![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 13 February 2008 Skąd: Mława ![]() |
-------------------- Audi S6 C5 2.7TT 360KM 530Nm
Było Audi S6 C5 Avant Calibra 3.2 V6 RWD |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Dziwne jest jedno kto zakłada różnego rodzaju ogumienie do auta 4wd z centralnym mech różnicowym ....cena niska ...trzeba pojechać z blacharzem ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
a czy rozne opony znaczaco sie roznia wysokoscia w tym samym rozmiarze?
pytam bo nie wiem sam dokladnie. -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Przy tym rozmiarze może ale nie musi dojść do różnic 1-2 cm ...reguła zawsze była ta sama 4 koła napędzane-to 4 takie same gumy-koła....i rotacja sezonowa na pojeździe
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
Przy tym rozmiarze może ale nie musi dojść do różnic 1-2 cm ...reguła zawsze była ta sama 4 koła napędzane-to 4 takie same gumy-koła....i rotacja sezonowa na pojeździe Powiedz to tym, którzy w stanach robią po 100 tysięcy mil z kołami 9" z tyłu i 8" z przodu posiadając A4 w quattro... To co piszesz ma zastosowanie w autach zeszperowanych 4x4 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 11 October 2007 Skąd: Tarnów ![]() |
http://otomoto.pl/audi-rs2-C15086787.html cena juz jest 60 tyś !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
http://otomoto.pl/audi-rs2-C15086787.html cena juz jest 60 tyś !!! Opis z ogłoszenia "W związku z opiniami (bez oglądania auta), że RS2 poniżej 60 tys PLN to śmietnik, postanowiłem zmienić cenę ... osoby poważnie zainteresowane zapraszam do oglądnięcia samochodu w bielsku i wtedy jestem skłonny do negocjacji. Mogę również po uzgodnieniu podjechać w jakiś region polski gdyż w obecnych warunkach drogowych uwielbiam jeździć moim śmietnikiem i sprawia mi to mnóstwo frajdy. Również w związku z powyższym nie mam czasu odpisywać na smsy i maile, proszę dzwonić. Ps. w ostatnim czasie w aucie zmodyfikowany program, zmieniony kpl sprzęgła, wysprzęglik, pompa oraz większość gumowych elementów zawieszenia." -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
hehe, widać że czyta RF
![]() -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 01 June 2010 ![]() |
CYTAT Zdaje się że to samo auto :http://www.sportaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=296&start=90 - była po kradzieży z tego co pamiętam... walnięta również - coś tam mechanicznie nie hulało, ktoś coś grzebał, styczki były jakieś poprzekładane, coś podorabiane, jednym słowem trochę rzeźby. VAGowałem to auto i tyle błędów jeszcze nigdy na oczy nie widziałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Jak ktoś jest poważnie zainsteresowany to ja bym się tej RS2 przyjrzał bo jak widać sprzedający nie leci w kulki
![]() ![]() -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
takich PYTACZY zapewne pan ma na pęczki,a nikt auta pewnie nawet nie pojechał zobaczyc...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
a nie minus ?? Jak ma czas czytać to niech wysle na maila zdjęcia a nie tłumaczy się ,że nie ma czasu Jak nie chce sprzedawać to po co sieje zamęt ??? pozdr Odezwał się ... ![]() ale może to dobrze, bo auto bez tych felg na stalówkach i bez znaczków PORSCHE wygląda "gorzej" pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Prosze wszystkich o koniec tych przepychanek.
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Cena zmieniona bo na apmotorsport niektórzy pitolili takie farmazony o stanie nie widząc auta, że szkoda gadać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Cena zmieniona bo na apmotorsport niektórzy pitolili takie farmazony o stanie nie widząc auta, że szkoda gadać ![]() Ufff, czyli wciąż żyję w Polsce. Dzisiaj zadzwoniła bowiem pani z biura zarządu biurowca gdzie mam biuro, sama z siebie, z przeprosinami za hałas wynikający z remontu, więc przez chwilę zwątpiłem ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 04 January 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
ja wiem tyle że to handlarz
![]() http://moto.allegro.pl/audi-rs4-2-7-biturb...1353227509.html -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 16 August 2025 - 07:48 |