![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 04 August 2010 ![]() |
Odnośnie S4 odcina, chłop pisze, że bezwypadek, a już na pierwszym zdjęciu widać, że zderzak coś nie teges zamontowany ![]() ![]() Cześć, Zaczne od tego, że eSka należy do mnie, zderzak jest pęknięty właśnie przy kratkach i złapałem go na trytki żeby nie zgubić kratek, nie mam totalnie czasu na sklejenie tego jak należy dlatego jest zastosowana taka prowizorka, a pękł po wjechaniu na górke z piasku. Co do bezwypadkowości to jest tak jak pisze, czyli auto nie miało żadnego dzwona, sam przed kupnem w marcu zeszłego roku badałem geometrie i powłoke lakierniczą bo kupując S4 nie chciałem krzywej wydmuszki spawanej z 3-ech. Co do filmiku to już się wypowiadałem na innych forach i tak w skrócie moge napisać tylko, że to była pijacka głupota pod hotelem w Bydgoszczy rok temu, która zdarzyła się jeden jedyny raz i choć wiem, że ciężko w to uwierzyć to po za tą wpadką na codzień auto jest użytkowane z należytą dbałością, nie jest kręcone na zimnym ani gaszone od razu po jeździe. Turbiny tak jak pisałem w aukcji są w dobrej kondycji, po programie każda pompuje równo dając ciśnienie 1 bar. W aukcji nie ma ani jednego słowa nieprawdy czy naciągania faktów. A że stoi długo na allegro to w dużej mierze wina okresu wakacyjnego, gdzie mało ludzi myśli o kupnie takiego auta a raczej wydatki kierujemy w strone wyjazdów itd. Gdybyście mieli pytania to walcie śmiało, naprawde nie mam nic do ukrycia. Natomiast jeżeli chcecie wieszać na mnie psy za debilną akcje z zeszłego roku to oświadczam, że nie mam zamiaru się na ten temat tu wypowiadać, na wszelkie inne pytania odpowiem chętnie. Pozdrawiam Kali |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 December 2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
Czy ktoś już oglądał tego RS'a (http://otomoto.pl/audi-rs4-C14418717.html) obiektywnym okiem?
Bo jak narazie to sami znajomi właściciela się wypowiadają ![]() Nie chciałbym na marne gonić do Łodzi żeby obejrzeć kolejne kombinowane auto... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Czy ktoś już oglądał tego RS'a (http://otomoto.pl/audi-rs4-C14418717.html) obiektywnym okiem? Bo jak narazie to sami znajomi właściciela się wypowiadają ![]() Nie chciałbym na marne gonić do Łodzi żeby obejrzeć kolejne kombinowane auto... Jak ktoś inny pojedzie jak to mówisz obejrzeć obiektywnym okiem - a auto będzie ok, to nie będziesz już miał po coś jechać. Ja rozumiem, jak się szuka auta za 10-15k zł, to się szuka nieopodal. Ale kupując RSa, a ten cenę ma jeszcze przyzwoitą o ile stan jest taki jak zakładamy to jaki problem do tej Łodzi pojechać? Bo nie piszesz nic, że brakuje Ci czasu, tylko nie chcesz jechać na marne...Ktoś ma to zrobić za Ciebie? Chcesz, by ktoś powiedział - "tak jedź, kupuj !" pojedziesz i kupisz podane na tacy? Ludzie nie kiedy mają po kilkanaście przejażdżek w różne strony Polski i wracają z niczym albo po roku coś odnajdują. To nie atak, tylko sam pomyśl... |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
RS już sprzedany podobno 2 dni temu. Już widziany był w Warszawie
![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 02 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Czy ktoś już oglądał tego RS'a (http://otomoto.pl/audi-rs4-C14418717.html) obiektywnym okiem? Bo jak narazie to sami znajomi właściciela się wypowiadają ![]() Nie chciałbym na marne gonić do Łodzi żeby obejrzeć kolejne kombinowane auto... Ja ogladałem , ale juz nie musisz jechac ![]() ![]() -------------------- Audi RS4 B5
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak wrażenia ? Zadowolony z zakupu
![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
gratki!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 14 December 2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
joker "jedź, kupuj" może nie. Ale również mogłem usłyszeć "nie jedź, nie kupuj bo ...(i tu konkretne argumenty)" pomogło by mi zaoszczędzić czas. Jak by takich argumentów nie bylo, to bym pojechał.
Cinekv6, gratuluje |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 02 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Na razie jestem, mam nadzieje ze tak zostanie ![]() Generalnie to nie planowałem zakupu takiego auta , ogłoszenie znalazłem tu w tym temacie w poniedziałek, jeszcze tego samego dnia bylem na wstepnych ogledzinach , nastepnego dnia na finalnych i tak to sie skonczylo ![]() Jesli chodzi o wrazenia z jazdy to dla mnie poprostu cos zupelnie nowego, wczesiej mialem 250konnego gtka , ale to wogole nie ma porownania ![]() ![]() -------------------- Audi RS4 B5
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: łódź ![]() |
bo stoi juz u mnie cool.gif
Wielkie Gratulacje szkoda że odjechała z łodzi bo piekna sztuka!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Kolega nie miał takich argumentów kupił i jest zadowolony
![]() -------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
joker "jedź, kupuj" może nie. Ale również mogłem usłyszeć "nie jedź, nie kupuj bo ...(i tu konkretne argumenty)" pomogło by mi zaoszczędzić czas. Jak by takich argumentów nie bylo, to bym pojechał. Ok, ale z doświadczenia wiem, że jak się słyszy o dobrej sztuce (nie ważne kto o tym mówi, przecież później nie nabiorą wody w usta ludzie) to się nie pyta publicznie tylko jedzie tak szybko jak to możliwe. Tu właśnie nie miałeś argumentów by nie jechać, tylko kilka postów, mówiących że godna. Nie mówiąc o znajomych to ja sam przejebałem tak dwa auta :/ (dlatego, że zwlekałem) Z resztą sam widzisz. |
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
gratulacje zakupu - gdyby to auto pojawiło się do sprzedaży dwa/trzy miesiące temu nie zastanawiał bym się nawet sekundy i pobrał rsa zamiast mpsa...
Gratulacje zakupu - z opisu i zeznań wynika, że sztuka trafia się rzadko! t. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Ja ogladałem , ale juz nie musisz jechac ![]() ![]() Graty ![]() Zarejestruj się na www.sportaudi.pl i wpadaj na najbliższego spota się pochwalić. -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 02 May 2004 Skąd: Z centrum dowodzenia Światem ![]() |
no no gratulacje
![]() ja jak szukalem auta to moje zostalo wystawione we wt. a wsrode telefonicznie meczylem wlascicieli a w czw. rano bylo juz moje ![]() 2-3 raz tez mi okazja zniknela sprzed nosa... ![]() A takiego RS'a tylko pogratulowac !!! ![]() -------------------- Mini Cooper S - 2005r Full opcja , bezwypadek , 43000km | FOR SALE 36900zl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Mi jak sie trafiła ładna sztuka to dymałem po nią na kacu 400km w jedną stronę starym dostawczakiem +laweta, więc ..tłumaczenie brak czasu jest dla mnie mało przekonywujące
Ze znajomymi po samochody jeździłem praktycznie w każdy zakątek Polski .....jak się wydaje kase +20 tyś pln-ów to koszt 500pln na podróż można poświęcić ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Jak ktoś ma zaburzony proces decyzyjny to nawet bedzie się zastanawiał czy warto papier toaletowy kupić.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
i zdecydowanie o tym jest temat panowie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
Czuje sie winny że wstawiłem Kteinowego RS'a - a mógł zostać w Łodzi
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 14 June 2009 Skąd: ściecin ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |