![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
u mnie spalanie (tyle ze ja mam 4 sondy i podobno bardziej ekologiczno/ekonomiczny samochód)przy normalnej jeździe po chipsie ok 310/320 KM - jazda tylko miejska (normalna) max 13 litrów bez stania w korkach - normalnie od świateł do świateł - trasa jazda do 160 km/h 12 litrów na K04 nie ma o czym mówić - jak się ktoś decyduje na taką modę lub kupuje taki samochód to nie powinien spalania brać nawet pod uwagę :-)
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
myslalem, ze to troche wiecej pali.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
na dniach mam zamiar kupic auto i interesuje mnie miedzyinnymi S4 rs blau z czarno-niebieska skora
jakby co to prosze o cynk ![]() -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
ta pierwsza jezdzi po mojej wsi (zreszta fotki na parkingu pobliskiej zelazowej woli), moge tylko powiedziec, ze ladnie wyglada z zewnatrz (nie wiem czy nie swiezo malowana bo lakier blyszczy sie strasznie), ladnie chodzi, nie kopci i jak sie jedzie za nia wydaje sie, ze jest prosta ![]() ![]() To auto jest kolejnym wałkiem ( przynajmniej od strony formalnej ). Wcześniej 3 lata podobno jeździło w Toruniu, a teraz znajomy z Torunia dał znajomemu z Żelazowej Woli żeby je sprzedał ( dlatego widzisz je dopiero od miesiąca ) bo sam podobno nie ma czasu ![]() ![]() ![]() ![]() Kuźwa, ale wszyscy nieczasowi ![]() Pozdro -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
To auto jest kolejnym wałkiem ( przynajmniej od strony formalnej ). Wcześniej 3 lata podobno jeździło w Toruniu, a teraz znajomy z Torunia dał znajomemu z Żelazowej Woli żeby je sprzedał ( dlatego widzisz je dopiero od miesiąca ) bo sam podobno nie ma czasu ![]() ![]() ![]() ![]() Kuźwa, ale wszyscy nieczasowi ![]() Pozdro wklejajcie zdjecia/opisy, zeby bylo wiadomo o jakie auto chodzi. ![]() KOD Audi S4 Audi S4 BITURBO 310KONI FULL OWydrukuj ofertę
Cena (brutto): 29 800 PLN / 7 410 EUR (do negocjacji) Kategoria: Kombi Informacje: Rok produkcji: 2000, 188 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 310 KM (228 kW), Pojemność skokowa: 2700 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska. Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, system nawigacji, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ksenony, tempomat, podgrzewane fotele, ESP, światła przeciwmgłowe Dodatkowe informacje: bezwypadkowy, garażowany Opis pojazdu: WITAM Do sprzedania malo spotykany i rzadki okaz jakim jest AUDI S4 QUATTRO AVANT po liftingu o pojemności 2700cm V6 BiTURBO HARTMAN MOTOR SPORT 310KM 490Nm chiptuning. Samochód jest w idealnym stanie mechanicznym jak i wizualnym. Full Opcja: - KLIMATYZACJA TYPU CLIMATRONIK - 10 PODUSZEK POWIETRZNYCH - CZARNA SKÓRZANA TAPICERKA - ABS - ESP - KONTROLA TRAKCJI - PODGRZEWANE FOTELE - 4 ELEKTRYCZNE SZYBY - NAWIGACJA +TV - ELEKTRYCZNE LUSTERKA - CZ z pilotem - ALUFELGI - Czarna podsufitka - System audio - 6 STOPNIOWA SKRZYNIA BIEGÓW Ważny przegląd techniczny oraz OC. STAN PERFEKCYJNY ZAREJESTROWANY W POLSCE. NIE WYMAGA ZADNEGO WKLADU FINANSOWEGO. AUTO GODNE UWAGI. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dane kontaktowe Polska , okolice warszawy (woj. mazowieckie), tel.: +48 513 153957 |
|
|
![]()
|
|
Tak na szybko ( zdjęcia wkleję wieczorkiem )
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12074027 Klon ???!!! -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 27 September 2009 Skąd: W-wa/Ursynów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
moderator powinien kasować takie posty z linkami z ottomoto i z allegro
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 30 August 2007 Skąd: Praha ![]() |
u mnie spalanie (tyle ze ja mam 4 sondy i podobno bardziej ekologiczno/ekonomiczny samochód)przy normalnej jeździe po chipsie ok 310/320 KM - jazda tylko miejska (normalna) max 13 litrów bez stania w korkach - normalnie od świateł do świateł - trasa jazda do 160 km/h 12 litrów na K04 nie ma o czym mówić - jak się ktoś decyduje na taką modę lub kupuje taki samochód to nie powinien spalania brać nawet pod uwagę :-) Co do spalania na KO4 to nie jest tak źle. Załozyłem kit AWE RSK04 do mojej S4 jakis czas temu i spalanie mam na poziomie 12-13 litrow (w cyklu mieszanym). http://www.motostat.pl/member/vehicles/stats/id/16472 Inna sprawa ze mieszkam w czeskiej Pradze gdzie drogi są troche inne i jeździ sie troche inaczej, Slawek PS: moj max był około 19l/100km - z Prahy na tor w Brnie w 45 min. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
no nie wiem
![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 30 August 2007 Skąd: Praha ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
jak sie goni to 1.8T spali pod 15 ;D
-------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
OT
moderator powinien kasować takie posty z linkami z ottomoto i z allegro moderatorzy nie mają zbyt wiele czasu, bo zwróćcie uwagę ile postów dziennie wszyscy piszemy. jakby chcieli czytać wszystko od dechy do dechy, to kilku musiałoby mieć tu stały etat + nadgodziny. dlatego mam taki pomysł, żeby kosiniak - jako pomysłodawca i założyciel tego wątku - pomógł trochę modom i dał im znać, co i gdzie skasować itd. i sam troche poedytował posty niereformowalnych userów. w ogole uprawnienie moda na ten wątek by mu się przydało i niech pilnuje porządku, jak nie upilnuje, to "wakacje" na miesiąc ![]() jak sie goni to 1.8T spali pod 15 ;D ja (2,0 turbo) kilka razy spaliłem prawie cały zbiornik w ~80km, więc nie chodzi o to, czy się goni, tylko czy jadąc "zgodnie z przepisami" da radę spalić małą ilość paliwa. w s4 2,7bT owszem da się mało spalić, nawet bardzo mało w porównaniu do innych aut o podobnej mocy. EOT -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
panowie , od jutra jestem zmuszony jezdzic moim bmw bez turbo ze stopniem sprezenia 7.49:1
![]() jestem bardzo zainteresowany S4 B5, moze byc kombi , aby nie zielona , jak juz mowilem dajcie znac jak ktos zna cos godnego uwagi -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Panowie warta uwagi sztuka ( moje ogłoszenie)
witam mam do sprzedania Audi RS4 model B5 ( po lifcie, kolor srebrny grafit).Kupiony od pierwszego właściciela(samochód kupiony w Szwajcarii w salonie), samochód do oglądnięcia w Krakowie.Niedawno odwiedził hamownię i wykresik pokazał zdrowe 379,5 km, po kuracji auto legitymuję się mocą 420 km.kontakt telefonicznie pod numerem 506-255-301 . Dokładniejsze informacje telefonicznie. Nie ma ogłoszenia na Allegro, bo chciałbym aby autko trafiło w ręce maniaka, a nie handlarza,a uważam że na tym forum ktoś taki się znajdzie. pozdrawiam cena 54 tyś zł |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Kolego - opis, rocznik, przebieg, zdjęcia.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Cukierrr...
![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Kraków ![]() |
zdjęcia i opis wrzucę dzisiaj wieczorem bo narazie mam mała awarię powodziową
|
|
|
![]()
|
|
zdjęcia i opis wrzucę dzisiaj wieczorem bo narazie mam mała awarię powodziową Ale RS-a nie zalewa? ![]() Pozdr Arek -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 15:50 |