![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Pytałem o nią jakiś czas temu, ale nikt się nie ujawniał, że to jego byłe auto ![]() Ale Norbi ZTCP miał właśnie taką konfigurację 321/477... No nic może sam to potwierdzi lub nie ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Ale Norbi ZTCP miał właśnie taką konfigurację 321/477... No nic może sam to potwierdzi lub nie dizajner zabiłeś mnie ![]() ![]() Potem przeczytałem Twój i Gelona wpis i otworzyłem ponownie. Ja jebie to chyba , a nawet na pewno moje auto, fak ![]() ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 02 February 2011 ![]() |
A mozesz cos powiedziec o tym aucie?
W sumie to pewnie tertaz nie wiadomo w jakim jest stanie bo wlascicieli po tobie miala zdaje sie 2 |
|
|
![]()
|
|
A mozesz cos powiedziec o tym aucie? W sumie to pewnie tertaz nie wiadomo w jakim jest stanie bo wlascicieli po tobie miala zdaje sie 2 Wiele mogę powiedzieć, pytaj co chcesz wiedzieć... -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Co bylo w niej dlubniete, wymienione za twojej kadencji, jak wyglada sprawa bezwypadkowosci?
Z tego co widze licznik cofniety bo kilkanascie stron wczesniej pisales ze ty ja kupiles jak miala 205 tys a tutaj ma 200;p |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
-------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
Sprzedawałem ją chyba w 2009 roku, od tamtej pory miała 2 włąścicieli.
Jak ją sprzedawałem była egzemplarzem nie uderzonym, chociaż w historii VIN miała wpis o wymianie w ASO w niemczech tylnych lewych drzwi( widać inny odcień i inna grubość lakieru) reszta ori lakier. Przebieg miała 240 tys co absolutnie nie wskazywało na żadne zużycie silnika. Jedynie przy zmianach biegów napęd był głośny. Wymieniłem skrzynie na RS4, wał, podporę wału, przeguby, sprzegło ori RS4, ale to nie pomogło, a i dyfer wymieniałem. Miał założone przeze mnie colery od RS4, filtr K&N i soft na 321 i 477. Miała inne koła BBS i nie była zglebiona. Zrobiłem jeszcze masę innych rzeczy, ale musisz pytać bo nie pamiętam tak na szybko... Jest to 1998r -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Chyba i tak najlepiej bedzie jak zadzwonie jutro do wlasciciela i zobaczymy co on mi powie. I potem Ty mi powiesz najwyzej jak bylo naprawde jezeli bedzie sciemnial.
Takze zobaczymy co mi powie. Bo sadze ze o auto dbales i nie szkoda ci bylo kasy jezeli wrzuciales rzeczy od rski. Ciekawe jak nastepni dwaj wlasciciele. I jeszcze musze kupca na S3 znalezc;p pozdr |
|
|
![]()
|
|
ALe wiemy na obecna chwile ze licznik jest cofniety
|
|
|
![]()
|
|
To jedyny samochód który miałem dłużej niż rok, a mianowicie 3 lata, to świadczy jak byłem z niej zadowolony
![]() Wymieniałem w tym czasie dwa razy sprężarki, na ćwiare pojechałem nią dwa razy , najlepszy czas to 13.36, więc jakoś tam sobie radziła. Gość który ode mnie ją kupił, wymienił chyba panel przedni z B7 na RNS-E , mój brachol widział ją z opuszczonym zderzakiem ( nie wiem czy od uszkodzenia), w środku coś tam jeszcze powymieniał. Aaaaa i jeszcze wymieniłem zawias na B6 bilsteina, ale jak autko po roku pojawiło się u mojego mechanika, to amory były bardzo wymęczone i koleś wahacze zabił dokumentnie. -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
NO Ty dbales o auto ale nie wiadomo jak nastepcy;/ jutro zadzownie wypytam o wszystko i napisze na forum czego sie dowiedzialem
|
|
|
![]()
|
|
Może zostane posądzony o auto rekalamę, ale jestem tak pojebany,że ne potrafię sprzedawać rzeczy niesprawnych, uszkodzonych. Najpierw naprawiam , potem sprzedaję inaczej jest mi głupio
![]() Każdy kto ode mnie kupi to potwierdzi. Rozmawiałem przez tel jakiś czs temu bodajże z ostatnim właścicielem tego autka. Stan eSy nie był już taki kolorowy, gość mocno się namęczył żeby auto doprowadzić do użytku, ale jedź sprawdź i opisz, bo bardzo jestem ciekawy jak zadbali o moje maleństwo ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Z ogledzinami bedzie problem bo mam 300 km a nie mam za bardzo kiedy tam pojechac, zobaczymy. Ciezko teraz znalezc dobra s4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Może zostane posądzony o auto rekalamę, ale jestem tak pojebany,że ne potrafię sprzedawać rzeczy niesprawnych, uszkodzonych. Najpierw naprawiam , potem sprzedaję inaczej jest mi głupio ![]() Kiedy sprzedajesz RSa? ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
ALe wiemy na obecna chwile ze licznik jest cofniety I że nie jest z 1999 roku. Chociaż to widać po zdjęciach. -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
ooo... przepływkomaniak smile.gif A może wystarczy wymienić pół motora? Hmm A może wystarczy wziąć lapka z kabelkiem i zdiagnozować podstawowe bloki pomiarowe zamiast trzepać piane na forum że sie afere wykrylo, czasami niedomaganie jest błahe szczególnie w 1.8T i 2.7BiBit bez vaga to by mi szkoda było jechać po jakie kolwiek auto z tego wątku. np blad : uszkodzony sterownik to jest dla ciebie , pyk kasuj bledy i jest ok ? to powodzenia przy zakupach , jeszcze przy seryjnym aucie bym sie z takimi akcjami szarpal ale dochodzic po tunerach co tam namodzili to juz wyzsza szkola jazdy.... Auto bylo vagiem dokladnie posprawdzane i na probe adaptacji przepustnicy nie reagowalo , a jezeli wlasciciel naprawia auto przez wypiecie przeplywki to respect u szamanow na miescie . -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Kolego proszę cie
![]() Do czego zmierzam, jedziemy po eSe bierzemy Vaga i jeżeli sami nie ogarniamy to kogoś ze sobą i można sie wiele dowiedzieć, ewentualnie obalić teorię, jaka wysnuje nam sprzedający auto ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 January 2011 ![]() |
gadacie o dwóch różnych autach...
poza tym logi robię (a raczej patrzę w bloki) kiedy cena samochodu jest na tyle atrakcyjna, że mi się chce. rzecz trzecia... tylko w internecie logi mówią wszystko. I nie bombaj się juz o tego przepływkomaniaka ale to taki standard, "auto nie jeździ, zmieniłem przepływkę i dalej nie jeździ" |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Dokończcie sobie na PW debatę o przepływkach...
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 January 2011 ![]() |
myślę, że jest całkiem na temat... Nie jest?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 17:41 |