![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Nie no nie napisałem,że auto mi się podoba, automat dla mnie absolutnie dyskwalifikuje zakup saochodu, listwy w drewnocośtam też masakra. -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Kenzo pochwal się gdzie dorwałeś taką lalkę
![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Winowrocław ![]() |
szukam wiecej informacji na temat tej sztuki s4 czy komus znane jest te autko ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10738914 Nie wiem ile jest w Polsce prawziwych MTM'ów, ale chyba we wrześniu to audi było do sprzedania w Toruniu. Może często zmienia właściciela ? |
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
Nie wiem ile jest w Polsce prawziwych MTM'ów, ale chyba we wrześniu to audi było do sprzedania w Toruniu. Może często zmienia właściciela ? bralem ta sztuke pod zakup bo juz jestem znudzony szukaniem esy i pomimo modow i doinwestowania auta boje sie ze bedzie to juz upalona sztuka ostatnim wlascicielem bylo niby VTG szukalem juz w sieci i bardzo malo jest fachowych opini na temat tego auta wiec zdecydowalem sie na wersje cywilna czyli serie pojade zobacze i jak bedzie ok to wezme ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Kenzo, pisz po ludzku, bo tego się czytać nie da.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
bralem ta sztuke pod zakup bo juz jestem znudzony szukaniem esy i pomimo modow i doinwestowania auta boje sie ze bedzie to juz upalona sztuka ostatnim wlascicielem bylo niby VTG szukalem juz w sieci i bardzo malo jest fachowych opini na temat tego auta wiec zdecydowalem sie na wersje cywilna czyli serie pojade zobacze i jak bedzie ok to wezme ![]() ile było tych eSek z VTG? ![]() ![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Senna a czego nie rozumiesz ? pisze chyba po polsku wiec postaram sie wytlumaczyc ![]() W języku polskim obowiązuje kilka głupich zasad. Między innymi zdania rozpoczynamy z wielkiej litery, używamy znaków interpunkcyjnych i przestankowych, staramy się by przekaz naszej wypowiedzi był klarowny. Ty piszesz "chyba po polsku" jak absolwent góra pięciu klas podstawówki. ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
W takim razie przepraszam bardzo postaram sie poprawic, widze ze dostalem pale i przykro mi ze jestes na tyle malo inteligetny zeby zrozumiec ,ale bede caly czas nad tym pracaowal zeby przejsc do nastepnej klasy podstawowki.
Ten post został edytowany przez Owko: Fri, 05 Mar 2010 - 21:26
Powód Edycji: post wyróżniony przez Owko
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 09 May 2009 ![]() |
Da rade kupic s3 poprzedniej generacji w okolicy 30 tys ? Moze byc troszke wiecej. Pytam, bo zmienila mi sie wizja auta.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 19 March 2004 Skąd: Częstochowa ![]() |
Powinno bez problemów dać radę.
-------------------- Skoda Superb 2.0 TSI 280KM (4x4)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Lcq najpierw byla moja
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Zamienimy się
![]() A propos S3 - Niemcowni przyzwoitą dostaniesz od 8.000 EUR -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
A pokaz przyzwoita S3 za 8tys euro ...
-------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Lcq najpierw byla moja ![]() wiem wiem że była Twoja ![]() ![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 30 October 2008 ![]() |
A co myślicie o tej którą znalazł dizajner:
http://www.allegro.pl/item942716962_audi_s...widualisty.html Ktoś może zna to auto, albo sprzedawcę? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 19 March 2004 Skąd: Częstochowa ![]() |
A pokaz przyzwoita S3 za 8tys euro ... Swoją określiłbym jako przyzwoitą i pewnie sprzedam w okolicach 7k euro. Oczywiście, jak ktoś szuka auta nigdy nie malowanego to i 20k euro będzie mało. -------------------- Skoda Superb 2.0 TSI 280KM (4x4)
|
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
Lcq najpierw byla moja ![]() Widze ze znalezli sie wlascicele s4 z Poznania ![]() ![]() ![]() |
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
[quote name='zygmunt2005' date='Sat, 06 Mar 2010 - 15:02' post='791196']
A co myślicie o tej którą znalazł dizajner: http://www.allegro.pl/item942716962_audi_s...widualisty.html Ktoś może zna to auto, albo sprzedawcę? Mi niestety nie znane ale z cena to chyba przegiol troszke ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 13 November 2009 ![]() |
CYTAT A co myślicie o tej którą znalazł dizajner: http://www.allegro.pl/item942716962_audi_s...widualisty.html Ktoś może zna to auto, albo sprzedawcę? Plastiki pod machą wyglądają , dosłownie jak nowe. Ciekawe jak z tą sztuką jest... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 21:50 |