![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 04 August 2008 Skąd: Łódź ![]() |
Dokładnie, gorzej rozbite autka trafiają na rynek. Autko moim zdaniem warte zainteresownaia
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 28 January 2011 ![]() |
Mam otwarte pytanie do moderatora czy istnieje mozliwosc edycji lub usuniecia "opisu oględzin" jakie wykonał kolega deex, ktory potrafi stac sie niewidzialny albo jakas edycje, nie mam nic przeciwko temu zeby zostaly tu zdjecia auta, ktore wrzucil z aukcji.
Sprawa niefartowna, bo go u mnie nie bylo a jego opis bardzo wadzi w samochod, ktory wystawilem na sprzedaz i moze zniechecic kazdego, kto nie wczyta sie dokladnie w dyskusje na forum. Nie wnikam w to dlaczego napisal, ze u mnie byl, chcialbym wiedziec czy moge mu miec za zle klamstwa i pomowienia i relacje z czegos, co nigdy sie nie odbylo czy wtargniecie na teren prywatny i ladowanie sie do mojego auta bez mojej wiedzy + umycie samochodu zeby ocenic lakier rowniez bez mojej wiedzy, mogl jej przynajmniej nie brudzic spowrotem skoro zadal sobie tyle trudu, zeby ja umyc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Lublin ![]() |
fajnie by bylo jak by tylko takie "bite" furki sprowadzali
![]() -------------------- Prawdopodobnie Najszybsze Daewoo w Polsce
2004--> ET 18,3 2005--> ET 17,4 2006--> ET 14,7 2007-->13.xx??? |
|
|
![]()
|
|
Poszycie blotnika zostalo umiejetnie wstawione, nie zgodzilem sie na klepanie i szpachel, zderzak z tyłu byl od biedy do uratowania, ale kupiony inny z demontazu.
Na kazde pytanie moge odpowiedziec przez telefon, pozdrawiam i chcialem tylko powiedziec, ze naprawde chodzilem dwa dni ZAGOTOWANY czytajac niektore wpisy bo do auta sie przylozylem w tamtym roku w wakacje robilem je do siebie a zrobiono ze mnie oszusta i laweciarza szpuntmastera! |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 17 January 2003 Skąd: WROCŁAW ![]() |
Ze zdjęć wynika że tylnie koło mocno oberwało i chyba jest troszke krzywe a to autko to Q
![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
jarasku - jezeli to przed naprawa to Twoje auto ktore sprzedajesz to to na stluczke "przyfasolone na parkingu" nie wyglada
![]() auta nie widzialem wiec szczegolowo sie nie wypowiadam na jego temat. -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
Oczywiscie, w jakis sposob musialo przeciez oberwac.
Srednio znam sie na zawieszeniu ale kiedy zobaczylem, ze jest zgiety amortyzator nawet nie chcialo mi sie bawic w mierzenie czy zwrotnica jest prosta i zlokalizowalem takie s3 na czesci po czym kupilem caly komplet tj. zwrotnice, amortyzator, drazek stabilizatora i cala reszte osprzetu oprocz sprezyny, zostawilem swoja bo byla nietknieta a nie wiem w jakim stanie byla tamta, cale auto bylo robione na zasadzie - cos jest tkniete - to wjezdzaja czesci z demontazu, bo prawda jest taka, ze z takimi rozwiazanami na syzbko i krotka mete problemy zaczynaja sie duzo szybciej. Tarcze i klocki nowe z obu stron. milego wieczoru, jest Sobota. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 22 January 2011 ![]() |
A niby czemu admin miałby usuwać opis deexa???!!! Jakoś w wielu kwestiach się nie pomylił...zakładając, że nawet auta nie oglądał
![]() Człowieku nie rób z siebie takiego poszkodowanego bo sam się z prawdą mijasz!!! Przeczytałem ogłoszenie i piszesz tylko o prawym błotniku...a zapominasz o prawym tylnym zawieszeniu, mam nadzieje, że wymienionym tylnym prawym błotniku, przednim lewym błotniku, obu zderzakach, rozwalonym "zenku" i braku poduchy kierowcy...HELOŁŁŁŁŁŁ Oczywiście nie ma dramatu z tym autem ale nie licząc lewych drzwi i lewego tylnego błotnika było całe malowane (tylna klapa i maska też miały małe szkody) więc delikatnie się mijasz z prawdą!!! Od tego właśnie jest ten dział aby pomagać sprzedawcom w mówieniu prawdy, bo dobrze wiecie, że przy tego typu autach jak ktoś jest zainteresowany kupnem i wie z czym to się je to zagląda właśnie tutaj+ forum konretnej marki tu akurat audi s3!!! Na poprzedniej stronie jest opisany accord type s i tam też sprzedający zachwala autko jak może, ale mija się z prawdą jak Ty z tą eską |
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
myślę, że to S3 jest wystarczająco dobrze opisane, więc dajcie już mu pokój. zainteresowany obejrzy zdjęcia 'before&after' i podejmie decyzję.
-------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
widze tu niezla dyskusje na temat mojego auta tutaj swieze fotki z dzis zrobione przez znajomego fotografa auto jest na sprzedaz tak jak stoi dodam ze auto nadal jest na felgach oz wiec nie wiem z czym jest az taki problem ![]() polecam dzwonic i rozmawiac jezeli ktos powaznie o nim mysli 504 611 106 pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szalu nie ma 230 ps 370Nm to troche brakuje do seri ..... kupa bledow , poprawek lakierniczych , braki w srodku , duzo spraw do poprawy lacznie z przednia szyba . http://allegro.pl/audi-s3-2002r-bam-278km-...1423208537.html 235 PS ..... -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
Śmiało mogę polecić ten egzemplarz. http://otomoto.pl/audi-s4-rs4-turbo-kit-C15967077.html ![]() Kategoria: Kombi Wersja: B5 Rok produkcji: 1998 Data rejestracji: 01/1998 Przegląd: 08/2011 Ubezpieczenie: 08/2011 Przebieg w km: 195 000 km Skrzynia biegów: manualna Moc: 370 KM (272 kW) Pojemność skokowa: 2671 cm³ Rodzaj paliwa: benzyna Kolor: niebieski-metallic Liczba drzwi: 4/5 Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony / nieopłacony Kraj pochodzenia: Niemcy Kraj aktualnej rejestracji: Czechy Dodatkowe informacje: serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany, tuning VIN - numer ident. pojazdu : WAUZZZ8DZWA264854 Opis pojazdu: Audi S4 Avant 1998 Nogaro blue, z niebieska alcantarą w środku. Jestem drugim włascicielem, auto kupilem osobiscie w salonie komisie Audi, w niemczech - mialo wtedy przebieg 105 tys. Z histori serwisowej: 105 tys: wymiana przedniego zawieszenia na LEMFORDER 120 tys: wymiana paska rozrzadu, napinacza, pompy wody i termostatu 132 tys: wymiana turbin i osprzetu. Poczatkowo chcialem zregenerowac oryginalne K03, ale po przygodach z nimi (wytrzymaly 3 tys km), zalozyłem caly kit AWE RSK04 ze stanow. Używa on tych samych turbin co Audi RS4 + zmenione wtryskiwacze, program w ECU oraz inne drobne części jak na przykład komplet silikonowych łączników SAMCO. Zawory upustowe - FORGE MOTORSPORT. Koszt okolo 6200 USD za same czesci. Szczegoly co zawieral kit na ponizszym linku: [usunięto ze względów bezpieczeństwa] Podczas wymiany turbin został sprawdzony cały układ napedowy z wymianą cześci ekspoatacyjnych. okolo 170 tys km: wymienilem wydech na Millteka, + wszystkie tarcze i klocki hamulcowe 181 tys: ostatni przeglad, ASO w Pradze. Wymiana wszystkich łożysk (jedno miało luzy, reszta prewencyjnie), fitra paliwa, sprawdzenie poziomu oleju w tylnym moście. 195 tys: wymiana oleju, filtrów powietrza i oleju. Nowe świece. Autko jest zadbane, wlasciciel niepalacy. Zarejestrowane w Czechach, w chwili obecnej tam mieszkam. Auto kupione jako bezwypadkowe, poprzedniej zimy nastolatek podczas zabaw w sniegu otarł sie o moje auto - u wajdemajera byl wymieniany prawy przedni blotnik, malowane przedni i tylny zderzak. Olej wymieniany co 15 tys km - Mobil 1 5W50, zawsze z filtrem powietrza i oleju. W chwili obecnej przebieg okolo 197 tys km, przez najbliższe kilkanaście tysięcy nie przewiduje żadnych inwestycji. Auto sprzedaje na kołach OZ Wheels 18", z nowymi oponami Pirelli P Zero (mają zrobione około 7 tys km, kupione w tym roku). W cenie dokładam opony zimowe na oryginalnych 17" Audi S4 - Goodyear Wintersport, kupione w poprzednim roku, przebieg około 10 tys. W aucie nie ma druciarstwa, kombinowania, kręcenia. Wady: -tylna wycieraczka ostatnio przestala dzialac -bardzo powoli ucieka plyn ze wspomagania, co miesiac musze go troche dolac. Auto znajduje sie w okolicach Warszawy, do zobaczenia w każdej chwili. Drugi telefon kontaktowy do mojego brata, ktory zajmuje się autem w PL. Kraj rejestracji - Republika Czeska. Polska , Piaseczno (woj. mazowieckie), tel.: +420 731597349 , +48 501039756 juz sprzedana , nowy wlasciciel bardzo zadowolony , hamownia wyplula 380 PS .... -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 January 2011 ![]() |
Stasiu, to na pewno nieprawda, niebieskie miało być ch.... a siwe laleczka [los]
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 29 January 2011 ![]() |
i dwie topowe estrójki.... jedna na k04 ~235 a druga 171KM ( ładne auto, szkoda, że zepsute.)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 April 2003 Skąd: Kwidzyn/Grudziądz ![]() |
Oczywiscie, w jakis sposob musialo przeciez oberwac. gdybym szukał S3ki, to nad Twoją- za Tą cenę- długo bym się nie zastanawiał bo uszkodzenia były naprawdę śmieszne i wyglądają na fachowo naprawione -------------------- zaciski hamulcowe BREMBO-renowacja-lakierowanie proszkowe-adaptery do zacisków BREMBO-serwis rajdowy RPP/RSMP/GSMP
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 30 August 2007 Skąd: Praha ![]() |
Potwierdzam, moja niebieska S4 sprzedana.
Nowy wlasciciel przetrzepal auto w serwisie, podjechal tez na hamownie. Wynik ponizej. Życze dużo rozsądku i szerokiej drogi! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 30 January 2011 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 08 April 2010 ![]() |
Co do tej eski to jakiś czas temu była podobna na allegro wystawiona, ten sam kolor i sprowadzona z Szwajcarii i w ogłoszeniu było coś o panewkach. Po jakimś czasie gościu ja wystawil z podobnym opisem ale juz z innymi zdjeciami, na pierwszej aukcji bylo zdjecie kolo jakiegos porsche. Nie wiem czy to samo auto co wtedy.
|
|
|
![]()
|
|
to nie jest to auto, inna alcantara inny rocznik tylko kolor się zgadza
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 08 April 2010 ![]() |
Spoko, to sory za wprowadzenie w błąd a tamta nie była też sprowadzona z Szwajcarii ?
|
|
|
![]()
|
|
Tak, tamta również była ze Szwajcarii:)
|
|
|
![]() ![]() |