![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 17 April 2013 ![]() |
tak na szybko co nie gra
-poliftowe lampy tył -brak osłony aku -brak uszczelek nad reflektorami przednimi -brak rozpórki kielichów -nakładki na pedały i lewarek zmiany biegów nie z s-ki (co może świadczyć o dużym przebiegu, może ori się poprostu rozpadły i ktoś założył po taniości zwykłe) -asymetryczne lusterka (zdaje mi się ze w S-kach były tylko symetryczne) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 21 July 2014 ![]() |
Szukam właśnie jakiejś S3 w miarę nie dobitej, nie ulepa jakiegoś marnego jakich pełno, może ktoś z Was coś polecić godnego uwagi?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
KOD tak na szybko co nie gra -poliftowe lampy tył -brak osłony aku -brak uszczelek nad reflektorami przednimi -brak rozpórki kielichów -nakładki na pedały i lewarek zmiany biegów nie z s-ki (co może świadczyć o dużym przebiegu, może ori się poprostu rozpadły i ktoś założył po taniości zwykłe) -asymetryczne lusterka (zdaje mi się ze w S-kach były tylko symetryczne) -lampy o niczym nie świadczą są po prostu ładniejsze i dużo osób je zmienia -brak osłony (to fakt ale auto nie jest nowe i raczej na pewno coś tam się wydarzyło przez te lata) -podobnie jak wyżej trzeba obejrzeć auto dokładnie_ -nie każda S3 miała przedliftowa rozpórkę -nakładki są takie jak powinny być -lusterka też takie jak powinny być Ja bym poleciał podjechać i obejrzeć bo na prawdę źle nie wygląda te S3 -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 03 November 2007 Skąd: olsztyn ![]() |
Jeżeli ktoś szuka S3 to mam na sprzedanie 2003 BAM po programie w w kwietniu w tune-up, max wyposażenie, wszystkie szyby z tego samego roku.
Zainteresowanych zapraszam na priv Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 21 July 2014 ![]() |
Poszło PW :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
Panowie szybkie pytanie na co uważać przy zakupie S3 8L??? W jakich pieniądzach szukać rozsądnej sztuki?? ceny zaczynają się na 15 kończą na 25 czyli coś za 20 trzeba szukac... jednego 1.8T mam w domu w A4 jednak pytanie zasadnicze 1.8T z S3 miały szerokopasmówke czy nie? ile ładuje turbo w serii tylko BAM miał zmienne fazy rozrządu?
-------------------- Wszystkie moje posty są moja subiektywną opinia proszę ich nie łączyć z żadną firmą i osobami...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Panowie szybkie pytanie na co uważać przy zakupie S3 8L??? W jakich pieniądzach szukać rozsądnej sztuki?? ceny zaczynają się na 15 kończą na 25 czyli coś za 20 trzeba szukac... jednego 1.8T mam w domu w A4 jednak pytanie zasadnicze 1.8T z S3 miały szerokopasmówke czy nie? ile ładuje turbo w serii tylko BAM miał zmienne fazy rozrządu? Niestety dla Ciebie S3 trzymają bardzo cene, za 25 dostaniesz już bardzo sensowną sztuke ![]() Za 20 może trafisz nienajgorszego przedlifta. Turbo ładuje 0.95 bara w serii. BAM ma zmienne fazy. Zwracać uwage na wszystko co w kazdym aucie, nie ma jakichś dziwnych mankamentów. Dość kosztowne sa hamulce i zawieszenie, oprócz tego magiel lubi cieknąć (a jest inny niż w A3). Wszelki osprzęt potrafi napsuć nieco krwi, typu zaworki, podciśnienia, nieszczelności. Najlepiej wg mnie szukać wersji 225KM (BAM) niż starszej. Jak coś to ja mam swoje do sprzedania, ale ideałem nie jest, bo zderzaki do malowania. Mechanicznie za to jest igła. ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
Napisz na pw cos wiecej o aucie wraz z ceną... Czy S3 ma szerokopasmówke i sterownik podobny do AVJ?? jakie różnice są między BAM a resztą że każdy chce polifta?
-------------------- Wszystkie moje posty są moja subiektywną opinia proszę ich nie łączyć z żadną firmą i osobami...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 03 November 2007 Skąd: olsztyn ![]() |
w BAM masz szerokopasmową , w polifcie były też silniki AMK 210KM, ale BAM najnowszy, podobno najbardziej udany i najtrwalszy
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 August 2010 Skąd: warszawa ![]() |
A w przedliftach nie było szerokopasmówki? Myślałem że one wszystkie już mają.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
Przedlifcie nie było szerokopasmówki, w AMK i BAM są generalnie identyczne silniki oba mają szerokopasmówkę i napinacz elektroniczny
-------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
Audi S3 BAM; 2002r.; Ujazd woj. Łódzkie.
Ktoś zna tą furkę? Na rozpórce wlepka Compsportu. Forumowi specjaliści - rocznikowo i modelowo na zdjęciach wszystko gra? Cena raczej okazyjna nie jest prawda? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 24 November 2004 ![]() |
http://olx.pl/oferta/audi-s6-manual-jak-no...html#76a819b35e
Kto oglądał , zna lub wie dlaczego tak długo nie moze sie sprzedac ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 05 July 2008 Skąd: Białystok ![]() |
http://olx.pl/oferta/audi-s6-manual-jak-no...html#76a819b35e Kto oglądał , zna lub wie dlaczego tak długo nie moze sie sprzedac ?? Ja wiem, bo jest drogo i nie ma gazu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 26 November 2010 Skąd: gdynia ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 26 March 2011 Skąd: Białystok ![]() |
Ciekawe ile z 340 zostalo. Pewnie z 5tys poszloby na poczatek na pierdoly
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: 3-Miasto ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 26 March 2011 Skąd: Białystok ![]() |
Rozrzad amorki heble plyny. To wyjdzie mniej niz 5 fakt
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 09 November 2011 ![]() |
a skąd wiesz właściciel tak powiedział czy widać to po zdjęciach ?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: 3-Miasto ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |