![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
nie no jest idealne hehehhe . Ze jeszcze ktos sie lapie na takie bzdury. Wyglada to tak . Piszesz do goscia on ci mowi jest idealne bla bla bla ale ze mial duzo chetnych ale woli zobaczyc czy masz kase bo mial wiele chetnych i kaze ci wplacic na western union i przyjechac po auto. Tylko .... ze gosc podrabia twoj dane i wyplaca to kase z western a ty jestes bez auta i bez kasy
![]() PS albo sie pomylil o zera i kosztuje 35 tys euro -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Przy normalnym aucie to może być jak mówisz ale tutaj mamy mocno zmodzony silnik. Raczej cena 35k ojro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
Kasy nigdy bym nie wpłacił komuś za granicą nie widząc auta ani wlaściciela....trzeba być idiotą żeby tak zrobić.
Jednak patrząc się na cenę może to być też błąd jak mówicie.... |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 31 May 2006 Skąd: Lublin ![]() |
Czy któraś z poniższych "esek" jest warta uwagi, czy to po prostu trupy czekające na skuszonego ceną amatora ??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12308640 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11147740 -------------------- Fiat Coupe 20vt+ ;))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
O tej bordowej było już pisane strona/dwie wcześniej.
Pozdro Edit: było pisane kilka stron wcześniej http://www.racingforum.pl/index.php?s=&...st&p=792987 |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
Wtrace sie do tematu ...
Obserwuje rynek S-ek od jakiegos czasu a rynkami jakie mnie glownie interesuja sa Szwecja , Polska no i oczywiscie Niemcy. Ku memu zdziwieniu w polsce S-ki sa najtansze. Co za tym przemawia ? Wydaje mi sie to dziwnie podejrzane . Szwecja jest krajem najdrozszym ale sadze ze chyba warto dolozyc te pare Euro za pewne auto . Poprawcie mnie jezeli poprostu to tylko moje odczucie . -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
W takim razie bordowa odpada. A ta czarna z Krakowa? Ma ktoś jakąś ładną eskę z forumowiczów?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
W takim razie bordowa odpada. A ta czarna z Krakowa? Ma ktoś jakąś ładną eskę z forumowiczów? Za niedługi czas pojawi się w sprzedaży naprawdę godna uwagi eSa. Człowiek który ją nabył jest urzednikiem warszawskim(spokojnego usposobienia gość w okularach ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
Norbi, brzmi to jak scenariusz taniego thrillera
![]() -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() To bardziej zakrawa na scenarjusz, tyle że komedii. Tak czy inaczej aftko fajne. Na aukcjach też ma pojawić się moja była, z tym że zrobiona na 321KM a to chyba nie każdemu lubiącemu dłubnąć odpowiada. ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
jest czarna kombi od ktoregos z forumowiczow.
http://allegro.pl/item977237051_otomoto_au...i_przebieg.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
a czyja to niby? niedawno przywieziona a foty grudniowe :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
pewnie ogloszenie wznawiane, bez zmian-z automatu.
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
a czyja to niby? niedawno przywieziona a foty grudniowe :/ nie pamietam nazwy, ale kojarzy mi sie "MAXX" albo cos podobnego. bylo ogloszenie na forum i chyba nawet w tym temacie kolega sie wpisywal. EDIT: linek |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
nie pamietam nazwy, ale kojarzy mi sie "MAXX" albo cos podobnego. bylo ogloszenie na forum i chyba nawet w tym temacie kolega sie wpisywal. EDIT: linek Cena sukcesywnie spada, więc chyba nie jest tak kolorowo jak w ogłoszeniu... Poza tym żeby komuś opłacało się puścić ją za 24500 musiałby ją kupić za max 5000 ojro biorąc pod uwagę akcyzę i inny shit, a za tyle na zachodzie nie kupuje się zdrowej eSy -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Nie zaznaczone,że bezwypadek.
Nie oszukujmy się to nie jest 1,9TDi gdzie kupca znajduje się ot tak. Na takie auto trzeba amatora. -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
http://www.allegro.pl/item976961275_audi_s...bose_klima.html niebieskie S4 MTM z Warszawy.
Jest 1 post na 6stronie i żadnej opinii co do samego auta...tylko że KOMIS to złodzieje i przekręty. Podobno auto forumowicza a4club.eu jednak nie mogę tam nic znaleźć na jego temat. Jak ktoś ma jakieś info to proszę o odpowiedź. ![]() By plasma555, shot with DSC-T30 at 2010-04-07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 05:43 |