Shoutbox 0 nowych PW 

105 Stron V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kupujemy Audi S/RS.........
bobr4
post Sun, 19 Dec 2010 - 20:46
Post #601

Forum Clubber

dziwne podejscie - jak ktos sprzedaje to MUSI na nim stracic tak?
swierzak - w takim razie musisz miec pretensje do kazdego kto zarobil na sprzedazy auta.

A co najwazniejsze, trzeba bylo go brac jak byl wystawiony na sprzedaz w poprzedniej konfiguracji a nie teraz lamentowac ze tego nie ma czy tamtego...

--------------------

<b>wtryskiwacze:
BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc
1200cc Lucas niskoomowe</b>
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sun, 19 Dec 2010 - 20:46
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
olom
post Sun, 19 Dec 2010 - 20:50
Post #602

User

Nikt nikogo nie zmusza do kupna . Jak by ja wystawił za 20tyś to by była za tania . Za tania źle . Droższa, a dobra też nie dobrze .

+Quote Post
cichyg60
post Sun, 19 Dec 2010 - 21:17
Post #603

Forum Killer

CYTAT(świerzak @ Sun, 19 Dec 2010 - 20:17) *
Równie dobrze mógł wymontować nowe turbiny i wstawić regenerowane, oraz inne rzeczy .To właśnie takie polskie płytkie cwaniactwo

z takim podejsciem to idz do salonu i kup nowe pikaczento za 30k

jesli auto jest takie jak w opisie to gosc sprzedaje uczciwe auto za NORMALNA cene, to juz powod zeby nazywac go cwaniakiem? bez tych zaciskow i felg OZ to auto juz nic soba nie przedstawia?

--------------------

+Quote Post
czaroo_pl
post Sun, 19 Dec 2010 - 22:45
Post #604

Rookie

widze tu niezla dyskusje na temat mojego auta
tutaj swieze fotki z dzis zrobione przez znajomego fotografa
auto jest na sprzedaz tak jak stoi
dodam ze auto nadal jest na felgach oz wiec nie wiem z czym jest az taki problem smile.gif
polecam dzwonic i rozmawiac jezeli ktos powaznie o nim mysli 504 611 106
pozdrawiam

+Quote Post
kosiniak
post Mon, 20 Dec 2010 - 13:31
Post #605

Forum Clubber

CYTAT(kiwi @ Sun, 19 Dec 2010 - 16:44) *
Przesadzasz człowieku ....raz mówisz ,że można kupić s4 do poprawek za 20 tyś pln...teraz piszesz ,że tak doinwestowany egzemplarz też jest tyle wart .Kurde wiadomo ,że chłop nie odzyska wszystkich zainwestowanych złotówek ...ale nie pisz ,że to jest warte 20 tyś....bo jak mi załatwisz taki egzemplarz to biorę od ciebie od razu 2 szt

czlowieku? o czym ty wogole do mnie piszesz? niby chcesz kupic s4, tylko czemu nawet nie pojechales jej obejzec jak byla do sprzedania nie tak dawno a ogloszenie bylo na forum? w czym ono jest tak doinwestowane? co ona ma takiego, poza tym ze cos nie dzialalo i trzeba to bylo naprawic zeby nim jezdzic? Jak ci wyslalem pw i napisalem czy interesuje cie bezwypadek z padnietym motorem, ewentualnie s4 w ktorym do pomalowania jest kilka elementow to napisales ze kategorycznie nie! wiesz co? ty nie chcesz kupic auta! to co ty chcesz kupic ciebie przerasta, moze poprostu do tego nie dorosles i stad te dziwne spekulacje? Bierzesz 2 sztuki? buahahah! kup najpierw jedna! skoro jest taka piekna i tyle warta to juz powinna stac u ciebie!! czemu tak nie jest? odpowiedz jest prosta!

+Quote Post
kiwi
post Mon, 20 Dec 2010 - 18:31
Post #606

Forum Homee

CYTAT(kosiniak @ Mon, 20 Dec 2010 - 13:31) *
czlowieku? o czym ty wogole do mnie piszesz? niby chcesz kupic s4, tylko czemu nawet nie pojechales jej obejzec jak byla do sprzedania nie tak dawno a ogloszenie bylo na forum? w czym ono jest tak doinwestowane? co ona ma takiego, poza tym ze cos nie dzialalo i trzeba to bylo naprawic zeby nim jezdzic? Jak ci wyslalem pw i napisalem czy interesuje cie bezwypadek z padnietym motorem, ewentualnie s4 w ktorym do pomalowania jest kilka elementow to napisales ze kategorycznie nie! wiesz co? ty nie chcesz kupic auta! to co ty chcesz kupic ciebie przerasta, moze poprostu do tego nie dorosles i stad te dziwne spekulacje? Bierzesz 2 sztuki? buahahah! kup najpierw jedna! skoro jest taka piekna i tyle warta to juz powinna stac u ciebie!! czemu tak nie jest? odpowiedz jest prosta!

Mi wysłaeś PW?? Nie wiem co ty bierzesz ,ale odstaw to! Porównujesz auto oryginalne nie kręcone,po modyfikacjach do auta z padniętym motorem lub do poprawek ...szok ohmy.gif

--------------------
quattro

+Quote Post
kosiniak
post Mon, 20 Dec 2010 - 18:46
Post #607

Forum Clubber

Fakt, pw. pisalem do Gregrora a nie Ciebie! obaj mowicie te same dziwne rzeczy wiec stad ta pomylka! Czyli co, ta nie jest do poprawek? wlasciciel sam napisal ze jeden zderzak malowany a drugi do malowania, jedz, kup i przestan smucic! haha, auto po modyfikacjach? przewody w oplocie i wskaznik doladowania, mega modyfikacje! wszyscy szukacie idealnej, 12 letniej eSki, no to macie swoj ideal, Gregror10, Kiwi! Kupujcie! tylko sie o nia nie pozabijajcie!

+Quote Post
Raceboy
post Mon, 20 Dec 2010 - 19:11
Post #608

Moderator

Za kolejny taki wyskok będą BANY! Nie ostrzeżenia. Bany.
Więc albo się żryjcie via PW, albo shut da fuck up.

Kosiniak - odstaw leki bo Ci szkodzą. Stąpasz bo mega kruchym lodzie.

--------------------
"We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna

+Quote Post
GREGOR10
post Wed, 22 Dec 2010 - 13:17
Post #609

Forum Homee

CYTAT(kosiniak @ Mon, 20 Dec 2010 - 18:46) *
Fakt, pw. pisalem do Gregrora a nie Ciebie! obaj mowicie te same dziwne rzeczy wiec stad ta pomylka! Czyli co, ta nie jest do poprawek? wlasciciel sam napisal ze jeden zderzak malowany a drugi do malowania, jedz, kup i przestan smucic! haha, auto po modyfikacjach? przewody w oplocie i wskaznik doladowania, mega modyfikacje! wszyscy szukacie idealnej, 12 letniej eSki, no to macie swoj ideal, Gregror10, Kiwi! Kupujcie! tylko sie o nia nie pozabijajcie!

kosiniak - co Ty bierzesz , przyznaj sie bo to dobre , Czy napewno ja szukam 12letniej eSki ? Gdzie tak napisałem ? Plątasz sie w zeznaniach . Szukam A4 1.8T i nie 12 letniej tylko max 11lat a to mega róźnica bo to juz polift. Troche wyluzuj i nie tłucz się , szukam auta nie rozwalonego i co w tym złego ? Takimi autami zwykłem jeździc , więc malowanego strupa nie kupie jedni lubią ulepy drudzy igiełki i tyle z mojej strony w tym temacie.

EOT

Ten post został edytowany przez Raceboy: Wed, 22 Dec 2010 - 16:01
Powód Edycji: GREGROR10 pojechał na urlop, odpocznie od forum to może wróci mu wzrok, skoro nie widzi tego, co napisane post wyżej...

--------------------
GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE

+Quote Post
kiwi
post Wed, 22 Dec 2010 - 16:09
Post #610

Forum Homee

Raceboy przepraszam ,że wtrące jeszcze Swoje 3 grosze...ale ja również nie mówiłem o tym ,że mam zamiar kupić 12 letnią eskę ..więc nie wiem z kąd tam wizja kosiniaka
EDIT( odp na post 612)
zeby nie bić piany i nowych postów...Nigdy nie pisałem ,że jestem zainteresowany s4...chyba ,że pan Kosiniak załatwi mi takie laleczki (2szt) jak na zdjęciach wyżej ..to brałbym to na handel ...więc się nie tłumacz człowieku
Sorry za OT wink.gif

Ten post został edytowany przez Raceboy: Wed, 22 Dec 2010 - 16:46
Powód Edycji: Podobnie jak w przypadku poprzednika - urlop na 7 dni w celu oczyszczenia umysłu.

--------------------
quattro

+Quote Post
kosiniak
post Wed, 22 Dec 2010 - 16:25
Post #611

Forum Clubber

tylko i wylacznie w ramach swojej obrony! do tego chyba mam prawo!
CYTAT(kiwi @ Sun, 19 Dec 2010 - 16:44) *
..ale nie pisz ,że to jest warte 20 tyś....bo jak mi załatwisz taki egzemplarz to biorę od ciebie od razu 2 szt

EDIT
jeszcze tylko dopisz kiedy (o ktorej) edytowales post! Bo zrobiles to dopiero po tym jak ci wskazalem gdzie to napisales! a czy na handel czy nie, co za roznica? napisales ze chetnie kupisz 2szt. s4 w takiej cenie! dalej nie bede sie rozpisywal, bo to jalowa dyskusja i nie ma sensu!

+Quote Post
Tomas_M5
post Thu, 23 Dec 2010 - 22:53
Post #612

Super User

do s4 wleciało całe nowe zawieszenie stąd wyższa cena.

--------------------