![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
No tak każdy jest chudym patykiem , znasz niemiecki ?? Jakbyś znał to byś doczytał wyjaśnienie sprzedającego ...
rozdarty poprzez częste wsiadanie i wysiadanie w spodniach z tymi wystającymi metalowymi elementami Niemcy to nie Polska gdzie się kupuję RS4 żeby nim na codzień jeździć ... U nas niektóre krajowe "nowe" rs4 mają więcej niż 100 tyś nalatane po 4 latach użytkowania . Zdarzają się wyjątki ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Nie znam, ale to żadne tłumaczenie
![]() Ja też jeżdżę w dżinsach i jeżdżę autem na codzień ( bo to Polska przecież ) i nie mam nic rozdartego. A apropos to ja mam chyba taki wyjątkowy egzemplarz, bo krajowy i nic nie podarte. PS Oczywiście to rozdarcie nie dyskwalifikuje auta, a podaje jedynie pod wątpliwość jego zadbanie. Poza tym jak ktoś ma ochotę zabulić do UC akcyzę to niech licytuje..... Powodzenia ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
po 300tysiacach moje Recaro w S4 wygladaly 10 razy lepiej, watpie by ktos przez 120t. czesciej wsiadal i wysiadal niz przez 300t.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
po 300tysiacach moje Recaro w S4 wygladaly 10 razy lepiej, watpie by ktos przez 120t. czesciej wsiadal i wysiadal niz przez 300t. Moze nie tyle czesciej co ktos wiekszy ![]() ![]() -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
hehee ważę 125 kg :-) samochód mam z 2001 roku 164 tysiące przebiegu = 9 lat - daje to ok 18 tysięcy rocznie (tylko jazda miejska max 10 km w jedną stronę)
wsiadam do samochodu ok 7 x dziennie i wysiadam tez 7 x :-) co daje nam 14 x 5000 wsiadań i wysiadań rocznie x 9 lat = 45 tysięcy razy i moj fotel nie wygląda kolorowo ![]() kolega 93 kg (tak przynajmniej zeznał) ma passata 2001 rok w skórze przelot 329 tysięcy (oczywiście diesel) = ok 36 tys rocznie - do pracy codziennie ma 40 km w jedną stronę tam siada przed kompem i po pracy wraca do domu 2 x w tygodniu zakupy itd wyliczyliśmy że srednio wsiada max 4 x dziennie i wysiada 4 x dziennie = 1460 wsiadań i wysiadań rocznie x 9 lat = 13 tysiecy beszcześcil fotel :-) z tego wynika ze pomimo ze ma 2 x większy przelot a 1/3 z tego co ja "beształ fotel" mało tego ilość godzin spędzonych w fotelu jest prawie identyczna bo kiedy ja stoję np w korku i wierce się nerwowo on do pracy jedzie autostradką 20 minut :-) wiem wiem nudziłem się bardzo zeby takie bzdury wypisywać ale tak jakoś wyszło i stwierdzam ze jego fotel wyglada lepiej :-) -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 March 2009 ![]() |
![]() musimy też wziąć pod uwagę wzrost... niscy maja bliżej przysunięty fotel - wchodząc i wychodząc bardziej oddziałują na tapicerkę konkluzja : niscy i tędzy, jeżdżący często po bułki masakrują stołek najbardziej ![]() -------------------- moment i moc by www.rperformance.pl
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 March 2009 Skąd: Kraków ![]() |
Cholera to teraz będą uważał bo ostatnio kupiłem furę od typa który tak właśnie wyglądał..
|
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Zna ktos moze to RS4 ? Cena atrakcyjna i bardzo ladnie wyglada , tylko przebieg torche spory... http://allegro.pl/audi-rs4-piekne-schwarz-...1308586620.html Jest to model z Bielska, właścicel twierdzi że bezwypadek, ale chyba coś tam było robione wychodzi z VIN. Jednak sprzegło było do wymiany z tego co pamiętam. Jak sprzedawałem swoje to Klient interesował się nim również. Jednak znowu moje trafiło na allegro, jak ktoś jest zainteresowany to warto. Łukasz zrobił nim tylko 3000km, sprzedaje z powodów osobistych. http://allegro.pl/rs4-audi-b7-4-2-fsi-mega...1335132304.html Jak ktoś jest zainteresowany to PW. Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Ktoś może coś powiedzieć o tej S4 B5 z Wieliczki?
http://otomoto.pl/audi-s4-audi-s4-2-7biturbo-C15962476.html ![]() CYTAT Cena (brutto): 31 500 PLN / 7 889 EUR (do negocjacji)
Kategoria: Sedan / Limuzyna Wersja:B5 Rok produkcji:1999 Przebieg w km:200 000 km Skrzynia biegów:manualna Moc:265 KM (195 kW) Pojemność skokowa:2671 cm³ Rodzaj paliwa:benzyna Kolor:srebrny-metallic Liczba drzwi:4/5 Kraj pochodzenia:Niemcy Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ksenony, ESP, światła przeciwmgłowe, reg. wysokość podwozia, przyciemniane szyby Dodatkowe informacje: bezwypadkowy, garażowany Opis pojazdu: Witam. Mam do sprzedania AUDI S4 2.7 BITURBO w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym. Samochód bezwypadkowy! Sprowadzony z Niemiec. W aucie zostało założone gwintowane zawieszenie firmy FK, 18 calowe felgi ABT, przyciemnione szyby folią antyrefleksyjną-antywłamaniową, zaciski przednie od RS4, nawiercane tarcze, tarcze sprzęgłowe od RS4, Turbo Timer, Wskaźnik BOOST doładowania turbin, program 321km/477Nm i wiele innych rzeczy, posiadam również książkę serwisową oraz komplet kluczyków. Więcej informacji udzielę telefonicznie 501-749-763 Zapraszam do oglądnięcia. Dane kontaktowe Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu. Polska , Wieliczka, tel.: +48 501749763 -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
miernik lakieru w reke i kogos kto ogarnia vaga, dla mnnie brakuje oslony pod szyba, na aku, reszta niby ok, Popros foto zegarow i panela
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
miernik lakieru w reke i kogos kto ogarnia vaga, dla mnnie brakuje oslony pod szyba, na aku, reszta niby ok, Popros foto zegarow i panela ![]() zna ktoś tą niebieską RS2 ??? Śmietnik czy warta zainteresowania ? http://otomoto.pl/audi-rs2-C15086787.html Audi RS2 * Następne ogłoszenie * Poprzednie ogłoszenie Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć * * * * Kliknij w miniaturkę, aby zmienić zdjęcie Cena (brutto): 38 000 PLN / 9 517 EUR Finanse: Rata 1 142 zł + OC Gratis - teraz to możliwe >> Sprawdź OtoKredyt Kategoria: Kombi Rok produkcji: 1996 Skrzynia biegów: manualna Moc: 315 KM (232 kW) Rodzaj paliwa: benzyna Kolor: niebieski Liczba drzwi: 4/5 Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany Kraj aktualnej rejestracji: Polska Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ksenony, tempomat, światła przeciwmgłowe, bagażnik na dach, blokada dyferencjału |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 01 June 2010 ![]() |
CYTAT Ktoś może coś powiedzieć o tej S4 B5 z Wieliczki? Kolega Kosiniak, przekonal Cię do esy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Przekonał, przekonał. Jak widać Kosiniak ma duży dar przekonywania
![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Ona jest taka 1999 jak ja tap madl . Nie ma oslony bo to przedlift 1998 r. Stare klamki , maly kierunek i brak oslony pod podszybiem.
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
A w Niemczech wpisują w dowód rok produkcji czy rok pierwszej rejestracji? Bo trochę to nieprawdopodobne, żeby po dzwonie wszystkie te elementy, łącznie z klamkami, zostały zdowngrade'owane.
-------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Z tego co kojarze rok produkcji . To jest przedlift na 100 % wiec zapewne 1998 jak pisalem wczesniej. Popros o vin i trzeba sprawdzic .
p.s. maly halogen + lampa dzielona na 100 % przedlift koniec kropka ide zjesc kolacje -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
zna ktoś tą niebieską RS2 ??? Śmietnik czy warta zainteresowania ? http://otomoto.pl/audi-rs2-C15086787.html Audi RS2 * Następne ogłoszenie * Poprzednie ogłoszenie Kliknij w zdjęcie, aby powiększyć * * * * Kliknij w miniaturkę, aby zmienić zdjęcie Cena (brutto): 38 000 PLN / 9 517 EUR Finanse: Rata 1 142 zł + OC Gratis - teraz to możliwe >> Sprawdź OtoKredyt Kategoria: Kombi Rok produkcji: 1996 Skrzynia biegów: manualna Moc: 315 KM (232 kW) Rodzaj paliwa: benzyna Kolor: niebieski Liczba drzwi: 4/5 Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany Kraj aktualnej rejestracji: Polska Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ksenony, tempomat, światła przeciwmgłowe, bagażnik na dach, blokada dyferencjału Po cenie wnioskuję że śmieć. Jak by była godna uwagi już by nie stała ![]() ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ona jest taka 1999 jak ja tap madl . Nie ma oslony bo to przedlift 1998 r. Stare klamki , maly kierunek i brak oslony pod podszybiem. OT: Pozamiatał chłop..... ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
bywaly takie ze w poliftowej bylo cos z przedlifta, np. zegary ale zeby odwrtonie to nie slyszalem. Zapewne ona jest pierwsza rejestracja 99, ale z vinu na bank jest 98
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
Z tego co kojarze rok produkcji . To jest przedlift na 100 % wiec zapewne 1998 jak pisalem wczesniej. Popros o vin i trzeba sprawdzic . p.s. maly halogen + lampa dzielona na 100 % przedlift koniec kropka ide zjesc kolacje w DE liczy sie rok produkcji. W Austrii wpisuja rejestracje. -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 01:54 |