![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Panowie, za jakiś czas będzie na allegro wystawiona RS6 c6 czarna kombii z ceramiką, chyba z Belgii, auto ogólnie proste ale była dosyć walona z przodu z jednej strony, sporo elementów było wymienionych z zawieszenia, pojawi się z okolic Jasła. Jak będę widział link to podeślę.
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 04 January 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 October 2012 Skąd: Bytów ![]() |
Te S4 B5 tak potaniały, że większość na allegro jest do 20 000 zł czy po prostu same szmelce? Pamiętam, że jeszcze dość niedawno ktoś pisał, że za dobra to co najmniej 25k+ trzeba dać, a najlepiej 30. Z kolei za 40k jest 500 konna (chyba forumowa) o której słyszałem/czytałem, że w świetnym stanie. Ktoś obeznany powie jak to jest?
-------------------- Laguna 3 2.0dci
E36 323i |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Te S4 B5 tak potaniały, że większość na allegro jest do 20 000 zł czy po prostu same szmelce? Pamiętam, że jeszcze dość niedawno ktoś pisał, że za dobra to co najmniej 25k+ trzeba dać, a najlepiej 30. Z kolei za 40k jest 500 konna (chyba forumowa) o której słyszałem/czytałem, że w świetnym stanie. Ktoś obeznany powie jak to jest? Nie ma niestety żadnej reguły (dotyczy to innych aut również). Jak widzisz interesującą sztukę to musisz jechać i to najlepiej natychmiast bo dobre długo nie stoją ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
Co do S4 B5:
- jest ich 10x więcej niż jeszcze 5 late temu bo i na zachodzie potaniały ze względu na rocznik - coraz więcej warsztatów "ogarnia" te silniki - ceny części też mocno spadły - co do "tuningów" prosty przykład ja za swoje K04 RS6 w 2009 roku zapłaciłem 7 tysięcy i była to okazja - dziś można kupić spokojnie poniżej 4 tysięcy i tak jest ze wszystkim "do zabawy" przy tym samchodzie. A co do konkretnych egzemplarzy to tak jak rennen pisał należy dobrze pooglądać przed zakupem i tyle. Wbrew pozorom lepiej kupić tańszą i samemu wszystko zrobić niż liczyć na to że laleczka w którą właściciel wsadził 10 tysięcy złotych będzie idealna. Kolejna sprawa to spadek cen RS4 B5 - kiedyś jak różnica w zakupie sięgała 40 tysięcy nikt nie myślał o kupowaniu RS4 tylko brał S4 i modził (tak jak ja) dziś różnica jest już dużo mniejsza i można kupić zdrowego RS'a poniżej 50 tysięcy złotych. -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 26 March 2014 Skąd: Białystok ![]() |
Panowie, oglądał może ktoś tą s4? http://otomoto.pl/audi-s4-C31827130.html
Cena nie sugeruje zadbanego egzemplarza, ale może dałoby się w 10k zmieścić z przywróceniem do jako takiego stanu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 26 May 2005 Skąd: Suwałki ![]() |
Panowie, oglądał może ktoś tą s4? http://otomoto.pl/audi-s4-C31827130.html Cena nie sugeruje zadbanego egzemplarza, ale może dałoby się w 10k zmieścić z przywróceniem do jako takiego stanu. Baaardzo podobne auto kilka miesiecy temu było wystawione z przebiegiem ponad 400 tys km. Pzdr -------------------- MV6(211KM) VR6(174KM) G60(160KM) E500(326KM) 750(300KM)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 30 January 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Znacie jakieś zdrowe RS4 B5 do 50k?
![]() -------------------- S2 Coupe, Coupe quattro, Cabriolet V6 USA
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 14 September 2012 ![]() |
Ta s4 z linku powyżej to jak zwykle sprzedający robi debili z kupujących. Stan foteli których nie wymienił przed sprzedażą mówi jasno, że nalatane ma ponad 400... I niech nikt mi nie gada, że "może nie dbał o tapicerkę". Z drugiej strony cena jak za złom więc wziąć i wsadzić ze 20k żeby była lalunia to też nie problem przy cenach na dzień dzisiejszy czy to części czy używek/rozbitków s4 b5.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 15 April 2014 Skąd: gdynia ![]() |
dzien dobry jestem tu nowy od wczoraj czytałem wasze opinie i mam takie pytanko mam zamiar kupic audi s3 co sądzicie i moze ktoś juz widział te auta i by sie wypowiedział dziekuje bardzo http://otomoto.pl/audi-s3-bam-270km-C32832419.html oraz http://otomoto.pl/audi-s3-individual-C32770884.html chyba ze macie coś podobnego pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 15 April 2014 Skąd: Szczyrk ![]() |
Panowie widział ktoś to s4 z Gdyni? Czas spędzony na allegro nie wróży raczej niczego dobrego...
![]() http://allegro.pl/audi-s4-b5-lift-2-7-bitu...4125670806.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 May 2007 Skąd: triocity ![]() |
haha no, kapec jak huj, w końcu wisi na allegro 10 dni. To jest moje S4 które sprzedaje tylko dlatego ze lawete z golfem lepiej się ciagnie S6
-------------------- mk2 vrt 4motion
|
|
|
![]()
|
|
nie zauważyłem haka ale ok, odpowiedź bardzo pomocna nie ma co...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 26 May 2013 ![]() |
No sorry lepszej pomocy to Ty nie mogles dostac nie wiem o co Ci chodzi
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
napisał przecież, że
kapec jak huj więc gruz -> tego odpuść ![]() -------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
Stary, masz kontakt do forumowicza, czego chcesz jeszcze? zadzwoń i zapytaj ;-)
Przy kupnie auta dość ważne jest by jednak spróbować się skontaktować telefonicznie ze sprzedającym |
|
|
![]()
|
|
Ok kontakt ze sprzedającym to swoją drogą, ale jak mam jechać całą Polskę po auto to chyba można zapytać czy już ktoś może oglądał.
Jeżeli ktoś zna to auto, widział albo wie coś więcej niż to że "to gruz" to fajnie było by to tutaj przeczytać, patrząc przynajmniej ze strony kupującego. Bo jakoś nie znalazłem tematu odnośnie tego egzemplarza ani tu, ani na forach S4/RS4... Kilka stron wcześniej ktoś napisał w tym temacie, że dobre sztuki szybko znikają. Swoje zdanie o długości aktywności ogłoszenia na allegro zaznaczyłem w odniesieniu do tej właśnie porady. Więc czy ktoś może polecić to auto lub nie polecić z czystym sumieniem? Pytam szczególnie o stronę mechaniczną bo po 14 letnim aucie nikt nie będzie oczekiwał "zapachu nowości". |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
no to napisz do cieplaka, przecież wyraźnie napisał, ze to jego...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 November 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 19 May 2013 ![]() |
Witam,
interesuje mnie ta s3'ka.. http://otomoto.pl/audi-s3-304-km-salon-pol...-C32963158.html Z informacji od aktualnego właściciela; były samochód P.Patryka z compsportu. I pytanie odnośnie czy ktoś zna, warto się zainteresować? Samochód po modyfikacjach juz kilka lat wstecz. i ew, gdzie mozna było by w krakowie dostać, choc troche miarodajny wynik z hamowni, ponieważ podobno maha w krk nie ma. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 03 July 2025 - 09:34 |