![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 04 May 2011 ![]() |
Witam serdecznie, poszukuję audi S6 C5 i natrafiłem na allegro na taki oto okaz:
http://otomoto.pl/audi-s6-C18616452.html Czy wiecie może coś na jego temat? Samochód z tego co mi wiadomo jeździ po Jelczu-Laskowicach. Pozdrawiam! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Czy to aby napewno S6 a nie A6 4.2? Dziwi mnie że niby S6 a nie ma Recaro co chyba było standardem.
Druga sprawa to kiera. Aftomat jest a gdzie możliwość zmiany biegów w kierownicy? I jeszcze to oklejenie folią. Emblemat na tylnej klapie chyba Stevie W. przyklejał ![]() Coś mi się nie widzi w tym aucie tzn nie wzbudza mojego zaufania ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 February 2010 ![]() |
9-wiąte auto w domu jako używane, tego jeszcze nie grali
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 10 October 2008 ![]() |
No co, wielodzietna rodzina
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 April 2003 Skąd: Kwidzyn/Grudziądz ![]() |
9-wiąte auto w domu jako używane, tego jeszcze nie grali '9'ka wypadła zapewne niechcąco zamiast '(' więc nie ma co bić piany mnie razi ten "sedan" w opisie aukcji -------------------- zaciski hamulcowe BREMBO-renowacja-lakierowanie proszkowe-adaptery do zacisków BREMBO-serwis rajdowy RPP/RSMP/GSMP
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
no te fotele to na pewno z eski nie są..własnie takie wychodziły w 4.2 zwykłym
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
CYTAT Czy to aby napewno S6 a nie A6 4.2? Dziwi mnie że niby S6 a nie ma Recaro co chyba było standardem. prawdziwe s6 to to nie jest można poznać po drobnych detalach zewnętrznych ![]() pozdr -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 11 June 2006 Skąd: LU ![]() |
Imo S-look, z wnętrzem z innej parafii.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 02 October 2005 ![]() |
Poklejona padaczka.
|
|
|
gość_mati199_* |
![]()
|
![]() |
Nad czym tu dywagować ?
Przecież z gołych fotek widać, że to nie jest S6. A na tych zdjęciach wygląda jak przystanek. Po za tym, żeby było w czym wybierać, a nie przeglądać trupy, to rozmowę trzeba zacząć od 30k zł. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 04 May 2011 ![]() |
Dzięki za informację! A macie chłopaki może jakieś S6 C5 którym warto się zainteresować?
pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 05 March 2011 ![]() |
Mozna kupic RS 6 w Sedanie ;] ??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
-------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Troszkę tu posprzątałem.
Proszę o więcej opanowania w pisaniu, gdyż dywagacje o spalaniach, tudzież porównania do Subaryn...cóż, nie taka jest idea tego tematu. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Troszkę tu posprzątałem. Proszę o więcej opanowania w pisaniu, gdyż dywagacje o spalaniach, tudzież porównania do Subaryn...cóż, nie taka jest idea tego tematu. Ale przyznasz ( wiem że nie zaczyna się zdania od "ale" ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Pozwolę sobie przytoczyć :
"jak pytasz o cenę RR to znaczy, że Cię na niego nie stać" Podobnie z S/RS - pytanie o spalanie w takim aucie powinno być ostatnim, jakie pada. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 18 March 2009 ![]() |
te auta nie kosztują teraz 'Bóg wie jakich pieniędzy', często są używane jako przysłowiowe daily-car'y, więc uważam że pytania ile spala nie są czymś złym, są jak najbardziej na miejscu.
-------------------- albo grubo, albo wcale
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Pozwolę sobie przytoczyć : "jak pytasz o cenę RR to znaczy, że Cię na niego nie stać" Podobnie z S/RS - pytanie o spalanie w takim aucie powinno być ostatnim, jakie pada. Spodziewałem się ,że nie przyznasz mi racji ![]() peace -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Pozwolę sobie przytoczyć : "jak pytasz o cenę RR to znaczy, że Cię na niego nie stać" Podobnie z S/RS - pytanie o spalanie w takim aucie powinno być ostatnim, jakie pada. A czemu? S3 kupuje sie juz za 30tys i nie jest to juz jakis egzotyk.. a auto pali naprawde rozsadnie dostarczajac wiele wrazen. -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 11:21 |