Shoutbox 0 nowych PW 

105 Stron V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kupujemy Audi S/RS.........
Rudy Ł
post Fri, 22 Feb 2013 - 12:06
Post #1741

User

naklejki ctr na to wskazuja, zaba88
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 22 Feb 2013 - 12:06
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Kywak
post Sat, 23 Feb 2013 - 15:24
Post #1742

Frequent User

Ruchacz Puchacz, dokładnie jest to byłe auto Damiana wink.gif .
Auto ma nowy silnik, blacharsko i lakierniczo bardzo spoko - bez rdzy i szpachli, chyba jeden element malowany w CH kiedys (z tego co pamiętam to błotnik był malowany jak mierzyliśmy). Zresztą napisz do Żaby to się dowiesz biggrin.gif . W aucie jest masa nowych gratów, więc raczej jest warte swojej ceny smile.gif

+Quote Post
nandoz
post Fri, 01 Mar 2013 - 20:28
Post #1743

Frequent User

Witam.

Co myślicie o tej sztuce ??

Ile może wyjść na gotowo ??

Wygląda na zadbaną .

http://allegro.pl/audi-rs6-4-2-biturbo-450...3052844571.html

Pozdrawiam.

Jak to się ma do średnich cen za gotowe rs6??

--------------------
A4 AWX Switzer P196/400 by Ecuproject .

A6 Avant 3.0 Bitdi 430/833 by Vagtune .

+Quote Post
tomczo
post Tue, 19 Mar 2013 - 21:41
Post #1744

User

Witam

czy warto w ogóle brać pod uwagę s4 jeśli jest z lpg ??

bo znalazłem takie coś :

http://otomoto.pl/audi-s4-2-7biturbo-265km...-C28113207.html

warto dzwonić i pytać o szczegóły ,czy może nie ma sensu ??

--------------------
Fiat Coupe 20vt+ ;))

+Quote Post
Piotrekb_s3
post Tue, 19 Mar 2013 - 21:49
Post #1745

Frequent User

te motory są chyba już na PB dość "gorące" więc na LPG EGT może już w ogóle być wysokie. A jak instalacja założona lipna i źle wystrojona to krzyż na drogę.

+Quote Post
robert7791
post Tue, 19 Mar 2013 - 22:17
Post #1746

Frequent User

Szukaj info na forum audi s i rs, tam chłopaki znają każdą sztukę w PL.

+Quote Post
Rudy Ł
post Wed, 20 Mar 2013 - 01:40
Post #1747

User

podpytaj na audisport.com.pl

+Quote Post
k11
post Wed, 20 Mar 2013 - 20:54
Post #1748

Administrator

Panowie, przypominam o Regulaminie Forum, pkt 4.2. Za chwilę mogę zacząć być straszny.

r.

--------------------
e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć

+Quote Post
adus20
post Fri, 05 Apr 2013 - 16:46
Post #1749

Rookie

CYTAT(morgan @ Sat, 04 Feb 2012 - 17:28) *
Może nie S ani RS ale strasznie mało A4 B7 1.8T/2.0TFSI w quattro więc wrzucę info dla potomnych żeby zaoszczędzić komuś czasu.
A4 B7 avant 1.8T quattro (Świebodzin)
Nr VIN: WAUZZZ8EX5A475316
Wcześniej przez 2tyg wisiało na allegro z ceną 44900 - dzisiaj po naszych oględzinach cena spadła do 41900...
W skrócie - w ogłoszeniu i przez tel auto miało być super hiper igła bezwypadek pełen serwis do dziś w ASO. Na żywo ulep straszny... Odkąd wjechał do kraju w 2009r. to ślad serwisowania się kończy - wcześniej wszystko robione w ASO, bez zastrzeżeń. Auto zapuszczone i z zewnątrz i w środku. W wielu miejscach korozja (szczególnie klapa tylna i nadkola tylne), lakier popękany, zmatowiały, z tyłu odchodzi płatami odkrywając szpachlę... Zagniecenia na boczku fotela okazały się przetartą skórą na połowie fotela - do wymiany. Na desce choinka kontrolek z check engine na czele. Po podłączeniu kompa dłuuuga lista błędów. Auto nie jedzie. Turbo dmucha jak chce, przepływka nie żyje prawdopodobnie. ESP, ABS, ASR - nic z tego nie działa. Nie było sensu się zagłębiać w szczegóły, oglądać auta od spodu czy jechać na serwis - szkoda czasu. Właściciel oczywiście nie wie o co chodzi - kontrolek nie zauważył żadnych, korozji również, nic przecież tutaj nie było robione...
Ogólnie pół dnia + bak paliwa w plecy po to żeby spotkać się z kolejnym cwaniaczkiem angry.gif

Niestety nie mogę się zgodzić z tą wypowiedzią do końca, byłem po to auta zaraz po twoim poście i auto nie sprowadzone ze Szwajcarii tylko z Niemiec, co do stanu blacharskiego to tuta ma 8 lat wiec nie można się dziwić ze gdzieś było malowane, zresztą żaden lakiernik nie pomaluje auta idealnie, zawsze znajdzie się jakieś miejsce na którym to widać, co do zapuszczonej sztuki to akurat ja miałem wyczyszczona w środku, z zewnątrz jeśli chodzi o pełno elementów zardzewiałych to było tylko i wyłącznie jedno miejsce na klapie
http://imageshack.us/photo/my-images/23/dscn9139v.jpg/, i to tyle co było rdzy na aucie po moim przyjeździe, co do nadkola to nie wiem w jaki sposób może z niego odchodzi farba skoro jest to element plastikowy nie lakierowany, co do oceny auta od spodu to było i jest do chwili obecnej bez zarzutu i najpierw piszesz ze po zobaczeniu auta od spodu, a trochę poniżej piszesz ze nie oglądałeś go od spodu, chyba sam nie wiesz co piszesz, co do uderzenia na parkingu to sprzedający miał racje, ale nie zderzak do wymiany tylko błotnik, lampa cała
http://imageshack.us/photo/my-images...wyobraz3h.jpg/
co do opon to nie wiem gdzie widziałeś ponacinane bo ja je dostałem wraz z autem i są w bardzo dobrym stanie 6,5-7mm każda,
co do boczka fotela kierowcy masz częściowo racje jest trochę przytarty a nie przetarty, jest to normalne przy aucie z przebiegiem 140tys km i kubełkowych fotelach, Kolejna rzecz jak bardzo dobrze napisałeś to uszkodzona była przepławka w związku z czym na desce pojawiło się parę błędów miedzy innymi check engine, abs, esp i cos tam jeszcze, ale to chyba normalne ze przy uszkodzonym podzespole jak skasujesz błąd pojawi się znowu, po wymianie tylko i wyłącznie przepływomierza wszystkie błędy znikły ( w intrenecie można znaleźć informacje ze uszk. przepływka wywali błąd abs,esp, wystarczy poczytać), co do chipa nie wiem po czym to stwierdziłeś ze nie ma, bo skoro przepławka była uszkodzona to nie można było stwierdzić ilość przepływanego powietrza na gramy, wiec komputer źle odczytuje wartość i turbo tez inaczej działa, bo chyba nie masz takiego wyczucia żeby stwierdzić ze 163ps w napędzie 4X4 jedzie tak a nie inaczej, dla Twojej wiadomości powiem ze napęd przód, napęd tył, napęd 4X4 i benzyna i diesel każdy przyspiesza i czuć to przyspieszenie inaczej.
Podsumowując nie piszę tego postu po to żeby Cię obrazić czy innych ale uważam że większość opisu jest nie zgodna z tym co opisałeś, np. z nadkola odchodzi farba, po obejrzeniu auta od spodu.., nie oglądaliśmy auta od spodu, wiesz ze przepływka jest uszkodzona dziwisz się ze auto nie jedzie tak jak powinno i są błędy to tak jak by wiedząc ze turbo jest uszkodzone stwierdzić ze silnik jest zarżnięty.
Dużo osób czytając ten post na tym forum bądź na forum A3 club znając się tak samo jak Ty rezygnuje z oglądania auta bo myślą że nie wiadomo co się z nim działo.
Trzeba mieć świadomość iż jedzie się oglądać auto 8 letnie trzeba mieć na uwadze że nie jest to auta idealne, jak ktoś takie chce to trzeba jechać do salonu a i tam tez idzie znaleźć defekty na każdym aucie.
Żeby nie by było że piszę to teraz to zaraz po kupnie auta bardzo w skr opisałem to na forum a4 gdzie przed zakupem i prośbą o ocenę też mi podesłali link do Twojej wypowiedzi. Ale jestem osobą rozważną i miałem świadomość i troche pojęcia o aucie i usterkach a tym bardziej skutkach uszkodzeń mechanicznych i mimo to pojechal i nie żałuje mimo że mam teraz problem sprzedać auto.
http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany...0-tfsi-232650/
Co do stanu technicznego auta na chwile obecna napisał bym ze sprawne w 100% ale jest jeden czujnik cofania do wymiany oraz delikatnie przytarty boczek fotele, jakieś ślady zużycia na gałce zmiany biegów i później pewnie będę czytał podobne tematy, siedzenie potargane do wyrzucenia, spalony moduł, wiązka czajników cofania i stek innych bzdur, osoby rozważne zapraszam do oglądania auta, na pewno się nie rozczarują.
I na koniec dodam że nie wiem co poprzedni sprzedający obiecywał osobie która napisała ten post ale uważam że jest napisany z żalem i bardzo dużym wyolbrzymieniem wad za czas i koszty związane z dojazdem żeby zobaczyć to aut.

+Quote Post
morgan
post Sat, 06 Apr 2013 - 22:13
Post #1750

User

CYTAT(adus20 @ Fri, 05 Apr 2013 - 16:46) *
Niestety nie mogę się zgodzić z tą wypowiedzią do końca, byłem po to auta zaraz po twoim poście i auto nie sprowadzone ze Szwajcarii tylko z Niemiec, co do stanu blacharskiego to tuta ma 8 lat wiec nie można się dziwić ze gdzieś było malowane, zresztą żaden lakiernik nie pomaluje auta idealnie, zawsze znajdzie się jakieś miejsce na którym to widać, co do zapuszczonej sztuki to akurat ja miałem wyczyszczona w środku, z zewnątrz jeśli chodzi o pełno elementów zardzewiałych to było tylko i wyłącznie jedno miejsce na klapie
http://imageshack.us/photo/my-images/23/dscn9139v.jpg/, i to tyle co było rdzy na aucie po moim przyjeździe, co do nadkola to nie wiem w jaki sposób może z niego odchodzi farba skoro jest to element plastikowy nie lakierowany, co do oceny auta od spodu to było i jest do chwili obecnej bez zarzutu i najpierw piszesz ze po zobaczeniu auta od spodu, a trochę poniżej piszesz ze nie oglądałeś go od spodu, chyba sam nie wiesz co piszesz, co do uderzenia na parkingu to sprzedający miał racje, ale nie zderzak do wymiany tylko błotnik, lampa cała
http://imageshack.us/photo/my-images...wyobraz3h.jpg/
co do opon to nie wiem gdzie widziałeś ponacinane bo ja je dostałem wraz z autem i są w bardzo dobrym stanie 6,5-7mm każda,
co do boczka fotela kierowcy masz częściowo racje jest trochę przytarty a nie przetarty, jest to normalne przy aucie z przebiegiem 140tys km i kubełkowych fotelach, Kolejna rzecz jak bardzo dobrze napisałeś to uszkodzona była przepławka w związku z czym na desce pojawiło się parę błędów miedzy innymi check engine, abs, esp i cos tam jeszcze, ale to chyba normalne ze przy uszkodzonym podzespole jak skasujesz błąd pojawi się znowu, po wymianie tylko i wyłącznie przepływomierza wszystkie błędy znikły ( w intrenecie można znaleźć informacje ze uszk. przepływka wywali błąd abs,esp, wystarczy poczytać), co do chipa nie wiem po czym to stwierdziłeś ze nie ma, bo skoro przepławka była uszkodzona to nie można było stwierdzić ilość przepływanego powietrza na gramy, wiec komputer źle odczytuje wartość i turbo tez inaczej działa, bo chyba nie masz takiego wyczucia żeby stwierdzić ze 163ps w napędzie 4X4 jedzie tak a nie inaczej, dla Twojej wiadomości powiem ze napęd przód, napęd tył, napęd 4X4 i benzyna i diesel każdy przyspiesza i czuć to przyspieszenie inaczej.
Podsumowując nie piszę tego postu po to żeby Cię obrazić czy innych ale uważam że większość opisu jest nie zgodna z tym co opisałeś, np. z nadkola odchodzi farba, po obejrzeniu auta od spodu.., nie oglądaliśmy auta od spodu, wiesz ze przepływka jest uszkodzona dziwisz się ze auto nie jedzie tak jak powinno i są błędy to tak jak by wiedząc ze turbo jest uszkodzone stwierdzić ze silnik jest zarżnięty.
Dużo osób czytając ten post na tym forum bądź na forum A3 club znając się tak samo jak Ty rezygnuje z oglądania auta bo myślą że nie wiadomo co się z nim działo.
Trzeba mieć świadomość iż jedzie się oglądać auto 8 letnie trzeba mieć na uwadze że nie jest to auta idealne, jak ktoś takie chce to trzeba jechać do salonu a i tam tez idzie znaleźć defekty na każdym aucie.
Żeby nie by było że piszę to teraz to zaraz po kupnie auta bardzo w skr opisałem to na forum a4 gdzie przed zakupem i prośbą o ocenę też mi podesłali link do Twojej wypowiedzi. Ale jestem osobą rozważną i miałem świadomość i troche pojęcia o aucie i usterkach a tym bardziej skutkach uszkodzeń mechanicznych i mimo to pojechal i nie żałuje mimo że mam teraz problem sprzedać auto.
http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany...0-tfsi-232650/
Co do stanu technicznego auta na chwile obecna napisał bym ze sprawne w 100% ale jest jeden czujnik cofania do wymiany oraz delikatnie przytarty boczek fotele, jakieś ślady zużycia na gałce zmiany biegów i później pewnie będę czytał podobne tematy, siedzenie potargane do wyrzucenia, spalony moduł, wiązka czajników cofania i stek innych bzdur, osoby rozważne zapraszam do oglądania auta, na pewno się nie rozczarują.
I na koniec dodam że nie wiem co poprzedni sprzedający obiecywał osobie która napisała ten post ale uważam że jest napisany z żalem i bardzo dużym wyolbrzymieniem wad za czas i koszty związane z dojazdem żeby zobaczyć to aut.

Witam,
Specjalnie musiałem odnaleźć dane do zalogowania się tutaj bo dostałem informację, że tu też kolega smród sprzed roku rozsiewa. Mimo, że niestety ostatni raz byłem tu sto lat temu...
Ponad rok temu oglądaliśmy wyjątkowego paździerza. 3 miesiące później kupił go adus20. Teraz próbuje go sprzedać, ma z tym ogromny problem i nagle wszystko odkopał, straszy nas jakimiś sądami itd. Sprawy nie przemyślał bo w międzyczasie przyznał się, że faktycznie kupił trupa i kupe kasy w niego wpakował. Przy okazji przypadkowo wyszło, ze skręcił również przebieg - sam się kolega zamieszał w PW jakie wysyłał. Nie chcę mi się zaczynać bezsensownych dyskusji. Osoby potencjalnie zainteresowane kupnem zapraszam do lektury wątku na innym forum (z którego zresztą wkleił swojego posta, nijak nie pasującego do tego, na którego odpowiada...): http://www.a3-club.net/forum/showthread.ph...k%EA!/page2 Polecam zwrócić uwagę na daty...
Polecam też poczytać posty kolegi na a4 klubie o tym jakie miał problemy z tym autem. Jak komuś się chce to wszystko sobie znajdzie i sam zdecyduje czy warto jechać po to auto czy nie. Ja je widziałem w lutym zeszłego roku i to był zdecydowanie ogromny błąd i strata czasu. Kolega nam teraz potwierdził, że nie wiele się zmieniło po roku czasu.
Aktualne ogłoszenie auta: http://otomoto.pl/audi-a4-4x4-1-8t-193-ps-...-C27840738.html Zrzuty poprzedniego są tutaj, w tym wątku wrzucone na początku lutego 2012.
Pozdrawiam i przepraszam adminów za jakieś dziecinady ale kolega po prostu przegina. A ktoś potem znów straci czas i kase tak jak my rok temu...

+Quote Post
k11
post Sun, 07 Apr 2013 - 02:08
Post #1751

Administrator

Panowie morgan i adus20, proszę zakończyć przepychankę i rozwiązać problem poza forum, w przeciwnym wypadku zaczną się sypać ba(na)ny.

r.

--------------------
e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć

+Quote Post
adus20
post Sun, 07 Apr 2013 - 07:57
Post #1752

Rookie

CYTAT(morgan @ Sat, 06 Apr 2013 - 22:13) *
Witam,
Specjalnie musiałem odnaleźć dane do zalogowania się tutaj bo dostałem informację, że tu też kolega smród sprzed roku rozsiewa. Mimo, że niestety ostatni raz byłem tu sto lat temu...
Ponad rok temu oglądaliśmy wyjątkowego paździerza. 3 miesiące później kupił go adus20. Teraz próbuje go sprzedać, ma z tym ogromny problem i nagle wszystko odkopał, straszy nas jakimiś sądami itd. Sprawy nie przemyślał bo w międzyczasie przyznał się, że faktycznie kupił trupa i kupe kasy w niego wpakował. Przy okazji przypadkowo wyszło, ze skręcił również przebieg - sam się kolega zamieszał w PW jakie wysyłał. Nie chcę mi się zaczynać bezsensownych dyskusji. Osoby potencjalnie zainteresowane kupnem zapraszam do lektury wątku na innym forum (z którego zresztą wkleił swojego posta, nijak nie pasującego do tego, na którego odpowiada...): http://www.a3-club.net/forum/showthread.ph...k%EA!/page2 Polecam zwrócić uwagę na daty...
Polecam też poczytać posty kolegi na a4 klubie o tym jakie miał problemy z tym autem. Jak komuś się chce to wszystko sobie znajdzie i sam zdecyduje czy warto jechać po to auto czy nie. Ja je widziałem w lutym zeszłego roku i to był zdecydowanie ogromny błąd i strata czasu. Kolega nam teraz potwierdził, że nie wiele się zmieniło po roku czasu.
Aktualne ogłoszenie auta: http://otomoto.pl/audi-a4-4x4-1-8t-193-ps-...-C27840738.html Zrzuty poprzedniego są tutaj, w tym wątku wrzucone na początku lutego 2012.
Pozdrawiam i przepraszam adminów za jakieś dziecinady ale kolega po prostu przegina. A ktoś potem znów straci czas i kase tak jak my rok temu...

bo opisales pierdoly, nie znasz sie na autach co widac po twoich wypowiedziach, pokarz gdzie napisalem ze kupilem trupa a tym bardzij wpakowalem kupe kasy ? i kolejne klamstwo pkarz cytaty albo dowod ze skreciłem pzebieg ? moge udowodnic ze przbieg ori. co do forum a4 to zapraszam, nawet tam sie nie zafejstrowales i piszesz jakies pierdoly tak samo jak opisales auto. Niestety przez takie osoby jak ty ktore wogole nie maja pojecia zielonego na temat auta wirza w takie brednie. blotnik mylisz z nadkolem, na wyczucie oceniasz moc auta itp hehe koniec mojego ot
PS poczytaj troche o motyzacji a pozniej sie wypowiadaj

+Quote Post
k11
post Sun, 07 Apr 2013 - 15:03
Post #1753

Administrator

Kolega adus20 zarobił dwa tygodnie urlopu, jeśli druga strona nie odpuści, dostanie ten sam prezent.

r.

--------------------
e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć

+Quote Post
(A)rturo
post Sun, 14 Apr 2013 - 22:53
Post #1754

Forum Homee

Zna ktoś ta RS?
http://otomoto.pl/audi-rs6-5-0v10-jedyne-t...-C27691405.html

--------------------
Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM

+Quote Post
designer
post Sun, 14 Apr 2013 - 23:11
Post #1755

Forum Killer

CYTAT((A)rturo @ Sun, 14 Apr 2013 - 22:53) *

Ja znam ( z widzenia ), widziałem pare razy w akcji. Auto robione w Sportmile, także możesz do Adama napisać to dowiesz sie szczegółów.

--------------------
M57N xd
JZDA

+Quote Post
rychu
post Mon, 15 Apr 2013 - 10:00
Post #1756

Frequent User

Hortex51 z tego co mi się wydaje wink.gif

--------------------
www.facebook.com/rotiformpolska

+Quote Post
designer
post Mon, 15 Apr 2013 - 10:45
Post #1757

Forum Killer

CYTAT(rychu @ Mon, 15 Apr 2013 - 10:00) *

Raczej nie wink.gif

--------------------
M57N xd
JZDA

+Quote Post
simpson
post Mon, 15 Apr 2013 - 10:47
Post #1758

Forum Homee

CYTAT(rychu @ Mon, 15 Apr 2013 - 10:00) *

On ma chyba sedana rolleyes.gif

--------------------
www.audiklub.org
Pozdrawiam
Mirek

+Quote Post
rychu
post Mon, 15 Apr 2013 - 10:48
Post #1759

Frequent User

CYTAT(simpson @ Mon, 15 Apr 2013 - 10:47) *
On ma chyba sedana rolleyes.gif

faktycznie rolleyes.gif

--------------------
www.facebook.com/rotiformpolska

+Quote Post
castellaro
post Mon, 15 Apr 2013 - 13:45
Post #1760

User

Auto Roberta, znajomy Adama ze Sportmile i Nikolasa. Także pisz do nich.

+Quote Post

105 Stron V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 21:48