![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
Cena sukcesywnie spada, więc chyba nie jest tak kolorowo jak w ogłoszeniu... Poza tym żeby komuś opłacało się puścić ją za 24500 musiałby ją kupić za max 5000 ojro biorąc pod uwagę akcyzę i inny shit, a za tyle na zachodzie nie kupuje się zdrowej eSy moje auto tez ma teraz cene nizsza o chyba 3 czy 4 tysiace niz jak ja wystawialem na poczatku. moim zdaniem nie jest to zaden wyznacznik. dodatkowo, mozna kupic auto sporo taniej, jesli ma jakis defekt. bardzo mozliwe, ze cos bylo uszkodzone, kolega kupil, zrobil i sprzedaje relatywnie tanio. no i euro spada, wiec mozna robic przeceny. ![]() nie znam ani wasciciela ani auta, tylko tak sobie gdybam. pozdr. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
plasma555 pisałem o tej Sce, z tego co pamiętam w Carfaxie miała że pokradzieżowa, i jeszcze coś tam, dziwna sprawa że dalej stoi, w tamtym roku miałem ją jechać sprawdzić, ale dobrze że wybrałem inną
![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
LCQ też się zastanawiam. Skoro auto forumowe to powinno już pójść. Z drugiej strony auto stoi w komisie gdzie ich prowizja wynosi 5.000zł !!!!!
![]() A nie pamiętasz co tam było jeszcze? Jak wyglądał po kradzieży? No i czy przebieg nie jest za duży jak na biturbo? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
a co to za przebieg? znam takie po 300-400tys i zapewniam cie ze motory w lepszym stanie niz niejedne po 100!
|
|
|
![]()
|
|
nie no żaden. Pytam się tylko. To raczej normalny przebieg jak na ten rok. Nie znam możliwości tego silnika.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
coś tam koleś kiedyś mówił że zderzak był walnięty, trzeba by podjechać sprawdzić, ale jakoś nie przekonuje mnie to auto, chodź mogę się mylić, jesli jesteś poważnie zainteresowany, to poproś kogoś by podjechał sprawdzić, bo przez takie wypytywanie to się nigdy nie dowiesz prawdy
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
Odpisał mi Pan od niebieskiej S4:
"Witam, książki nie posiadam, nie posiadał jej także poprzedni właściciel, ja nic nie malowałem w tym samochodzie, co się działo wcześniej - nie jestem Panu w stanie napisać - auto nie jest nowe, więc nie zagwarantuję, że było lub nie było coś malowane czy nie. Kolor jest jednolity, elementy nie różnią się odcieniami. Napędy działają jak trzeba - auto naprawdę dobrze jeździ, nie zrywa opon, nie jedzie bokiem gdy chcę jechać na wprost:) ani nie zostawia czterech śladów. Skrzynia nie szarpie, nie haczy czy też nie wydaje jakiś niepokojących dźwięków czy tym podobnych rzeczy. Rozrząd przydałoby się niebawem wymienić, ani ja, ani mój poprzednik tego nie zrobiliśmy, a wg zaleceń serwisu wypadałoby go zrobić przy 240 tys.km. NIe jestem użytkownikiem tego serwisu, nawet nie wiedziałem, ze taki istnieje.Nie jestem jakimś tam fanatykiem S4, po prostu chciałem pojeździć sobie szybkim autem i mieć możliwość przewożenia w razie potrzeby ludzi w miarę komfortowych warunkach. Myślę, że cena jest atrakcyjna i warto się zastanowić. Pozdrawiam." Okazuje się więc że to nie do końca jest auto forumowe .... nie ma rozrządu, tylnie szyby się nie otwierają, przebieg i wspomaganie szwankuje - to ze złych rzeczy. Dobra jest taka że jest to S4:), chip i wydech MTM + full opcja. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
"ja nic nie malowałem w tym samochodzie, co się działo wcześniej - nie
jestem Panu w stanie napisać - auto nie jest nowe, więc nie zagwarantuję, że było lub nie było coś malowane czy nie." To pewnie cos bylo malowane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
ale to takie dziwne ze w 10letnim aucie cos bylo robione?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: CH / PL ![]() |
dziwne gdyby nie było...
-------------------- 996 tt / M. Gransport
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 19 October 2008 ![]() |
O ile to jest faktycznie auto, które znam a nie podobne - chociaż szczegóły się zgadzają - to miało drobną przygodę u nas w kraju - przejechało po takich cienkich słupkach przy ulicy i ścięło znak. Nie były to jakieś dramatyczne uszkodzenia - obtarty lewy błotnik, pęknięty zderzak i lewa lampa. Trochę gorzej to wyglądało od spodu, bo wyleciał ic'ek, zawieszenie lewego przodu, chłodnica i trochę przewodów. Przed sprowadzeniem miała chyba bity tył.
Powyższe do potwierdzenia, bo nie dam sobie nic uciąć, że to jest TO auto. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 28 May 2007 Skąd: torun/wawa ![]() |
Odradzam to niebieskie s4 mtm ....
![]() przez ponad rok był w rękach znajomych. Lewy tył podłużnica krzywa... to co kolega opisał przodem również od spodu dostała. Jak ktokolwiek dalej ma ochotę kupić te s4 zapraszam na priv opiszę więcej bo teraz nie mam czasu. Ale poszukajcie czegoś ciekawszego serio! auto total rzeźba. Jedyne co latało fajnie ;D |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
ale to takie dziwne ze w 10letnim aucie cos bylo robione? Dla mnie nie,samochod swoje lata ma,zapewne wiekszosc czasu jezdzil szybko to i dzwon prawdopodobny. Odnioslem sie tylko do wypowiedzi sprzedajacego, ile razy slyszalem taki tekst to zawsze sie okazywalo ze auto mialo jakas kolizje/wypadek wiec raczej nie ma co sie nastawiac na bezwypadek w tym przypadku.Co potwierdzaja wypowiedzi kolegow ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ja pier...... ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 23 October 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Słodki co ? Tylko w tym stanie to już szkoda jeździć, schować i oglądać ;-) Idealna żeby zrobić na złość SIDowi i wycisnąć 800 KM ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
A ja wychodzę z założenia ,ze auto jak nie jeździ to sie więcej sypie
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
A ja wychodzę z założenia ,ze auto jak nie jeździ to sie więcej sypie ![]() Ale to auto jeździło ![]() ![]() ![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 23 October 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 09 February 2008 ![]() |
nie ,ten rs ma dopiero co dotary silnik patrząc na przebieg,raczej nie widział czerwonego pola,upalania itp.. wiec jest doskonała bazą do modów.Eot
-------------------- 1.8T
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 21:31 |