![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 30 January 2011 ![]() |
http://allegro.pl/audi-s3-2002r-225km-ze-s...1344562933.html
mylisz z ta eska. Jak by ktos mial jakies info na temat tej z wawy to niech da znac, bo jechac 500km w jedna strone aby zobaczyc ulep to troche... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 04 August 2008 Skąd: Łódź ![]() |
CYTAT oglądał ktoś to auto? Taka moc ma obecnie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 October 2010 Skąd: wawa ![]() |
oglądał ktoś to auto? Taka moc ma obecnie? lapalem sie z nim kiedys i nawet gadalem z wlascicielem. cos tam sie zbiera tylko sam fmic robil i jakos tak nie udanie A.Poniedzialek zalozyl mu hybryde forge nie tak jak powinien ;] ale to drobnostka tak sie wydawal calkiem calkiem ale wtedy mial zderzak nie obdrapany -------------------- seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
-------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
a była postawiona jakaś diagnoza co jest nie tak?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 October 2010 Skąd: wawa ![]() |
niby mowil mu ze doladowania nie trzymalo ale czy to wina fmica nie wiem .
-------------------- seat Leon 490 hp sold
Audi A3 R32 turbo project coming soon |
|
|
![]()
|
|
a była postawiona jakaś diagnoza co jest nie tak? a co tu diagnozowac , idziesz auto kupowac czy naprawiac ? jak fura jest cos warta to dlugo sie z nia bujac nie trzeba , a jak ma usterki to trzeba na frajera czekac zeby gruza popchnac do ludzi . Jeszcze mozna takie cos tolerowac jak sie kupuje po mocno zanizonej cenie. Niestety czasem jest tak ze wlasciciel nawet nie wie za z autem jest cos nie tak i wciska to dalej . Znam przypadek kupna z usa imprezy 2.5 automat wolnossacy a wlasciciel sie upiera ze ma turbo ![]() -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
dla mnie jak kupuje ciekawe auto i jestem z nim na serwisie do mozna dowiedziec sie co jest do naprawy, to nie jest nowe auto i cena jest atrakcyjna
|
|
|
![]()
|
|
a dla mnie jak sie pisze stam mechaniki bdb a auto zamiast 280 PS ma 230 to chyba cos nie halo ? nie wierze ze wlasciciel tego nie wie, chyba czuc roznice pomiedzy seria a "tuningiem " ?
Prawda jest taka ze takie auta kosztuja , a nie kazdego kto takie ma stac na porzadne utrzymanie auta i to jest najwieksza boloczka . Jak ktos chce kupic ladne to trzeba zaplacic ... -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 January 2011 ![]() |
ten właściciel chyba nie czuł bo mnie wsadził za fajerę i tłumaczył, że przecież to ma 280PS
@jerzu auto ma okolice 220KM (nie pomnę) ładny środek, zdrowe zawieszenie i jest całe lakierowane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
Może wystarczy wymienić przepływkę i będzie znowu 280
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 January 2011 ![]() |
ooo... przepływkomaniak
![]() Założenie mam proste. jeśli wystarczyłoby wymienić przepływkę to właściciel dawno by to zrobił Staszek czasem ma rację, zepsute samochody sprzedaje się dużo poniżej wartości. Ten warunku nie spełniał. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 02 February 2011 ![]() |
http://allegro.pl/audi-s4-400-km-i1434918768.html
Ktos cos wie na temat tej s4? wlasciciel chce za nia 22tys. Rok temu byl hamowany mial 402km a teraz w wakacje niby 381 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
trup, jak znajde info to ci wkleje
|
|
|
![]()
|
|
No wlasnie bo cena mi nie odpowiada zupelnie z taka moca powinno kosztowac jeszcze raz tyle jak na moje oko.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
ooo... przepływkomaniak smile.gif A może wystarczy wymienić pół motora?
Hmm A może wystarczy wziąć lapka z kabelkiem i zdiagnozować podstawowe bloki pomiarowe zamiast trzepać piane na forum że sie afere wykrylo, czasami niedomaganie jest błahe szczególnie w 1.8T i 2.7BiBit bez vaga to by mi szkoda było jechać po jakie kolwiek auto z tego wątku. |
|
|
![]()
|
|
Albo ewentualnie czy ktos moze mi udzielic informacji na temat tej s4. http://otomoto.pl/audi-s4-audi-s4-2-7biturbo-C15962476.html
Na obecna chwile jezdze s3 BAM ale chodzi za mna s4 ciagle i chcialem pojechasc obejrzec zadbana s4 i miec porownanie jakies do mojego. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Albo ewentualnie czy ktos moze mi udzielic informacji na temat tej s4. http://otomoto.pl/audi-s4-audi-s4-2-7biturbo-C15962476.html Na obecna chwile jezdze s3 BAM ale chodzi za mna s4 ciagle i chcialem pojechasc obejrzec zadbana s4 i miec porownanie jakies do mojego. To chyba była Norbiego? Am I right? ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Norbi miał sedana? I chyba poliftówke miał
![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Pytałem o nią jakiś czas temu, ale nikt się nie ujawniał, że to jego byłe auto
![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 11:24 |