![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 09 May 2009 ![]() |
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12971848
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, cena podejrzanie niska. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 29 September 2008 ![]() |
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12971848 ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, cena podejrzanie niska. ogłoszenie z powyższego linka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 11 April 2005 ![]() |
Coś troche za bardzo zdarte te fotele z tyłu. Wyglądają jakby je ktoś wyprał w pralce i wysuszył na słońcu.. Jeszcze takich zniszczonych to nie widziałem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12971848 ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, cena podejrzanie niska. Ten boczek drzwi kierowcy to jakiś śmiechaśny jest bardzo... Ogólnie to tapicerka woła o pomstę do nieba. I przód na bank był ruszany, nawet jest źle spasowany zderzak od strony kierowcy, widać to na zdjęciu od przodu. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 08 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Tak samo chyba zderzak tyl z prawej. Generalnie to cos polepiony.
-------------------- Omega B Irmscher X20XEV
Corsa C GSi Z18XE Omega Evo500 C30NE/SE Szybciej wyglądają, niż jeżdżą. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Tak samo chyba zderzak tyl z prawej. Generalnie to cos polepiony. Jak spora część aut z włoch, do tego historii żadnej sie nie dostanie ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 09 May 2009 ![]() |
zderzak zwrocil moja uwage, szczegolnie widac na zdjeciu od frontu, ze cos jest nie halo z prawej strony, no nic jak bede mial czas to podjade i obejrze, ale nie nastawiam sie na igielke
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 January 2009 ![]() |
Ja tylko dodam, ze tapicerki samochodow z Włoch sa zawsze bardziej zuzyte. Szczegolnie skora i alcantara wyglada jak po duzo wiekszym przebiegu.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 February 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Spytaj jeszcze raz, poprawnie, to napewno dostaniesz odpowiedź.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
na a3club załóż konto, tam jest omówiony ten egzemplarz bardzo dokładnie
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 07 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Zdlubany egzemplarz. Zna ktos:
http://moto.allegro.pl/item1058431466_audi...km_i_500nm.html |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Mam do kupienia S6 C5 2001 pokradzieżową - brak możliwości odpalenia
w aucie brak komputera, immobilizera oraz stacyjki warto się w takie coś ładować? jak wygląda sprawa z "uzupełnieniem" tych części oraz uruchomieniem auta? -------------------- E34 M5 Touring!
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 24 August 2007 Skąd: Rz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 April 2004 ![]() |
Było już cytowane w tym wątku, przejrzyj wcześniejsze posty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
ludzie uzywajcie czasem rozumu, to nie boli.....................
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Sytuacja życiowa zmusza mnie niestety do sprzedania mojej S4 B6 avant tiptronic. Po ostatnich zabiegach bardzo dobrze mi się nią jezdzi, ale niestety... kase potrzebuje. Nie długo pojawi się ogłoszenie, ale może ktoś poszukuje takiego samochodu. Cena nie bedzie wyższa niż 55.000 PLN, za chwilę zmienię koncówki kierwonicze i łaczniki z przodu. Jesli ktośchce podesle zdjęcia, VIN i wyposażenie na meila.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 14 June 2009 Skąd: ściecin ![]() |
witam,
wiem, że kilka osób obejrzało już poniższe eSs: http://www.racingforum.pl/Audi-S4-Avant-27...rbo-t78528.html był podpięty vag, cośtam wypluł niby niegroźne banały, interesuje mnie jednak co to autko jest warte po dokładnym przetrzepaniu przez naprawdę kumatych kolegów - zwłaszcza, że ogłoszenie dość długo już wisi ![]() będę naprawdę baaardzo wdzięczny za wszelkie info - tu lub na priv czy mail: 7gsi@wp.pl do auta mam ponad 500km w 1 stronę... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
CYTAT Auto jest naprawde baaardzo ladne i mimo swojego wieku to az dziwne ze tak dlugo sie nie moze sprzedac. 1. wszystkie szyby ori audi 2. lakier bardzo ladnie utrzymany gdzieniegdzie lekkie przycierki ale ogolnie bardzo dobry stan 3. auto totalnie seria , na zime wymienilbym g12 bo widac ze ktos zle rozrobil z koncetratu 4. czyste wnetrze , nie zniszczone chociaz na skorach juz lekko widac swoje lata 5. auto ma 2 bledy .. egt + czujnik polozenia walka ..... standart czyli ok 500 zl dodatkowo 6. zawieszenie bez luzow itp pracuje cicho i ladnie 7. przytarte felgi widac ze ktos sie otarl o kraweznik prawa strona. 8. tylna klapa tak jak jest napisane byla wymieniana oraz tylny zderzak jest od zwyklej wersji a nie s4. reasumujac za 21500 pln ( bo za tyle odda ) auto w ladnym stanie . Napewno jest to dobra propozycja .Wlasciciel to normalny czlowiek widac ze nie zaden rzeznik z wypizdziewa dolnego dla ktorego priorytetem jest wykrecenie baczka pod remiza, albo wjebanie do odcinki na zimnym silniku Uwierz mi że to słowa człowieka który ogarnia 2.7 BiT jak mało kto.... Ciekaw jestem ile osób zapyta jeszcze o to auto zanim znajdzie swojego nowego właściciela? -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 14 June 2009 Skąd: ściecin ![]() |
Uwierz mi że to słowa człowieka który ogarnia 2.7 BiT jak mało kto.... Ciekaw jestem ile osób zapyta jeszcze o to auto zanim znajdzie swojego nowego właściciela? dziękuję. przewaliłem od początku cały ten wątek - ale tego co zacytowałeś nie znalazłem, jakoś umknęło ![]() jeszcze raz dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 10:32 |