![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Moze wlasnie dlatego ze cena za niska i ludzie się boją ![]() Zrób ładne zdjęcia i cene 32k dla testu i zobacz co będzie ![]() Też tak na początku kombinowałem, dałem cene ok. 30.000 do negocjacji, ZERO odzewu, jak się pytam ludzi to eeee ja szukam w sedanie, eeee ja szukam po lifcie itp. itd. Tersz już mi się tak nie pali, Teść srzedał swoje auto i jeździ S4, jak sie sprzeda dobrze, jak nie trudno.... -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Poajwiły się dwie nowe esunie na alledrogo:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12571978 http://moto.allegro.pl/item1009761992_audi...avi_recaro.html Ktoś oglądał / wie/ słyszał itp nt tych konkretnych egzemplarzy? Pozdro -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
ta pierwsza jezdzi po mojej wsi (zreszta fotki na parkingu pobliskiej zelazowej woli), moge tylko powiedziec, ze ladnie wyglada z zewnatrz (nie wiem czy nie swiezo malowana bo lakier blyszczy sie strasznie), ladnie chodzi, nie kopci i jak sie jedzie za nia wydaje sie, ze jest prosta
![]() ![]() -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 June 2004 Skąd: dziesiąta/sławinek ![]() |
jeśli chodzi o to drugie ogłoszenie to auto kiedyś jeździło po Lublinie, nie znam dokładnie stanu technicznego ale z tego co widziałem(jeszcze za czasów poprzedniego właściciela) to ładna była...
-------------------- Audi S2 ABY/ RS6 / Porsche 911 Turbo X50 Techart kit
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
jesli auto z lublina,to bylo rozbite
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
byle Norbiego
![]() |
|
|
![]()
|
|
warto ? bo cena dość dobra
![]() |
|
|
![]()
|
|
a to juz niech Norbi sam sie wypowie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Oj znam, znam
![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Czy na serio jest w takiej kondycji jak on mówi? Miało jakieś bolączki/problemy? Cena jest odpowiednia? Powiedz ogólnie co wiesz...
|
|
|
![]()
|
|
Bolączki wszystkie przed sprzedażą usunąłem. Była kiepska skrzynia, więc poszła od RS4, chciałem wyeliminować uderzenia przy zmainach biegów wymieniając dyfer, podporę wału, przeguby, ale niestety nadal lekkie uderzenia pozostały. O auto dbałem przesadnie, wymieniane turbiny były dwa razy, co teraz tam siedzi nie wiem. Przebieg na 100% ori. Jak ja kupiem miała 205tys, a historia w niemcowni była do 195tys. Sprzedałem jak miała chyba 240 tys.Nie była rozbita to pewne, wszędzie poza lewymi tylnymi drzwiami lakier równy. Tylne drzwi wymienione w niemczech w ASO. Mierzona na ramie, geometria, wszystko ok. na fotkach widze ,że środek(konsola) wymieniona na poliftową to na plus. Zawias Bilsteina B6 już pewnie wymęczony, bo zakładałem go dawno , turbiny jeżeli nie wymieniane też już pewnie mają kres swoich sił, ale to musiałbyś zweryfikować. Czasy na 1/4 kręciła w granicach 13,6. Hamownia to 321KM. Zadaj konkretne pytania, bo już nie pamiętam co tam było robione, a robiłem w niej sporo. na 100% wsadzałem coolery od RS-a
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki Norbi za odp. Właśnie chodziło mi o taką odpowiedź jak napisałeś. Pan Artur piszę tak że stan wydaje się tak super że lepiej być nie może dlatego wolałem to zweryfikować
![]() Napisał mi coś takiego: Witam, Przebieg 260tys. km (pełna dokumentacja i jest to przebieg autentyczny a nie jak niektórych s4 na allegro). Rozrząd robiony 15tys.km temu (do potwierdzenia serwisowane od 2006 w jednym miejscu w znanej firmie tuningowej). Silnik się nie poci jest w idealnym stanie. Auto jest bezwypadkowe co jest bardzo ważne w tego typu samochodach (daje absolutna gwarancje ze nie ma ani grama szpachli). Sprzedaje wyłącznie z powodów finansowych. pozdrawiam, Artur --------------- |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Panowie a mnie interesują koszty utrzymania takiej S4 B5, a mianowicie jak to wygląda w praktyce?
Ile trzeba szykować na ubezpieczenie oc + ac ? Ile was to kosztuje/owało ? Ile przedstawia się spalanie w mieście i na trasie ? Wartości podczas upalania mnie nie interesują. Zawieszenie ? Tutaj rozumiem, że jest takie same jak w A4 i koszty gum, łączników etc takie same ? No i ogólnie, czy przy zadbanym w miarę egzemplarzu można jechać w trasę i nie myśleć, że po drodze coś padnie ? Norbi, Kosiniak, Sportmile - liczę na wasze odpowiedzi ![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Ja też moge coś powiedzieć,latam eska jakieś 2,5 roku
![]() ![]() ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 20 May 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT Dzięki Norbi za odp. Właśnie chodziło mi o taką odpowiedź jak napisałeś. Pan Artur piszę tak że stan wydaje się tak super że lepiej być nie może dlatego wolałem to zweryfikować smile.gif Napisał mi coś takiego: Witam, Przebieg 260tys. km (pełna dokumentacja i jest to przebieg autentyczny a nie jak niektórych s4 na allegro). Rozrząd robiony 15tys.km temu (do potwierdzenia serwisowane od 2006 w jednym miejscu w znanej firmie tuningowej). Silnik się nie poci jest w idealnym stanie. Auto jest bezwypadkowe co jest bardzo ważne w tego typu samochodach (daje absolutna gwarancje ze nie ma ani grama szpachli). Sprzedaje wyłącznie z powodów finansowych. pozdrawiam, Artur Witam, Jestem właścicielem srebrnej S4 (byłego autka Norbiego). Nie rozumiem stwierdzenia użytkownika Plasma555 "Pan Artur piszę tak że stan wydaje się tak super że lepiej być nie może dlatego wolałem to zweryfikować". Za to co jest napisane w ogłoszeniu absolutnie gwarantuje (Norbi dbał bardzo o S4 a ja również na nim nie oszczędzałem). Autko ma swoje lata ale na swój wiek i porównując inne S4 jest to naprawdę autko warte uwagi (jest absolutnie bezwypadkowe, silnik jest zdrowy gotowy do dalszych modyfikacji). Dla zainteresowanych odpowiem na wszelkie pytania. |
|
|
![]()
|
|
srednie spalanie ok 14-15l na trasie nie udalo mi sie zejsc ponizej 11, ubezp. zalezne od regionu Polski ale takie same jak dla kazdego auta powyzej 2000ccm. Jezeli trafisz na zadbana to nie ma opjci zeby cos cie zaskoczylo po drodze!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
utrzymanie takiego auta w tych czasam to śmiech
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam, Jestem właścicielem srebrnej S4 (byłego autka Norbiego). Nie rozumiem stwierdzenia użytkownika Plasma555 "Pan Artur piszę tak że stan wydaje się tak super że lepiej być nie może dlatego wolałem to zweryfikować". Za to co jest napisane w ogłoszeniu absolutnie gwarantuje (Norbi dbał bardzo o S4 a ja również na nim nie oszczędzałem). Autko ma swoje lata ale na swój wiek i porównując inne S4 jest to naprawdę autko warte uwagi (jest absolutnie bezwypadkowe, silnik jest zdrowy gotowy do dalszych modyfikacji). Dla zainteresowanych odpowiem na wszelkie pytania. Mi średnio pali 12, trasa 9 a po mieście w 100% nigdy nie wyjeździłem baku węc sie nie wypowiadam. -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
Panowie a mnie interesują koszty utrzymania takiej S4 B5, a mianowicie jak to wygląda w praktyce? Ile trzeba szykować na ubezpieczenie oc + ac ? Ile was to kosztuje/owało ? Ile przedstawia się spalanie w mieście i na trasie ? Wartości podczas upalania mnie nie interesują. Zawieszenie ? Tutaj rozumiem, że jest takie same jak w A4 i koszty gum, łączników etc takie same ? No i ogólnie, czy przy zadbanym w miarę egzemplarzu można jechać w trasę i nie myśleć, że po drodze coś padnie ? Norbi, Kosiniak, Sportmile - liczę na wasze odpowiedzi ![]() OC to było w moim przypadku 500zł rok w AC nigdy się nie bawiłem, spalanie w mieście bo tylko tam się poruszałem to max 15.5l wyliczając z natury, nie z kompa bo w takie wyliczanie nie wierze. Zawieszenie tak jak napisałeś, kiedyś tam w Sportmile wymieniałem kompletnie wszystko z przodu (wahacze, końcówki drążków) 1100 zeta bodajże. Przez 3 lata eksploatacji nigdy nie stanąłem na drodze z powodu awarii, ewentualnie po killowaniu kiedy padła turbina wolno jadąc dojechałem do warsztatu. Zawsze będe polecał ten samochody pomimo,że to stare autka. Silniki są bardzo wytrzymałe i bezawaryjne. -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 15:53 |