicach takiej kwoty (juz nie mówie o tych po 20 czy po 18tys) Będę szukał takiego auta najlepiej od symatyka, najlepiej w 100% seryjnego... jaką więc kwote należy szykować na zdrowy seryjny egzemplarz, który się nie posypie ze zmęczęnia ? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 04 July 2008 ![]() |
troche dziwne to pytanie.. to chyba jasne, ze nie zadnej reguly!! mozesz trafic na dobry egzemplarz za 23 bo ktos nie chce sie bujac miesiacami ze sprzedaza a 28 moze cenic jakis handlarz ktory miesiac wczesniej kupil ja za 18 i 3k wjebal w wizual!!! jak sie zdecydowales na s3 to uzbroj sie w cierpliwosc i ogladaj jak najwiecej egzemplarzy.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 15 June 2010 ![]() |
czytam ten temat i czytam o S3 jest mało. Czy za ~25kPLN da rade w ogóle znaleść zdrowe S3 8l ? na alegrodo pojawiło się sporo tego w okolicach takiej kwoty (juz nie mówie o tych po 20 czy po 18tys) Będę szukał takiego auta najlepiej od symatyka, najlepiej w 100% seryjnego... jaką więc kwote należy szykować na zdrowy seryjny egzemplarz, który się nie posypie ze zmęczęnia ? Jako użytkownik już nie pierwszego S3 8l powiem ci ze jak kupisz ese za 25k zł to szykuj jeszcze 10k na doprowadzenie auta do użytkowania, chyba że nie jest dla ciebie ważne aby wszystko było sprawne i działało jak trzeba. Każdy doświadczony użytkownik S3 powie ci, że auta na allegro są najcześciej z niemiec, szwajcarii. Sprawdź na tamtejszych giełdach po ile są zdrowe egzemplarze. Nie kupisz zdrowego auta poniżej 30 tysięcy zł. Zdrowych egzeplarzy poszukaj na a3klub.net. Żaden dobry egzeplarz nie jest poniżej 30. Może ktoś powie, że przesadzam, ale ja lubie jak w moim aucie jest wszystko tip top. Po samym zakupie na dzien dobry rozrzad, wszystkie płyny, oleje, takze w haldexie, filtry. Napewno jakieś czujniki (najczęsciej N75, przepływka, sonda), żarniki w ksenonach, wiele różnych pierdół, elementy zawieszenia, ubezpieczenie. Nikt nie inwestuje w auto jak ma zamiar sprzedać więc zawsze będą jakieś niespodzianki do zrobienia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Dokładnie jak przedmówca... Bujnij się do niemiec zamiast tracić czas i palić paliwo ogladając w PL "igły". Z kolega Spychu (czasem tu zaglada) obejrzeliśmy wszystkie w danym momęcie S3 8L w z allegro -Spychu znacznie wiecej... Budżet i ja i on mieliśmy nawet ponad 30-pod 40kpl... i żaden z nas nadal nie ma S3.
Jedź do niemiec a kupisz tam, ale nie za te pieniądze... Sorry ![]() -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
a3-club.net kolego reniek
![]() A ladna S3 ciezko upolowac.. to fakt. -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 30 August 2004 Skąd: Lublin ![]() |
dokładnie , ja dałem dwa lata temu ponad 45tys (szwajcaria) i naoglądałem się "igieł" w pl za 35-40tys . Ale dzieki temu w aucie poza płynami i rozrządem wymieniłem tylko na własne życzenie graty dzięki którym udało się uzyskać obecną moc.
-------------------- Turbokombi C6 3.0TDi V6 281 / 586
|
|
|
![]()
|
|
Ja za swoja dalem 12tsy euro pare lat temu.. a sprzedalem o tysiac euro wiecej po 1.5 roku uzytkowania.
Ale z s3 jest tak jak z kazdym innym autem, mozna tanio i tylko tanio, albo zaplacic dobrze i miec dobre auto i cieszyc sie jazda -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
CYTAT Zdrowych egzeplarzy poszukaj na a3klub.net. Żaden dobry egzeplarz nie jest poniżej 30. A na a3 club to co inni ludzie.... ? Ich auta są super bo co? Bo opisali na forum.... Panowie w jakim wy świecie żyjecie. Śmieszą mnie te auta forumowe itd. nie wszyscy opisują wszystko i często auto którym zachwycamy się na forach wcale takie piękne i super nie jest jak przychodzi co do czego... Zejdźmy na ziemie! Fakt jednak że za zdrowy egzemplarz trzeba zapłacić i się naszuka niestety ![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
Fakt jednak że za zdrowy egzemplarz trzeba zapłacić i się naszuka niestety ![]() Jeżeli nie liczysz się ze szmalem i jesteś wstanie zapłacić o wiele więcej niż przeciętny użytkownik to znajdziesz szybko ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 15 April 2006 Skąd: Łomża ![]() |
http://www.a3-club.net/forum/showthread.ph...bam&page=14 Te s3 jest na sprzedaż
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 15 June 2010 ![]() |
A na a3 club to co inni ludzie.... ? Ich auta są super bo co? Bo opisali na forum.... Panowie w jakim wy świecie żyjecie. Śmieszą mnie te auta forumowe itd. nie wszyscy opisują wszystko i często auto którym zachwycamy się na forach wcale takie piękne i super nie jest jak przychodzi co do czego... Zejdźmy na ziemie! Fakt jednak że za zdrowy egzemplarz trzeba zapłacić i się naszuka niestety ![]() Czytamy ze zrozumieniem! Nie napisałem, że wszystkie tam są super. Tylko, że tam można znaleść zdrowe S3, ale są powyżej 30kpl. Poza tym jakie jest dobre miejsce na szukanie esy jak nie forum audi a3 gdzie zrzeszają się miłośnicy takich aut. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 May 2011 ![]() |
Jest możliwy zakup przyzwoitego s3 za 25 tys.-dokładnie tyle wyszło w maju moje,mimo ze miałem na to tylko 1 dzień w Niemczech i byłem z lawetą.
Pochodziło ze Szwajcarii,97 tys.km,uderzone niegroźnie,powierzchownie w prawy róg,pierwsza rejestracja09/2002,kosztowało 5300 euro.Stan nienaganny, było na chodzie,jedyny skrót,który zrobiłem ,to nowe zwykłe lampy zamiast xenonów,nie było okazji,z nowymi ksenonami wyszłoby rzeczywiście troche więcej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 07:36 |